reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam.

U NAS SYPIE ŚNIEG i to tak porządnie

Ogladałam dziś baterie zlewozmywakowe................ i zlewy.........

Jak dobrze, że spacer w południe zal;iczylismy................. z wózkiem tragedia... mały siedział spokojnie,a le drogi.............wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gagulec to szturchnij młodego w boczek by drzemke przerwał, hihihihihi............ ja dzis mojego małego nie kładłam

reklama
My mamy szeroka 130, wiec do pania jest jakies 110-120,a dlugie na 2m
U nas pada snieg:eek:

No to fajna :tak: też myslałam o większej, abym mogła się ja z nim położyć. Czasem prosi mnie, abym weszła do jego łózeczka :eek: i z nim spała to teraz będzie to w końcu możliwe

Witam się i ja:-) tak mnie męczy kaszel i zatkany nochal że już mam dość:wściekła/y: M dopiero pojechał do pracy a ja ledwo zwlekłam sie z łóżka i nastawiłam zupę nie weim jak ja te pierogi dziś zrobie bo mam znów strasznego lenia:zawstydzona/y: Tuśka już znacznie lepiej tzn cała noc przespana bez kaszlu:-) rano trochę ję podusiło ale od tamtej pory cisza i spokój:tak:

Ze względu na brak miejsca kupowaliśmy takie właśnie jak Ty się przymieżasz jednoosobową sofkę;-) powierzchnia do spania jest właśnie 116 na 200 więc wystarczająca:tak: zrezygnowałam z typowego łóżka bo jak mała będzie szła do zerówki to i tak zrobimy jej generalny remont i wtedy będzie miała łóżko na anresoli tak żeby wykorzystać powierzchnię pod;-)

Nie wiem czemu, ale miałam w głowie, że kupowałaś takie dużo :eek::rofl2: póżniej babcia dała Wam kase na inne. Albo pomyliłam dziewczyny.

Agulka myśmy byli jakiś czas temu wózkiem w mieście Tuśka najpierw mówiła że nie będzie nim jechała a potem jak się wpakowała to jej wyjąć nie mogliśmy z niego;-):-D taka była zachwycona:-)

Oj tak ostatnio kiedy szłam do miasta z Kubą we wózku to później mały nie chciał z niego wysiąść :rofl2:

mam taka nadzieję, że będzie zachwycony no bo dawno nie jechał............... teraz powiedział, że będzie malutka dzidzią w wózku i będzie na niby płakał:szok::-D:-D:-D:-D

Oki lecimy;-)

Myślałam, że tylko Kuba taki szalony :eek: ostatnio bawimy się w małą dzidzie.

witam i ja:-)

jak zwykle brak mi sil na cokolwiek... juz myslalam ze moze mam anemie ale wyniki mam ok:eek: wczoraj bylismy u lekarza:happy: malenstwo ma prawie 4,5 cm :-) jest zdrowe i wariuje po calym brzuszku:-D jestem w szoku bo juz mam calkie spory brzuszek a na wadze wyszlo ze nic nie przytyłam:sorry:

co do łóżka to Jula cały czas spi na tym co kupiłam od Anety i mysle ze jeszcze troche nam ono posłóży:tak::tak:

No to kawał kawalera rosnie :tak::-D ale to są emocje. Super!!!

Witam i ja;-)
Żyjemy, na szczęście nie chorujemy i dość często mamy tatę w domu stąd brak czasy na komputerek, choć staram się codziennie was poczytać.
Rewelacji nie ma u nas żadnych, nudy jak w polskim filmie wiec nie będę was zanudzać swoim stanem ducha,który jest ogólnie do niczego:zawstydzona/y:.
pozdrawiam serdecznie.

Witamy witamy :tak::-D dobrze, że tata jest więcej w domu. A o nudach proszę tu nie pisać tylko pisać co jest na tapecie :tak::-D nikogo nie zanudzisz!!!!

ale dzis pustki... :-(

Myślałam, że po całym dniu nie obecności będę miała z 6 stron do nadrobienia a tu zaledwie 2 :-(

Jestem i ja:-) jednak jakoś sie zmobilizowałam i pierogi zrobione i nawet chałupe ogarnęłam;-) też nie mogę patrzec na swoje okna ale tak przeziębiona nie będę z nimi walczyć bo załatwie się na amen:sorry: muszą jeszcze trochę wytrzymać:tak:

No i tak trzymać. A z oknami poczekaj, aż się temperatura ustabilizuje :tak: ja również czekam na lepszą pogodę.... hmmmm co prawda taka jest od kilku dni, ale leń bierze góre.... nie chce mi się

Matko, moje dziecko zaczęło właśnie 4 godzinę popołudniowej drzemki:szok::szok::szok: chyba odsypia poprzednie dni bez drzemkowe:nerd:

:szok::szok::szok: 4 godziny WOW

Witam.

U NAS SYPIE ŚNIEG i to tak porządnie

Ogladałam dziś baterie zlewozmywakowe................ i zlewy.........

Jak dobrze, że spacer w południe zal;iczylismy................. z wózkiem tragedia... mały siedział spokojnie,a le drogi.............wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gagulec to szturchnij młodego w boczek by drzemke przerwał, hihihihihi............ ja dzis mojego małego nie kładłam

Agulka ja również nie kładłam małego dziś spać co prawda sam zapowiedział, że dziś nie chce drzemki :eek: padł dopiero o 19,40 myślałam, że padnie wcześniej ale dobre i to bo zazwyczaj towarzyszy mi do 22.

No i jakie baterie Ci wpadły w oko????

Kasia bateria z wyciagana wylewką.
U nas nadal pada, ulice znów białe:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mój J jeszcze nie wrócił ze Szczecina.......... tam tez sypało a potem gdzieś w zaspe wpadł i musiał do wioski iśc po pomoc rolników by go wyciągnęli:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
jula tez dzis drzemki nie miala ale co z tego nadal nie spi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kasiu czy zagladasz czasem na nasze stare forum???

Justyna mam tak samo, jak P jest w domu to nie moge sie przedostac do kompa:wściekła/y:

Agula wczoraj jak jechalismy z P do lekarza mówiłam mu jaki piekny domek budujecie :happy: powiedz ile on was lacznie bedzie kosztowac?

Do góry