reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Mam jeszcze komplet kremowe żyrafki (wzór 4), takie:
Pościel dziecięca 2-el. 120*90 = NOWE WZORY = (932645405) - Aukcje internetowe Allegro
ale od znajomej, która tą pościel miała usłyszałam ostatnio, że się kulkuje w praniu w ogóle badziewna jest, więc nie polecam:no: My dostaliśmy aż dwa komplety takiej pościeli gratis 2-elementową + ochraniacz, jedną bo miała być jako gratis a drugą, bo Sprzedawca przez święta miał spore opóźnienie w przesyłce. Jeden komplet był zielony i poszedł już na prezent w styczniu, a drugi kremowy leży w szafie jako nasz trzeci, ale po opinii znajomej pewnie też go oddam dalej.
Wszystkie znajome są zgodne, że lepiej zainwestować w 2 komplety dobrej gatunkowo pościeli, bo ona dużo dłużej posłuży niż kupić tanio i się krótko cieszyć.

reklama
Kfiatuszek, ja nie mam takiej wiec powiem tylko ze wybrana posciel jest śłiczna:tak:

ja mam pszczolkowa i oczraniacz na caaaałe łozeczko i mi sie w pralce skulbaczyl wkład:sorry::sorry:.....

ta moja posciel feretti która sie poplamila oliwka byla pod tym wzgledem bezkonkurencyjna
bo z ochraniacza sciagalo sie poszewke, wiec pralam tylko poszewki i bylo ok, teraz nawet gotowalam ta posciel i super sie zachowala bo nie stracila kolorów ani rozmiaru
tylko oczywiscie plama pozostala ....!!!!!!!!!!!!!
teraz jej nie kupie drugi raz bo sa tylko w tym rozmiarze 135 x 100 tak samo jak drewex i ja taka mialam i sie meczylam bo za wielka kołdra na moje łozeczko 120x60
i jak juz musze wymienic posciel to wyle tym razem mniejszaa

Kwiatuszku for you:

spaghetti

Teraz jeszcze je troszkę podciełam i z tej krótszej obciełam listwę dolną.

Załączniki

• 100_4624.jpg
    100_4624.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 56
  • 100_4621.jpg
    100_4621.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 59
  • 100_4622.jpg
    100_4622.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 57
  • 100_4623.jpg
    100_4623.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 58
a ktora m powie czy oplaca sie kupic te pampersy w promocji z reala??

bo tam sa mega paki za 95 pln i nie wiem czy to promocja... poprosze o porade:-)

Kwiatuszku for you:

spaghetti

Teraz jeszcze je troszkę podciełam i z tej krótszej obciełam listwę dolną.
no muszę przyznać ze fajnie to wygląda

Dagsilka nie wiem czy w tesco jeszcze sa ale były dwie paczki rozmiar 2 od 3-5 kg bodajze po 94 sztuki czyli razem 188 sztuk za 84 zł, to sobie przelicz bo nie wiem ile jest w tej megapaczce w realu

a ktora m powie czy oplaca sie kupic te pampersy w promocji z reala??

bo tam sa mega paki za 95 pln i nie wiem czy to promocja... poprosze o porade:-)

Też się nad tym zastanawiam, bo chcę już kupić ten rozmiar wagowy od 4-9 kg. I wyszłoby 0,51 za pieluszkę. Więc to chyba tanio.

w realu jest 186 szt.

mam tech pod domem to sobie wejde przed realem i zobacze:tak:

a z moimi pszczolkami to ja nawet nie sprawdzilam czy sie sciaga z tego ochraniacza pokrowiec...:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::eek::eek::eek::eek:

właśnie oglądałam na 4 dekoratornie i od 6.03 o 13godz, będzie nowy program Mini Deco. Będzie to rogram o projektowaniu pokoi dziecięcych. Można będzie podpatrzyć coś ciekawego.
Chociaż oczami mojej wyobraźni już widzę pokój mojego dziecka. :-);-) I nie potrzeba mi żadnego projektanta :-):-D

reklama
Ja właśnie w tej chwili przeczesuję allegro. Próbuje jakoś wizualnie w głowie i na papierze ogarnąć naszą sypialnie (tymczasowe mieszkanko naszego maluszka) :-) chcę w kolorach brązu, szarości i koniecznie turkusowych dodatków..
kwiatuszku ładne. Tej pierwszej chyba nigdzie jeszcze nie widziałam

Do góry