reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
AgutkaZG kurcze to jeszcze miesiąc czekanie. A nie możesz isć do innego ?

Mysza,bo ja byłam zapisana na 10.03. Okazało się,że lekarza wtedy nie będzie. Kolejny wolny termin,to 19.03,a ja tego nie chcę,bo wtedy mogę mieć @ i wiadomo. :sorry: 31.03 będzie najpewniejszy. ;-)
Do innego,hm... Wiesz,to będzie moja pierwsza wizyta u tego pana,bo do swojego gina nie chcę już chodzić,bo nic nie pomaga w tym "zaciążaniu". :no: No i teraz jestem na etapie zmiany lekarza. :tak:

Dziewczyny potrzebuje przepisu na fajna "imieninowa" salatke, ale bez mieska! Co proponujecie?

http://www.pozytywnakuchnia.pl/imieninowa-salatka-brokulowa/

:cool2:

A ja,chyba,taką niedługo wypróbuję. :tak:

Składniki :- 20dag wędzonego kurczaka,
- 2 jajka ,
- 1 sałata,
- 3 pomidory,
- 1 puszka kukurydzy,
- 2 łyżki posiekanego szczypiorku,
- 2 łyżki posiekanego koperku,
- 1 łyżka jogurtu naturalnego,
- 3 łyżki majonezu,
- sól,pieprz.

Wykonanie: - Kurczaka kroimy w kostkę .
- Kukurydzę osączamy z zalewy,
- Jajka gotujemy na twardo,przelewamy zimną wodą ,obieramy i kroimy w kostkę.
- Pomidory myjemy,osuszamy i kroimy w ósemki.
- Sałatę płuczemy ,osuszamy i rwiemy na drobne kawałki.
- Wszystkie składniki przekładamy do salaterki i mieszamy .
- Jogurt łączymy z majonezem ,dodajemy koperek,przyprawiamy solą ,pieprzem i mieszamy.
- Polewamy sosem sałatkę i ponownie mieszamy.
Przed podaniem posypujemy szczypiorkiem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry