reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

wrocilam ziolka sie parza a sversonka ty cwaniaro ty sie gimnastykowac juz niemusisz bo juz masz fasolke i to za 1 razem ty szczesciaro a my kombinujemy dalej :tak:

swięta prawda :-)
a ja herbe sobie zrobie
a ty kochana ktory cykl staran??? tez pijesz ziolka z nami???:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja jakos nigdy nie lubialam ogladac jak kobiety robia to facetom odraza mnie i na wymioty ciagnie wiec tak nie rozbie radzimy sobie haha
i tak po 8 latach moj mezul sie podnieca i 5 minuj i po wszystkim wiec dobra musze byc hehe
sa stroje pieszczoty buciki zele itp oprocz ust wszystko inne dziala jak na ulotce daje ten sam efekt hehe
Ufff - myslalam,z e tylko ja mam taki "problem";-)

no ja mam nadzieje ze mi sie z ziolkami uda to moj 3 cykl po odstawieniu tabletek anty myslalam ze odrazu zaciaze a tu zonk 3 miesiac sie staram
ja tez bralam tabsy i to bardzo dlugo ,i myslalam ze do konca roku sie zaciaze a tu nie tak latwo - u mnie brak jajeczkowania
niektore zachodza odrazu a inne nie

a wy jak sprawdzie owulke ,bo ja mam monitoringi

no ja kobietki bralam MICROGYNON 21 przez 3 lata i tez slyszlaam ze po odstawieniu to hop i jest a jak widac nie ale teraz nadzieje pokladam w ziolach no i za tydzien do gina wiec na usg moze cos wybada :tak:

a wy jak sprawdzie owulke ,bo ja mam monitoringi
ja niemam monitoringow wogole 1 raz od odstawienia pojde do gina a u nas wogole niema usg tylko gin przyjezdza raz w tygodniu i wtedy mozna sobie u niego zrobic usg za kase :eek: a ja wlasnie pojde i dam kase niech mi tam zajrzy czy sa wogole pecherzki i wogole

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry