luuuzna
Mama Alanka
nie ma....
i gryzie tyko reke misia swojego..
a jak mu wyjme to ryk...
Jedź lepiej, bo możemy tylko gdybać, a małemu może zupełnie co innego być
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie ma....
i gryzie tyko reke misia swojego..
a jak mu wyjme to ryk...
aaaaa i to na pewno nie brzuch bo w nocy zrobil kupke ladna, puszka baczki bez spinania sie i ma mieciutki....
U nas podobnie, tyle że kąpiel jest o 19.30 ;-)u nas kapiel 20.30 po kapieli cyc i do lozeczka przy kolysankach spokojnie nasza Gabrsia zasypia i tak samo budzi sie 3-4 i 6-7...ale i tak tęsknie za cała przespaną nocą...
![]()
Najlepsze jest to ,ze jak Max zasypia o 20.30 to my powinnismy byc w lozku o 22 i sie przytualac albo miec czas dla siebie. A my co?
Zasiadamy w papiery albo przed kompy .
Sprzatamy w domu albo cos naprawiamy
Gotujemy albo ogladamy filmy
Chodzimy spac o 24 i na przytuleniu do siebie sie konczy. Tylko konkurs trwa kto wczesniej odplynie. Zasypiamy tak szybko ,ze nie wiem kto wygral.
:-)
Może znacie jakieś strony, niekoniecznie polskie, z fajnymi ubraniami, głównie chodzi mi o sukienki i buty ;-)eeeee na serio ?! ja jestem uzalezniona od zakupow przez internet![]()
Dziewczyny Ratunku!!!!!!!!!!!!1
moje dzieck plcze od wczoraj od 18...
lape go za uszko jak tylko pprzestanie i nie powoduje to placzu...
katar nam juz przeszedl i kaszel tez...
jesc nie chce..je co godzx po 30-40ml..
nawet na rekach go trudno uspikoic..
daje smoka lapie szybko pociagnie kilka razy i placz..;/
co mu moze byc??![]()
tez tak mysle...przyszla kuzynka i mowi ze obstawia zeby bo splaszczylo mu sie dziaslo na dole cokolwiek to znaczy;-)Albo boli go gardlo albo zabki pojda,ja tak obstawiam ale nie czekaj tylko idz do lekarza![]()
Martuś dziekuję za książeczkę , niestety nie doszłam jeszcze do istotnych dla mnie informacji z braku czasu :/
Młody sie przełamał (a ja nie ugiełam) i pije wodę bez cukru .. ale 125 ml co godzinę!mozna tak często dawać ?
Piersi mi się rozlegulowały, mam nawał pokarmu bo jak co godzinke młody przy cycu to i produkcja się spieszy co by nadążyć :/
Co do spania w dzień Kopciuszku to śpi wiecej jak kiedyś ale niezbyt specjalnie by się wyspać w ciągu dnia. od 6:00 do 7:00 i na spacerze 2 godzinki