asiulkaa
Fanka BB :)
Dzien dobry Mamuski:-)
Ale mielismy ciezka noc, ktoras z kolei
Nie wiem co znowu dzieje sie z tym moim dzieckiem
Ale jakos funkcjonuje, wiec organizm juz przyzwyczajony chyba
Dolaczam do Was z kawka
Musze zabrac sie za odkurzanie, bo Filipa chrupki porozkruszane po calym domu placza mi sie pod nogami
I tak sobie teraz mysle wszystko super miec duzy, wlasny domek z ogrodkiem, tylko kto w tym domu bedzie sprzatal???
Chociaz rozumiem Cie, ja tez pewnie bym sie stresowala.

Ale mielismy ciezka noc, ktoras z kolei

Dolaczam do Was z kawka

Musze zabrac sie za odkurzanie, bo Filipa chrupki porozkruszane po calym domu placza mi sie pod nogami

Pyciolku bedzie dobrzenie mamy wciąż jednego jąderka.Poza tym nie ma Go nigdzie nisko tylko w jamie brzusznej.Ściągane bedzię zabiegowo badz operacyjnie pod narkozą:-(Dlatego jutro idziemy prywatnie do chirurga a żeby dokładnie sprawdził jajeczka i stwierdził na jaki rodzaj zabiegu bądz operacji się to zalicza:-(

tygrysku a jaka masz wade? Ja tez z tych slepawych, ale do tego sopnia, ze az wstyd sie przyznawacnosze zamiennie okulary i soczewki. Teraz jak bylam w domu to czesciej okulary ale jak jest wiosna i lato to przerzucam sie na soczewki zeby moc przeciwsloneczne zakladac okulary. Ja siebie lubie w okularach korekcyjnych tylko czasem jest mi wygodniej gdy jest np lato i ostre slonce zalozyc soczewki.

No wlasnie ja tez jak oszolom wygladam w okularach, dlatego tylko szkla posiadamaha....niektórym ludziom pasuja okularki...Tobie właśnie takja bym wyglądała jak oszołom chyba
![]()

Gratulacje!!!! A widzisz nie moglas sie doczekac, a to juz tuz tuzAchaaaaZapomniałam się pochwalic ze Zuzka między mną i moim G. wczoraj SAMA chodziła przez całą długość pokoju! Ale mieliśmy radochę, my i Zuzka
![]()