reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
i czemu akurat w pt a nie od 1 marca...miałybysmy jeszcze troszke czasu by Cie pomęczyć 

tygrysek82
Fanka BB :)
Tygrysku tzn ze teściówka nie pracuje?wracasz na pełny etat?
teściowa czasowo, kobieta nie pracuje i chetnie zajmie sie Filipkiem, pozniej mysle o takim prywatnym przedszkolu lingwistycznym ale przyjmowane sa dzieci od 2 lat wiec jakos do tego czasu musimy sobie poradzić:-( powiem Wam ze cholernie sie ciesze ze wreszcie wyjde z domu do ludzi ale tez mam obawy jak to będzie wyglądać w praktyce.A teściowa planujecie na razie na stale??czy to czasowo??
Agatkas
Mamusia Zuzolka
jasne ....Ty ciekawska jestes....![]()
Jak zawsze

Nie no powrót był juz zaplanowany od dłuższego czasu tylko jakos tak nic nie pisałam abyście w rozpacz nie popadły
papiery papiery papiery jednym słowem w biurze
Tak właśnie myślałam

teściowa czasowo, kobieta nie pracuje i chetnie zajmie sie Filipkiem, pozniej mysle o takim prywatnym przedszkolu lingwistycznym ale przyjmowane sa dzieci od 2 lat wiec jakos do tego czasu musimy sobie poradzić:-( powiem Wam ze cholernie sie ciesze ze wreszcie wyjde z domu do ludzi ale tez mam obawy jak to będzie wyglądać w praktyce.
Eeee do dupy

teściowa czasowo, kobieta nie pracuje i chetnie zajmie sie Filipkiem, pozniej mysle o takim prywatnym przedszkolu lingwistycznym ale przyjmowane sa dzieci od 2 lat wiec jakos do tego czasu musimy sobie poradzić:-( powiem Wam ze cholernie sie ciesze ze wreszcie wyjde z domu do ludzi ale tez mam obawy jak to będzie wyglądać w praktyce.
Z jednej strony zazdroszczę, bo same wiecie jak to jest jak się siedzi tyle w domu ale z drugiej trochę inne mieliśmy plany...

mamusia2008
mamusia Karolinki
dobrze ze mozesz liczyc na tesciowke no i ufac jej, bo ja niestety nieteściowa czasowo, kobieta nie pracuje i chetnie zajmie sie Filipkiem, pozniej mysle o takim prywatnym przedszkolu lingwistycznym ale przyjmowane sa dzieci od 2 lat wiec jakos do tego czasu musimy sobie poradzić:-( powiem Wam ze cholernie sie ciesze ze wreszcie wyjde z domu do ludzi ale tez mam obawy jak to będzie wyglądać w praktyce.

nie zostawilabym znia malej na wet na 10 min, bo po 5 min ja juz plecy bola
pyciolek87
czyli tesciowa musi być z Wami przez ok 10 miesięcy....teściowa czasowo, kobieta nie pracuje i chetnie zajmie sie Filipkiem, pozniej mysle o takim prywatnym przedszkolu lingwistycznym ale przyjmowane sa dzieci od 2 lat wiec jakos do tego czasu musimy sobie poradzić:-( powiem Wam ze cholernie sie ciesze ze wreszcie wyjde z domu do ludzi ale tez mam obawy jak to będzie wyglądać w praktyce.
z tego co pamietam to teściówka mieszka troszke dalej,czyli w tygodniu nie będzie wracała do domku...dasz redę z nią?

pyciolek87
jakie?Z jednej strony zazdroszczę, bo same wiecie jak to jest jak się siedzi tyle w domu ale z drugiej trochę inne mieliśmy plany...![]()

reklama
pyciolek87
kutwa miałam w szafie porządek zrobić albo chodzby nawet uwalić się na wyro a tu zaś dyskusja wybychła
nie pośpię i nie posprzatam