reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

wrocilam ziolka sie parza a sversonka ty cwaniaro ty sie gimnastykowac juz niemusisz bo juz masz fasolke i to za 1 razem ty szczesciaro a my kombinujemy dalej :tak:

swięta prawda :-)
a ja herbe sobie zrobie
a ty kochana ktory cykl staran??? tez pijesz ziolka z nami???:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja jakos nigdy nie lubialam ogladac jak kobiety robia to facetom odraza mnie i na wymioty ciagnie wiec tak nie rozbie radzimy sobie haha
i tak po 8 latach moj mezul sie podnieca i 5 minuj i po wszystkim wiec dobra musze byc hehe
sa stroje pieszczoty buciki zele itp oprocz ust wszystko inne dziala jak na ulotce daje ten sam efekt hehe
Ufff - myslalam,z e tylko ja mam taki "problem";-)

staranka zaczelismy od pazdziernika , ostatnie 2 cykle z clo
a o ziolkach poczytalam dzisiaj i jak sie teraz jeszcze nie uda to sobie bede popijac nie zaszkodzi
no ja mam nadzieje ze mi sie z ziolkami uda to moj 3 cykl po odstawieniu tabletek anty myslalam ze odrazu zaciaze a tu zonk 3 miesiac sie staram

Witam sie wieczorkiem!
Zabka ja tez mialam nadzieje ze szybko zaciążę bo niby mówią że po odstawieniu antków szybko idzie! A tu Nic:-(

no ja mam nadzieje ze mi sie z ziolkami uda to moj 3 cykl po odstawieniu tabletek anty myslalam ze odrazu zaciaze a tu zonk 3 miesiac sie staram
ja tez bralam tabsy i to bardzo dlugo ,i myslalam ze do konca roku sie zaciaze a tu nie tak latwo - u mnie brak jajeczkowania
niektore zachodza odrazu a inne nie

a wy jak sprawdzie owulke ,bo ja mam monitoringi

no ja kobietki bralam MICROGYNON 21 przez 3 lata i tez slyszlaam ze po odstawieniu to hop i jest a jak widac nie ale teraz nadzieje pokladam w ziolach no i za tydzien do gina wiec na usg moze cos wybada :tak:

a wy jak sprawdzie owulke ,bo ja mam monitoringi
ja niemam monitoringow wogole 1 raz od odstawienia pojde do gina a u nas wogole niema usg tylko gin przyjezdza raz w tygodniu i wtedy mozna sobie u niego zrobic usg za kase :eek: a ja wlasnie pojde i dam kase niech mi tam zajrzy czy sa wogole pecherzki i wogole

reklama
no ja kobietki bralam MICROGYNON 21 przez 3 lata i tez slyszlaam ze po odstawieniu to hop i jest a jak widac nie ale teraz nadzieje pokladam w ziolach no i za tydzien do gina wiec na usg moze cos wybada :tak:

Ja ziółka spróbuje za 2 cykle.:tak::tak::tak: Mam nadzieje że dadzą efekty i wszystkie zajdziemy!!:tak::tak::tak::-D

Do góry