My mamy szeroka 130, wiec do pania jest jakies 110-120,a dlugie na 2m
U nas pada snieg
No to fajna

też myslałam o większej, abym mogła się ja z nim położyć. Czasem prosi mnie, abym weszła do jego łózeczka

i z nim spała to teraz będzie to w końcu możliwe
Witam się i ja:-) tak mnie męczy kaszel i zatkany nochal że już mam dość

M dopiero pojechał do pracy a ja ledwo zwlekłam sie z łóżka i nastawiłam zupę nie weim jak ja te pierogi dziś zrobie bo mam znów strasznego lenia

Tuśka już znacznie lepiej tzn cała noc przespana bez kaszlu:-) rano trochę ję podusiło ale od tamtej pory cisza i spokój
Ze względu na brak miejsca kupowaliśmy takie właśnie jak Ty się przymieżasz jednoosobową sofkę;-) powierzchnia do spania jest właśnie 116 na 200 więc wystarczająca

zrezygnowałam z typowego łóżka bo jak mała będzie szła do zerówki to i tak zrobimy jej generalny remont i wtedy będzie miała łóżko na anresoli tak żeby wykorzystać powierzchnię pod;-)
Nie wiem czemu, ale miałam w głowie, że kupowałaś takie dużo

póżniej babcia dała Wam kase na inne. Albo pomyliłam dziewczyny.
Agulka myśmy byli jakiś czas temu wózkiem w mieście Tuśka najpierw mówiła że nie będzie nim jechała a potem jak się wpakowała to jej wyjąć nie mogliśmy z niego;-)

taka była zachwycona:-)
Oj tak ostatnio kiedy szłam do miasta z Kubą we wózku to później mały nie chciał z niego wysiąść
Myślałam, że tylko Kuba taki szalony

ostatnio bawimy się w małą dzidzie.
witam i ja:-)
jak zwykle brak mi sil na cokolwiek... juz myslalam ze moze mam anemie ale wyniki mam ok

wczoraj bylismy u lekarza

malenstwo ma prawie 4,5 cm :-) jest zdrowe i wariuje po calym brzuszku

jestem w szoku bo juz mam calkie spory brzuszek a na wadze wyszlo ze nic nie przytyłam
co do łóżka to Jula cały czas spi na tym co kupiłam od Anety i mysle ze jeszcze troche nam ono posłóży

No to kawał kawalera rosnie

ale to są emocje. Super!!!
Witam i ja;-)
Żyjemy, na szczęście nie chorujemy i dość często mamy tatę w domu stąd brak czasy na komputerek, choć staram się codziennie was poczytać.
Rewelacji nie ma u nas żadnych, nudy jak w polskim filmie wiec nie będę was zanudzać swoim stanem ducha,który jest ogólnie do niczego

.
pozdrawiam serdecznie.
Witamy witamy

dobrze, że tata jest więcej w domu. A o nudach proszę tu nie pisać tylko pisać co jest na tapecie

nikogo nie zanudzisz!!!!
Myślałam, że po całym dniu nie obecności będę miała z 6 stron do nadrobienia a tu zaledwie 2 :-(
Jestem i ja:-) jednak jakoś sie zmobilizowałam i pierogi zrobione i nawet chałupe ogarnęłam;-) też nie mogę patrzec na swoje okna ale tak przeziębiona nie będę z nimi walczyć bo załatwie się na amen

muszą jeszcze trochę wytrzymać
No i tak trzymać. A z oknami poczekaj, aż się temperatura ustabilizuje

ja również czekam na lepszą pogodę.... hmmmm co prawda taka jest od kilku dni, ale leń bierze góre.... nie chce mi się

4 godziny WOW
Witam.
U NAS SYPIE ŚNIEG i to tak porządnie
Ogladałam dziś baterie zlewozmywakowe................ i zlewy.........
Jak dobrze, że spacer w południe zal;iczylismy................. z wózkiem tragedia... mały siedział spokojnie,a le drogi.............wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Gagulec to szturchnij młodego w boczek by drzemke przerwał, hihihihihi............ ja dzis mojego małego nie kładłam
Agulka ja również nie kładłam małego dziś spać co prawda sam zapowiedział, że dziś nie chce drzemki

padł dopiero o 19,40 myślałam, że padnie wcześniej ale dobre i to bo zazwyczaj towarzyszy mi do 22.
No i jakie baterie Ci wpadły w oko????