reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Eeee do dupy:-D Lepiej w domku siedzieć:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nioooo ja już 2 lata siedzę w domu:-p:zawstydzona/y::sorry::laugh2:

dobrze ze mozesz liczyc na tesciowke no i ufac jej, bo ja niestety nie:zawstydzona/y:
nie zostawilabym znia malej na wet na 10 min, bo po 5 min ja juz plecy bola
ło matko faktycznie masz z teściowa nieciekawie, moja jest do rany przyłóż a najbardziej mi sie podoba to że nic nie zrobi po swojemu tylko ma na uwadze to ze to nasze dziecko i do nas należy decyzja jak chcemy go wychować , więc robi tak jak my chcemy:tak:nie wtrąca się też do naszego życia więc jakoś mi nie przeszkadza ze w tygodniu będzie z nami mieszkała:zawstydzona/y:

nioooo ja już 2 lata siedzę w domu:-p:zawstydzona/y::sorry::laugh2:

ło matko faktycznie masz z teściowa nieciekawie, moja jest do rany przyłóż a najbardziej mi sie podoba to że nic nie zrobi po swojemu tylko ma na uwadze to ze to nasze dziecko i do nas należy decyzja jak chcemy go wychować , więc robi tak jak my chcemy:tak:nie wtrąca się też do naszego życia więc jakoś mi nie przeszkadza ze w tygodniu będzie z nami mieszkała:zawstydzona/y:

super, ja mam również w porządku teściów/teściową ale nie wyobrażam sobie z nią mieszkać:sorry::sorry::sorry:

reklama
Do góry