reklama
anineczka
królowa mrówek :P
kinia220v w każdej aptece irlandzkiej kupisz płyn do higieny intymnej 

O np.Taki:
Emili Sto Lat :-):-):-):-)

O np.Taki:

Emili Sto Lat :-):-):-):-)
Ostatnia edycja:
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Emili,Wszystkiego naj,naj
Ałłłaaaaaa:-(Moje plecy

Umieram
Więc żegnam się już z Wami

Ałłłaaaaaa:-(Moje plecy

lubiczanka
Fanka BB :)
Witam
Po pierwsze
Emili-spóznione(tylko dlatego,że mnie wczoraj od 14tej już nie było),ale szczere życzenia 100latek w wielkim szczęściu
Wolfia-kuchnia fakt-wydaje się taka sobie,ale w rzeczywistości jest ok.
A z lodówką miałyście rację-ale za to to co najważniejsze(zamrażarka)jest osobno-i duża
:-)
Marta-a nie możesz się przejść do sociala i wyjaśnić sprawy?
MamoAdy-cieszę się,że z fasolką wszystko w porządku
Joannn-z Waterfort kierujecie się na TRAMORE
Ewelcia-nic się nie martw.Dzieci mają takie fazy-z głodomora na niejadka
Kinia-gdzieTy mieszkasz-bo ja mam prawie całe opakowanie tantum i mogę Ci podesłać,jeżeli chcesz
I oczywiście pozapominałam(za dużo tego wszystkiego było).A Danielkowi muszę rozpakować gryzak-żeby mi palców nie zjadł
Miłego dnia Dziewczynki
Po pierwsze
Emili-spóznione(tylko dlatego,że mnie wczoraj od 14tej już nie było),ale szczere życzenia 100latek w wielkim szczęściu
Wolfia-kuchnia fakt-wydaje się taka sobie,ale w rzeczywistości jest ok.

Marta-a nie możesz się przejść do sociala i wyjaśnić sprawy?
MamoAdy-cieszę się,że z fasolką wszystko w porządku
Joannn-z Waterfort kierujecie się na TRAMORE

Ewelcia-nic się nie martw.Dzieci mają takie fazy-z głodomora na niejadka

Kinia-gdzieTy mieszkasz-bo ja mam prawie całe opakowanie tantum i mogę Ci podesłać,jeżeli chcesz

I oczywiście pozapominałam(za dużo tego wszystkiego było).A Danielkowi muszę rozpakować gryzak-żeby mi palców nie zjadł

didi
witam
Emili ..spoznione ale szczere zyczonka..duzo zdrowka,..radosci i usmiechu oraz spelnienia marzen
a ja mam dzisiaj mega lenia..nic misienie chce...
i moj P zabral mojego micrusa bo w jego padelku akumulator padl i nie mial jak pojechac do pracy...buuu...
no ale moje jazdy juz lepiej a najlepiej jak jade sama bo zero stresu..wczoraj pod wieczor wybralam sie do Martuski sama...pokonalam rondo..i juz bede pewniejsza na nim...
no i teraz poytanko do tych co maja 2 autka
czy oba macie ubezpieczona w 1 ubezpieczalni bo nam wczoraj w axa nie chieli ubezpzieczyc 2 ze znizkami na P...nawet jak na niego to jedno ubezpiecza od zera czyli bez znizek..
Emili ..spoznione ale szczere zyczonka..duzo zdrowka,..radosci i usmiechu oraz spelnienia marzen
a ja mam dzisiaj mega lenia..nic misienie chce...
i moj P zabral mojego micrusa bo w jego padelku akumulator padl i nie mial jak pojechac do pracy...buuu...
no ale moje jazdy juz lepiej a najlepiej jak jade sama bo zero stresu..wczoraj pod wieczor wybralam sie do Martuski sama...pokonalam rondo..i juz bede pewniejsza na nim...
no i teraz poytanko do tych co maja 2 autka
czy oba macie ubezpieczona w 1 ubezpieczalni bo nam wczoraj w axa nie chieli ubezpzieczyc 2 ze znizkami na P...nawet jak na niego to jedno ubezpiecza od zera czyli bez znizek..
lubiczanka
Spokojnie-wszystko się wyjaśni.To tylko przejściowa faza.lubiczanka od 9.00 zaczynam akcje telefonfis i chb
czyli troche z konta mi pójdzie:-(znowu jakiś pech mnie dopadł:-(

Didi-nie pomogę-niestety drugiego autka brak,ale w niedalekiej przyszłości pewnie też będę zainteresowana tematem...
Aaaaaa-podpisałam umowę-przeprowadzamy się

reklama
didi
juz byl w takiej co kiedys mial ubezp. i oni maja jego wszystkie dane w komuterze i znizki...ale musial im powiedziec ze nie ma ubezpieczenia w tej chwili na siebie..'didi niestety tak jest ze naliczają ci od zeraale niech P idzie do innej ubezpieczalni ze swoimi zniżkami:-)
Lubiczanka...super //gratuluje i udanej przeprowadzki