edee24
Mama Alanka :-)
Dziewczyny zakładacie dzieciom rękawiczki w taką pogode? +8-9 stopni?
JA NIE, tylko, że mamy przydługie rękawki w kurteczce, i łapki mamy "schowane"

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny zakładacie dzieciom rękawiczki w taką pogode? +8-9 stopni?
a my nawet jak nie mamy przydługich rekawów to i tak nie zakładamy:-)Dziewczyny zakładacie dzieciom rękawiczki w taką pogode? +8-9 stopni?
wie co dobrePati "czyta" katalog Bon Prixa wszystkie najfajniejsze ciuchy wytargala mała modnisia ;-)![]()
Super, ze wozeczek sie znalazl. To prawda, ze jeszcze dobrzy ludzie sa na tym swiecie, zreszta sama nie raz sie juz o tym przekonalamCześć kochane;*
Przepraszam za nieobecność ,ale my pogrążeni w chorubsku i ząbkach Mari....
Chora i ja i mężowy.....tzn. strasznie boli nas gardło, ja w ogóle nie czuje smaków, mis już lepiej,ale w weekend to on "umierał"...
Mariczce wychodzą czwórki chyba....ma spuchnięte dziasełka i u góry i na dole w ich miejscu....to sobie wyobraźcie jak marudzi...ciągle chce na ręce, picku nie, jeść nie, nawet mleczka nie dopiła wczoraj...co jej sie nie zdarza.....oj mówię Was siedem światów...
A nawet Wam nie pisałam wyobraźcie sobie, ze nasz wózek się znalazł.....no dobrze czytacie....w sobotę wieczorkiem przybiegła do mnie koleżanka, że na naszej miejskiej stronce w internecie znalazła ogłoszenie ,że jakaś kobieta znalazła wózek spacerówkę, prawdopodobnie komuś skradzioną i prosi o kontakt, jak komuś zginęła..podała mi numer zadzwoniłam umówiłam się z Panią na niedziele.....popołudniu poszła i okazało się ,ze to faktycznie nasza....babeczka opowiedziała mi,że jej mąż znalazł ją w czwartek około 22 pod garażem, spory kawałek od mojego osiedla...kobieta nie wahała się i wystawiła ogłoszenie gdyż kiedyś jej 5 miesięcznej córeczce też ukradli wózek więc wie co to znaczy......strasznie się cieszę....szkoda tylko ,ze kupiliśmy następny....ale teraz mamy w planach ten po prostu sprzedać z gondolą...
Mówię Wam dziewczyny zaczynam ponownie wierzyć w ludzi ....Kamil zawsze mi mówi, że jestem za dobra dla innych i dlatego tak zawsze dostaje po "dupie",ale powiem Wam ,że jak widać czasem to dobro wraca....
Jak tylko będę miała troszkę więcej czasu to obiecuje być częściej:*:* buziaczki dla Was kochane;*
Ojejdziewczyny dzisiaj miałam ciśnienie 154/110odrazu wysłali mnie na pogotowie...a tam już znacznie niższe...ale myślałam,że wykituje a oczy na wierzch mi wyjdą
:-(
jeśli się to będzie powtarzać mam porobić badania.Starość nie radość
NieeeDziewczyny zakładacie dzieciom rękawiczki w taką pogode? +8-9 stopni?
a ja deprim![]()
a ja melisęchyba musze sobie walerinek zakupic![]()
to ja miałam tak wczoraj popołudniu....cisnienie takie ze mi głowę rozsadzałoOj jak mnie głowa boli kobiety:-( cos w powietrzu sie chyba dziejechociaz rano jak mi mierzył lekarz cisnienie to miałam poprawne
a teraz umierammmmmmmm