reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
nioooo ja już 2 lata siedzę w domuEeee do dupyLepiej w domku siedzieć
![]()

ło matko faktycznie masz z teściowa nieciekawie, moja jest do rany przyłóż a najbardziej mi sie podoba to że nic nie zrobi po swojemu tylko ma na uwadze to ze to nasze dziecko i do nas należy decyzja jak chcemy go wychować , więc robi tak jak my chcemydobrze ze mozesz liczyc na tesciowke no i ufac jej, bo ja niestety nie
nie zostawilabym znia malej na wet na 10 min, bo po 5 min ja juz plecy bola

mamusia2008
mamusia Karolinki
co ty kochana jakie porzadki, trze korzystac poki forum zyje, bo za chwile moze byc mega ciszakutwa miałam w szafie porządek zrobić albo chodzby nawet uwalić się na wyro a tu zaś dyskusja wybychłanie pośpię i nie posprzatam
![]()

tygrysek82
Fanka BB :)
jakie?![]()

oj tam i tak za chwile bedzie syfkutwa miałam w szafie porządek zrobić albo chodzby nawet uwalić się na wyro a tu zaś dyskusja wybychłanie pośpię i nie posprzatam
![]()

no kochana a kiedy kiedydrugi dzieciaczek![]()

pyciolek87
Mama Alexa:*
jasne....tyle ,że w szafach nie wiem o co tam chodzi zresztąco ty kochana jakie porzadki, trze korzystac poki forum zyje, bo za chwile moze byc mega cisza![]()

pyciolek87
ta co ciekawska wcale nie jestno kochana a kiedy kiedy????
![]()

mamusia2008
mamusia Karolinki
no wlasniejasne....tyle ,że w szafach nie wiem o co tam chodzi zresztą![]()
pyciol za chwile bedziesz ma 3000 postow, musimy to jakos uczcic
nioooo ja już 2 lata siedzę w domu
ło matko faktycznie masz z teściowa nieciekawie, moja jest do rany przyłóż a najbardziej mi sie podoba to że nic nie zrobi po swojemu tylko ma na uwadze to ze to nasze dziecko i do nas należy decyzja jak chcemy go wychować , więc robi tak jak my chcemynie wtrąca się też do naszego życia więc jakoś mi nie przeszkadza ze w tygodniu będzie z nami mieszkała
![]()
super, ja mam również w porządku teściów/teściową ale nie wyobrażam sobie z nią mieszkać

pyciolek87
a ile trzeba przepracować żeby dostać macierzyński?

reklama
pyciolek87
już mi cykło 3000no wlasnie
pyciol za chwile bedziesz ma 3000 postow, musimy to jakos uczcic

poszłam jak burza