Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hehehe nooo zanim się obejrzysz zacznie Ci do domu dziewczyny sprowadzac hehehehhewycałuje![]()
no masakra jak ten czas leci
niedługo bedzie rok ... 3 lata ... 18 ... ech
![]()
niestety nie... pisała tylko że ma KTg ale o której???? no mam nadzieję że się odezwie....Wiecie może o której Anne miała jechać na ktg? Bo nie ma jej z nami.
. Teraz się cyckamy i chyba zaraz mi zaśnie. Tak fajnie się śmieje przez sen.kurcze jak fajnie że Ci się tak dobrze z M układa......... kura domowa.... słuchaj byle by Tobie było dobrze, a jak będziesz chciała do pracy to co Ci stoi na przeszkodzie?? hehehmeganne chyba tak M musi sie zgodzic wiec pewno sie przeprowadzimy ...a ja chyba tam bede kura domowa
:-)
budzi mnie w nocy, straszliwie się wierci a najgorsze, że mam uczucie jakby waliła głową w mur tzn w szyjkę macicy. Całymi dniami się zwijam jakby ktoś mnie paralizatorem traktował( opis mojego syna:-)) A wieczory są wybitnie bolesne. Mam wrażenie , że główka już mi wychodzi, tak jest nisko i to od 1,5 tygodnia to samo. Żadne moje dziecko nie dało tak popalić w ciąży jak ta mała. Czuję sie wybitnie skopana od środka. Poprzednie dzieci to w takim terminie siedziały cichutko. A obecne szaleje non stop. Nawet mój lekarz z dużym doświadczeniem mówił parę razy, że takiej wiercipięty to dawno nie widział.