reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam sie wieczorkiem!
Zabka ja tez mialam nadzieje ze szybko zaciążę bo niby mówią że po odstawieniu antków szybko idzie! A tu Nic:-(
glowa do gory:tak:ja odstawilam tabletki cilest w pazdzierniku ale o dzidzie zaczelismy dzialac w styczniu i za pierwszym raem sie udalo:-Da listopad i grudzien to z zabezpieczeniem wiec nie wiem czy byly dni plodne:eek:

ja niemam monitoringow wogole 1 raz od odstawienia pojde do gina a u nas wogole niema usg tylko gin przyjezdza raz w tygodniu i wtedy mozna sobie u niego zrobic usg za kase :eek: a ja wlasnie pojde i dam kase niech mi tam zajrzy czy sa wogole pecherzki i wogole

to najlepiej jakby to byl np 11-12 dc to bedzie widac chociaz ja bylam w 9dc i nie bylo ani jednego :-(

reklama
glowa do gory:tak:ja odstawilam tabletki cilest w pazdzierniku ale o dzidzie zaczelismy dzialac w styczniu i za pierwszym raem sie udalo:-Da listopad i grudzien to z zabezpieczeniem wiec nie wiem czy byly dni plodne:eek:
gratulacje z clego serducha ale mialas szczescie . a pow kiedy zaczelas odczuwac pierwsze objawy ?

A czy do usg dowcipnego trzeba sie jakos przygotowac?
:-) tak jak do normalnego badania ,spoko jest si

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry