Mam jeszcze komplet kremowe żyrafki (wzór 4), takie:
Pościel dziecięca 2-el. 120*90 = NOWE WZORY = (932645405) - Aukcje internetowe Allegro
ale od znajomej, która tą pościel miała usłyszałam ostatnio, że się kulkuje w praniu w ogóle badziewna jest, więc nie polecam
My dostaliśmy aż dwa komplety takiej pościeli gratis 2-elementową + ochraniacz, jedną bo miała być jako gratis a drugą, bo Sprzedawca przez święta miał spore opóźnienie w przesyłce. Jeden komplet był zielony i poszedł już na prezent w styczniu, a drugi kremowy leży w szafie jako nasz trzeci, ale po opinii znajomej pewnie też go oddam dalej.
Wszystkie znajome są zgodne, że lepiej zainwestować w 2 komplety dobrej gatunkowo pościeli, bo ona dużo dłużej posłuży niż kupić tanio i się krótko cieszyć.
Pościel dziecięca 2-el. 120*90 = NOWE WZORY = (932645405) - Aukcje internetowe Allegro
ale od znajomej, która tą pościel miała usłyszałam ostatnio, że się kulkuje w praniu w ogóle badziewna jest, więc nie polecam

Wszystkie znajome są zgodne, że lepiej zainwestować w 2 komplety dobrej gatunkowo pościeli, bo ona dużo dłużej posłuży niż kupić tanio i się krótko cieszyć.