reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

reklama
Hej dziewczyny!
martus dzieki za książeczkę ;*
U nas nocka super, ale wieczór był straszny... chyba za dużo nowych sytuacji wprowadziłam Maciejce i się chłop zestresował :-( Jeszcze nie słyszałam, żeby tak żałośnie płakał :-(
Ale jak go tylko zapakowaliśmy do wanny to od razu zaczął się śmiać ;-)

u nas kapiel 20.30 po kapieli cyc i do lozeczka przy kolysankach spokojnie nasza Gabrsia zasypia i tak samo budzi sie 3-4 i 6-7:tak: ...ale i tak tęsknie za cała przespaną nocą...:tak:
U nas podobnie, tyle że kąpiel jest o 19.30 ;-)
No i tęsknota za całą przespaną nocą też jest :-D

Najlepsze jest to ,ze jak Max zasypia o 20.30 to my powinnismy byc w lozku o 22 i sie przytualac albo miec czas dla siebie. A my co?
Zasiadamy w papiery albo przed kompy .
Sprzatamy w domu albo cos naprawiamy
Gotujemy albo ogladamy filmy
Chodzimy spac o 24 i na przytuleniu do siebie sie konczy. Tylko konkurs trwa kto wczesniej odplynie. Zasypiamy tak szybko ,ze nie wiem kto wygral.
:-)
:-D:-D:-D skąd ja to znam :confused2:

eeeee na serio ?! ja jestem uzalezniona od zakupow przez internet :tak:
Może znacie jakieś strony, niekoniecznie polskie, z fajnymi ubraniami, głównie chodzi mi o sukienki i buty ;-)

kasiek lepiej jedź do lekarza :-(

Maciejka właśnie sobie drzemie a później uderzamy na spacer... właśnie wychodzi słoneczko, choć dzisiaj jest tylko 6 stopni :-)

Dziewczyny Ratunku!!!!!!!!!!!!1
moje dzieck plcze od wczoraj od 18...
lape go za uszko jak tylko pprzestanie i nie powoduje to placzu...
katar nam juz przeszedl i kaszel tez...

jesc nie chce..je co godzx po 30-40ml..
nawet na rekach go trudno uspikoic..
daje smoka lapie szybko pociagnie kilka razy i placz..;/

co mu moze byc??:szok:

Albo boli go gardlo albo zabki pojda,ja tak obstawiam ale nie czekaj tylko idz do lekarza:tak:

Martuś dziekuję za książeczkę , niestety nie doszłam jeszcze do istotnych dla mnie informacji z braku czasu :/

Młody sie przełamał (a ja nie ugiełam) i pije wodę bez cukru .. ale 125 ml co godzinę! :eek: mozna tak często dawać ?
Piersi mi się rozlegulowały, mam nawał pokarmu bo jak co godzinke młody przy cycu to i produkcja się spieszy co by nadążyć :/

Co do spania w dzień Kopciuszku to śpi wiecej jak kiedyś ale niezbyt specjalnie by się wyspać w ciągu dnia. od 6:00 do 7:00 i na spacerze 2 godzinki

Ja mam chwilę relaksu bo mama wzięła Perłę na spacer i do Biedronki mają wstąpić po pampki i chusteczki. Myszka po zakończeniu aktualnej paczki pampków przejdzie na dwójki Dada. Mimo, że dwójki są od 5kg a Mała ma więcej to nie były wcześniej za małe. Teraz jednak stwierdzam, że czas zmienić:p Moja Perła zaczęła błyskawicznie rosnąć. Muszę ją dziś zważyć:)

Co do wody dziś dałam ją po raz pierwszy Martynce bo czkawkę miała. Piła aż się jej uszka trzęsły:p

Dziewczyny ktore maja starsze dzieciaczki - w jakim wieku, na jakim etapie dzieci sa najbardziej absorbujace? Tak z ciekawosci ;-)

reklama
Martuś dziekuję za książeczkę , niestety nie doszłam jeszcze do istotnych dla mnie informacji z braku czasu :/

Młody sie przełamał (a ja nie ugiełam) i pije wodę bez cukru .. ale 125 ml co godzinę! :eek: mozna tak często dawać ?
Piersi mi się rozlegulowały, mam nawał pokarmu bo jak co godzinke młody przy cycu to i produkcja się spieszy co by nadążyć :/

Co do spania w dzień Kopciuszku to śpi wiecej jak kiedyś ale niezbyt specjalnie by się wyspać w ciągu dnia. od 6:00 do 7:00 i na spacerze 2 godzinki

hehe skubaniec mały;-);-);-) nawet i takie ilości wody wypija, a że go woda nie zniechęca?? hmmm Obserwuj go czy ta ilość wypijanej wody się zmniejsza? Bo może on faktycznie aż taki głodomorek!!!

Do góry