reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Agula widze ze na bogato:-D jak najbardziej zlewy granitowe moge polecic zakup na dlugie lata:tak:

Monia dobry pomysl z tym sprzataniem, moze pomoc

na bogato:sorry::sorry::sorry:
ja też jestem napolona na ten zlew granitowy:tak:tylko czemu one są takie drogie????????:crazy:
ja wiem:sorry:
Agulka z ciekawości zobaczyłam co to za cudo ten ... granitowy .... i jak zobaczyłam cene to zatopiłam się w fotelu :szok:

Moniu i tak zrób :tak: ale czy Ola będzie chciała zostać???

Anetka wiedziałam, że gdzieś dzwoniło, ale nie wiedziałam w którym kościele :-)

porównajcie zwykły narozny a ten grnitowy............... czy cena az tak rózna..........

ZLEWOZMYWAK, ZLEW NAROŻNY LEN EBRAND176+BAT_T+DOZ (919853998) - Aukcje internetowe Allegro

ZLEWOZMYWAK GRANITOWY NIAGARA 60 ALVEUS+UPOMINEK! (920740179) - Aukcje internetowe Allegro

Cos mialam napisac,ale zapomnialam:eek:
Monia Ola wtedy sama wszpitalu byla no nie? Wysprzataj, wsprzataj, po co bidulka ma sie meczyc. A masz mozliwosc rozwiesic nad nia mokre przescieradlo??

Moniu i tak zrób :tak: ale czy Ola będzie chciała zostać???
Kasiu ona by najchętniej nie wracała do domu:-Dmy się śmiejemy że z niej taka po wsi noga jak ja:zawstydzona/y:jej dwa ray nie trzeba mówic:-D:no:
Cos mialam napisac,ale zapomnialam:eek:
Monia Ola wtedy sama wszpitalu byla no nie? Wysprzataj, wsprzataj, po co bidulka ma sie meczyc. A masz mozliwosc rozwiesic nad nia mokre przescieradlo??
tak sama była tzn.w nocy bo od rana do południa była z nią moja mama a później ja ją zmieniałam i siedziałam do wieczora a w nocy była sama:tak:
jak narazie jestem juz spokojniejsza wziewy pomogły :tak:śpi już spokojnie ,oddycha bardo ładnie i napady kaszlu ustąpiły:tak:a z tym mokry prześcieradłam to nie za bardzo bym miała do czegoś go przywiesic:no:myślałam żeby namoczyc ręczniki i powiesic na grzejnik albo na krzesło obok łożka:sorry:

Kasiu ona by najchętniej nie wracała do domu:-Dmy się śmiejemy że z niej taka po wsi noga jak ja:zawstydzona/y:jej dwa ray nie trzeba mówic:-D:no:

tak sama była tzn.w nocy bo od rana do południa była z nią moja mama a później ja ją zmieniałam i siedziałam do wieczora a w nocy była sama:tak:
jak narazie jestem juz spokojniejsza wziewy pomogły :tak:śpi już spokojnie ,oddycha bardo ładnie i napady kaszlu ustąpiły:tak:a z tym mokry prześcieradłam to nie za bardzo bym miała do czegoś go przywiesic:no:myślałam żeby namoczyc ręczniki i powiesic na grzejnik albo na krzesło obok łożka:sorry:
:tak::tak::tak::tak:

Wpadam się przyitać i uciekam zaraz do sprzątania a jak posprzątam to wyjeżdzamy z Kubusiem na zakupy :rofl2: nastepnie do mamy.

Moniu i jak mineła nocka????? Jak się czuje Ola????? Dziś nie dokuczają bardzo dzieciaczki???

Anetko jak Natalka???

Nuśka jak się czuje Igorek????

Justynka jak Mateuszek?????

Agulka Maja miała w ogóle ferie????

Do zobaczenia :-)

Moniu i jak mineła nocka????? Jak się czuje Ola????? Dziś nie dokuczają bardzo dzieciaczki???
Kasiu nocka ogolnie ok.Oli już przeszło i czuje się dobrze i w nocy też ładnie spała:tak:ja trochę się nie wyspałam bo najpierw stresujący dzień bo dzieciaczki niedobre,później te stresy z Olą a w nocy Mati obudził się z płaczem i wziełam go do nas i spaliśmy we 4:rofl2:a dzisiaj dzieci jak narazie grzeczne:-)
wpadłam tylko po przepis na biszkopt i jadę zaraz zawieźc dzieci do teściowej a ja na szczypienie.Miłego Dnia :-)
Gabids jak tam po wizycie u dentysty z dzieciaczkami???

reklama
Cześć laski!
Tak zaglądam czasem ale nie daję rady się wgryźć... na bb siedzę w tej chwili głównie w marcówkach , bo dziewczyny jedna za drugą intensywnie się rozpakowują :eek:

I mnie już nachodzi żeby torbę spakowac... ciekawa jestem tej swojej Groszynki jak nie wiem, a tymczasem mój mężo dopiero w przyszłą sobotę przylatuje. Więc minimum do 6tego musze ciekawość powstrzymywać i okien nie myć ;-)

Tam widziałam na zamkniętym dyskusję o dzieciach i kasie i jakieś testowania?

Gratuluję ogólnie!!! A szczegółowo i personalnie wypowiem się jak doczytam bo na razie nie daję rady nadgonić...

Do góry