Svensonka
Fanka BB :)
taaaaaaa akurat w to uwierze ha haŚwintuszkija to nawet nie wiem jak on wygląda
my po Bożemu przy zgaszonym świetle
![]()
cyganka haha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
taaaaaaa akurat w to uwierze ha haŚwintuszkija to nawet nie wiem jak on wygląda
my po Bożemu przy zgaszonym świetle
![]()
taaaaaaa akurat w to uwierze ha ha
cyganka haha
ja kiedys tez tak mialam na sama mysl mnie mdlilo i wogole i nawet kiedys twierdzilam ze nigdy niezrobie tego na pieska a dzis to moja ulubiona poza hahahaha a z ustami tam to jakos sie przemoglam ale to tylko ze dla mojego m zrobie duzo a jak sie niesproboje to sie niewie ale sprobowalam i niebylo tak zle hihi kazdy ma inne metody a my przynajmniej tak sobie radzimy jak ja mam @ a mezowi chcica do lba uderza hahahah;-)ja jakos nigdy nie lubialam ogladac jak kobiety robia to facetom odraza mnie i na wymioty ciagnie wiec tak nie rozbie radzimy sobie haha
i tak po 8 latach moj mezul sie podnieca i 5 minuj i po wszystkim wiec dobra musze byc hehe
sa stroje pieszczoty buciki zele itp oprocz ust wszystko inne dziala jak na ulotce daje ten sam efekt hehe
u nas tak czesto hihihi:-)
jakie tematy , ciekawie sie robi :-)
:-) no to dobrze , czasem i na te tematy trzeba pogadacu nas tak czesto hihihi![]()
bierzesz holsa tego czarnego do buzi a potem najlepszego przyjaciela meza do buzi i dzialasz hihih ta mieta ponoc daje super efekt na generala wojsk:-) no to dobrze , czasem i na te tematy trzeba pogadac
jak to mowia co ludzkie nie jest nam obce
a co z tymi holsami ????
cwaniary a pozniej wam sie mezulkowie rozcheca i wasze dziurki beda holsami ha ha jestem ciekawa jak zasniecie hahabierzesz holsa tego czarnego do buzi a potem najlepszego przyjaciela meza do buzi i dzialasz hihih ta mieta ponoc daje super efekt na generala wojsk( penisa)
takie wariacje pozwalaja oderwac sie od mysli czy teraz bedzie zloty strzalcwaniary a pozniej wam sie mezulkowie rozcheca i wasze dziurki beda holsami ha ha jestem ciekawa jak zasniecie haha
powariowaly baby haha
ok robta co chceta ha ha milej nocki do jutratakie wariacje pozwalaja oderwac sie od mysli czy teraz bedzie zloty strzalto wkoncu ma byc zabawa i przyjemnosc a nie figo fago z mysla niech on juz konczy co plemniki szybciej we mnie beda hihihihihi
o to musze wyprobowac ;-) moze jeszcze jakies ciekawostki ;-)bierzesz holsa tego czarnego do buzi a potem najlepszego przyjaciela meza do buzi i dzialasz hihih ta mieta ponoc daje super efekt na generala wojsk( penisa)
swięta prawda :-)takie wariacje pozwalaja oderwac sie od mysli czy teraz bedzie zloty strzalto wkoncu ma byc zabawa i przyjemnosc a nie figo fago z mysla niech on juz konczy co plemniki szybciej we mnie beda hihihihihi
lece ziolka zaparzyc zaraz do was wrocea po ziolkach hasiu
![]()