kopciuszek2107
Fanka BB :)
Martuś dziekuję za książeczkę , niestety nie doszłam jeszcze do istotnych dla mnie informacji z braku czasu :/
Młody sie przełamał (a ja nie ugiełam) i pije wodę bez cukru .. ale 125 ml co godzinę!mozna tak często dawać ?
Piersi mi się rozlegulowały, mam nawał pokarmu bo jak co godzinke młody przy cycu to i produkcja się spieszy co by nadążyć :/
Co do spania w dzień Kopciuszku to śpi wiecej jak kiedyś ale niezbyt specjalnie by się wyspać w ciągu dnia. od 6:00 do 7:00 i na spacerze 2 godzinki
No to sie dziwie,co on cierpi na bezsennosc?

Ja mam chwilę relaksu bo mama wzięła Perłę na spacer i do Biedronki mają wstąpić po pampki i chusteczki. Myszka po zakończeniu aktualnej paczki pampków przejdzie na dwójki Dada. Mimo, że dwójki są od 5kg a Mała ma więcej to nie były wcześniej za małe. Teraz jednak stwierdzam, że czas zmienićMoja Perła zaczęła błyskawicznie rosnąć. Muszę ją dziś zważyć
Co do wody dziś dałam ją po raz pierwszy Martynce bo czkawkę miała. Piła aż się jej uszka trzęsły![]()
Moj juz konczy 1 paczke pampkow 3

Dziewczyny ktore maja starsze dzieciaczki - w jakim wieku, na jakim etapie dzieci sa najbardziej absorbujace? Tak z ciekawosci ;-)
Zawsze jest absorbujaco

ja pierdziu ....... ciekawe jak to sprawdzić ?
Jedno jest pewne : tygodnia nie wytrzymię!![]()
Wytrzymasz