reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Mamusiu u nas tez szaro buro, a wczoraj byl taki piekny dzien :sorry:

ja tez zadko ubieram rekawiczki bo Pati je sciaga z predkoscia swiatła, jak zasnie w wózku to jej łapki przykrywam dopiero

Pati "czyta" katalog Bon Prixa wszystkie najfajniejsze ciuchy wytargala mała modnisia ;-):-D

Czesc Mamuski;-)
Od wczoraj jakis podly nastroj mnie dopadl:-( Nic mi sie nie chce i na nic nie mam ochoty:eek: Ostatnio jakos hustawki nastrojow mam, jakbym co najmniej okres dojrzewania po raz kolejny przechodzila. I jeszcze Filipka jakas choroba dorwala. Wczoraj mial goraczke, dzisiaj jak na razie nie ma, ale chyba jakis katarek mu sie zaczyna i nie wiem czy isc z nim do lekarza czy sie jeszcze wstrzymac:sorry: Tym bardziej, ze pewnie postoje co najmniej 1,5 godz w kolejce wsrod chorych dzieciaczkow i boje sie, zeby Filipka jeszcze bardziej nie wzielo:eek:
Chyba pojde sie polozyc z malym, bo glowa mi dzis peka, cala noc nie spalam, Filip budzil sie co chwilke i jeczal. No to sie wyzalilam. Przepraszam, ale musialam:sorry: Moze jak sie troszke zdrzemne to humorek sie polepszy:tak:

Cześć kochane;*

Przepraszam za nieobecność ,ale my pogrążeni w chorubsku i ząbkach Mari....

Chora i ja i mężowy.....tzn. strasznie boli nas gardło, ja w ogóle nie czuje smaków, mis już lepiej,ale w weekend to on "umierał"...
Mariczce wychodzą czwórki chyba....ma spuchnięte dziasełka i u góry i na dole w ich miejscu....to sobie wyobraźcie jak marudzi...ciągle chce na ręce, picku nie, jeść nie, nawet mleczka nie dopiła wczoraj...co jej sie nie zdarza.....:dry:oj mówię Was siedem światów...

A nawet Wam nie pisałam wyobraźcie sobie, ze nasz wózek się znalazł.....:tak::tak::tak::tak: no dobrze czytacie....w sobotę wieczorkiem przybiegła do mnie koleżanka, że na naszej miejskiej stronce w internecie znalazła ogłoszenie ,że jakaś kobieta znalazła wózek spacerówkę, prawdopodobnie komuś skradzioną i prosi o kontakt, jak komuś zginęła..podała mi numer zadzwoniłam umówiłam się z Panią na niedziele.....popołudniu poszła i okazało się ,ze to faktycznie nasza....babeczka opowiedziała mi,że jej mąż znalazł ją w czwartek około 22 pod garażem, spory kawałek od mojego osiedla...kobieta nie wahała się i wystawiła ogłoszenie gdyż kiedyś jej 5 miesięcznej córeczce też ukradli wózek więc wie co to znaczy......strasznie się cieszę....szkoda tylko ,ze kupiliśmy następny....ale teraz mamy w planach ten po prostu sprzedać z gondolą...

Mówię Wam dziewczyny zaczynam ponownie wierzyć w ludzi ....Kamil zawsze mi mówi, że jestem za dobra dla innych i dlatego tak zawsze dostaje po "dupie",ale powiem Wam ,że jak widać czasem to dobro wraca:tak::tak::tak:.
...

Jak tylko będę miała troszkę więcej czasu to obiecuje być częściej:*:* buziaczki dla Was kochane;*
Super, ze wozeczek sie znalazl. To prawda, ze jeszcze dobrzy ludzie sa na tym swiecie, zreszta sama nie raz sie juz o tym przekonalam:tak:
I wspolczuje chorobska i zabkow Marii. Teraz chyba taki okres, ze kazdy z nas musi to przejsc:-( U nas tez grypa juz przeszla, ale miala dosc lagodne objawy, wiec jakos przezylismy, ale teraz chyba Filipka bierze:-( A zabki czworki na szczescie juz mamy, ale jakos tak spokojnie wychodzily, nie daly malemu w kosc, mimo ze tez przebijaly sie wszystkie na raz.
dziewczyny dzisiaj miałam ciśnienie 154/110:szok:odrazu wysłali mnie na pogotowie...a tam już znacznie niższe...ale myślałam,że wykituje a oczy na wierzch mi wyjdą:zawstydzona/y::-(
jeśli się to będzie powtarzać mam porobić badania.Starość nie radość
Ojej:szok: A Ty Pyciolku masz problemy z cisnieniem czy to taki jednorazowy skok? Ja problemy z cisnieniem w ciazy mialam pod sam koniec, mimo ze na codzien jestem niskocisnieniowcem:tak:

Dziewczyny zakładacie dzieciom rękawiczki w taką pogode? +8-9 stopni?
Nieee:no: Mamy przyduza kurteczke i zawsze naciagam Filipkowi rekawki i jest mu cieplo w raczki:tak:

Cześć
Ja czasem zakladam jeszcze małej rękawiczki bo ona jak jest na polu to ciąle wkłada ręce w śnieg, więc muszę. Rzeczywiście pogoda jest rewelacyjna, tylko straszne błoto, a tu u rodziców jeszcze większe. Na szczęście przed domem są kamyczki i kostka więc jest gdzie pochodzić. Ja też nie mam z kim spacerować i tak mi czasem smutno, bo jakoś nie widzę nikogo do kogo mogłabym zagadać. Może jak zrobi się cieplej to ludzie wyjdą na place zabaw i zrobi się weselej :happy:.
Kana dobrze, że wózek się znalazł. Moi znajomi zostawili kiedyś wózek na parkingu, po prostu zapomnieli go schować do bagażnika i jak już wrócili po niego to go nie było, ale okazało się, że pani ze straganów przy parkingu zajęła się wózkiem i czekała aż ktoś się zgłosi. Też wtedy uwierzyli, że na tym świecie są jeszcze dobrzy ludzie.

Oj jak mnie głowa boli kobiety:-( cos w powietrzu sie chyba dzieje:eek: chociaz rano jak mi mierzył lekarz cisnienie to miałam poprawne:confused2:a teraz umierammmmmmmm

reklama
Oj jak mnie głowa boli kobiety:-( cos w powietrzu sie chyba dzieje:eek: chociaz rano jak mi mierzył lekarz cisnienie to miałam poprawne:confused2:a teraz umierammmmmmmm
to ja miałam tak wczoraj popołudniu....cisnienie takie ze mi głowę rozsadzało :eek:
dzisiaj już znacznie lepiej....;-)

Alex usnął mi na podłodze....robiłam mu zupcie w kuchni i chciałam by zjadł jeszcze przed spankiem ...nie zdarzył,padł:szok::-D

Do góry