• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
No to przykro mi. Moja uwielbia się turlać i czołgać, ale jak daję ją do kojca to zawsze czymś się zabawi :-)

Iza moja jak na razie zabawek nie ma więc nie doradzę. Od tygodnia w wannie więc na razie ma radochę z "basenu".

moja do wanny ma jak na razie tylko takie gumowe motylka,biedronke,gąsienice co plująwoda,ale najbardziej lubi pianke brac truskawke i wtedy śpiewa w kapieli z nią

Moja mała pare dni temu odkryła, że nie tylko nóżkami fajnie się wodę rozpryskuje, ale i rączkami, wiec zabawe ma przednią, ale też już myślałam nad zabawkami...
Zbliża się zajączek więc okazja jest. Znalazłam coś takiego:

Tomy PŁYWAJĄCY i SPIEWAJACY HIPOPOTAM ROBI BANKI (946627267) - Aukcje internetowe Allegro

AQUA FUN - PLUSKAJĄCY ŻÓŁWIK (921601078) - Aukcje internetowe Allegro

! RYBKA pływająca plywaczek do kapieli, do wanny (930999075) - Aukcje internetowe Allegro

Ten przybornik szalenie mi się podoba. Łazienkę mam w kolorach zieleni, więc będzie pasować :-)

Żaba BOON Organizer na zabawki do kąieli -30% (944013799) - Aukcje internetowe Allegro

Moja mała pare dni temu odkryła, że nie tylko nóżkami fajnie się wodę rozpryskuje, ale i rączkami, wiec zabawe ma przednią, ale też już myślałam nad zabawkami...
Zbliża się zajączek więc okazja jest. Znalazłam coś takiego:

Tomy PŁYWAJĄCY i SPIEWAJACY HIPOPOTAM ROBI BANKI (946627267) - Aukcje internetowe Allegro

AQUA FUN - PLUSKAJĄCY ŻÓŁWIK (921601078) - Aukcje internetowe Allegro

! RYBKA pływająca plywaczek do kapieli, do wanny (930999075) - Aukcje internetowe Allegro

Żaba BOON Organizer na zabawki do kąieli -30% (944013799) - Aukcje internetowe Allegro

Moja już dawno nogami i rękami szaleje i dlatego przeszliśmy do wanny, bo moja sypialnia już pływała.
Zabawek zacznę szukać jak Oli będzie siedzieć, bo jak na razie mojej Jaszczurce wystarcza chlapanie :-) i oglądanie łazienki.

Żaba BOON jest super :-). Szkoda, ze mam gdzie ustawiać wszystko, bo bym kupiła.

reklama
Zabawki fajne ale za te dwie pierwsze cena powalajaca!! Jak dla mnie za wysoka!! My mamy narazie zwykla, tradycyjna ,gumowa kaczuszke, zabke i zolwia. Alex uwielbia je jesc podczas kapieli:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry