Witam
Po wczorajszej wizycie jestem totalnie zdegustowana i mam dosyć wszystkich lekarzyOliwka jak zobaczyła tego ortopedę to wpadła w taka histerię,że nie mogłam jej od siebie oderwać żeby lekarz mógł ją zobaczyć.....ale na siłę spojrzał na nóżke i pyta czy mam ze soba ten gipsik...
więc ja odparłam,że nie bo nikt mi nie powiedział,że mam go przywieźć....zrobił krzywą minę i pyta czy robię zalecone ćwiczenia
a ja,że nie wiem nic o żadnych ćwiczeniach bo nic mi ten palant nie powiedział o nich!!
Na koniec pyta:"...ale już lepiej prawda...?" a ja że tak...tak....kazał przyjść za dwa tyg. na nowy gips ale ja już nigdzie z młodą nie jadę...konował jeden!!! mówię Wam usiąść i płakać....a do tego wszystkiego jeszcze do mnie się przyplątało coś....zawsze pod pacha miałam malutki,płaski pieprzyk a wczoraj zauważyłam że sie powiększył,zaczerwienił i zrobił jakby taki mięsisty a do tego boli....dzis mam wizytę u dermatologa mam nadzieję że to nie rak.....jestem załamana...:-
-
-(
Kochana nie nakręcaj się już wystarczy wam lekarzy i wizyt...koniecznie idź dermatologa niech to obejrzy i dawaj znac...
Już mi słów brakuje żeby opisywać tych lekarzy

Będzie dobrze trzymamy mocno kciuki