reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzien dobry Mamuski:-)
Ale mielismy ciezka noc, ktoras z kolei:eek: Nie wiem co znowu dzieje sie z tym moim dzieckiem:wściekła/y: Ale jakos funkcjonuje, wiec organizm juz przyzwyczajony chyba:-p
Dolaczam do Was z kawka:tak:
Musze zabrac sie za odkurzanie, bo Filipa chrupki porozkruszane po calym domu placza mi sie pod nogami:sorry: I tak sobie teraz mysle wszystko super miec duzy, wlasny domek z ogrodkiem, tylko kto w tym domu bedzie sprzatal???:sorry:
nie mamy wciąż jednego jąderka.Poza tym nie ma Go nigdzie nisko tylko w jamie brzusznej.Ściągane bedzię zabiegowo badz operacyjnie pod narkozą:-(Dlatego jutro idziemy prywatnie do chirurga a żeby dokładnie sprawdził jajeczka i stwierdził na jaki rodzaj zabiegu bądz operacji się to zalicza:-(
Pyciolku bedzie dobrze:tak: Chociaz rozumiem Cie, ja tez pewnie bym sie stresowala.
nosze zamiennie okulary i soczewki. Teraz jak bylam w domu to czesciej okulary ale jak jest wiosna i lato to przerzucam sie na soczewki zeby moc przeciwsloneczne zakladac okulary. Ja siebie lubie w okularach korekcyjnych tylko czasem jest mi wygodniej gdy jest np lato i ostre slonce zalozyc soczewki.
tygrysku a jaka masz wade? Ja tez z tych slepawych, ale do tego sopnia, ze az wstyd sie przyznawac:sorry:
aha....niektórym ludziom pasuja okularki...Tobie właśnie tak:tak:ja bym wyglądała jak oszołom chyba:eek:
No wlasnie ja tez jak oszolom wygladam w okularach, dlatego tylko szkla posiadam:tak:
Achaaaa:) Zapomniałam się pochwalic ze Zuzka między mną i moim G. wczoraj SAMA chodziła przez całą długość pokoju! Ale mieliśmy radochę, my i Zuzka:)
Gratulacje!!!! A widzisz nie moglas sie doczekac, a to juz tuz tuz

reklama
Ja mam -3,25 na oba oczka, ale ostatnio coraz gorzej widze w tym "rozmiarze" i chyba bede sie musiala wybrac do okulisty:sorry:
A nie myslalas o laserowej korekcji wzroku?
wiesz co nie myślałam jeszcze gdyż jak juz pisałam wcześniej noszenie okularów korekcyjnych nie stanowi dla mnie problemu.Kupuje specjalne szkła które są szlifowane by byly "cienkie". Soczewki też nosi się wygodnie więc narazie jest jak jest. Oczywiście pewnie jak osiągnę jakiś magiczny pułap w skali minusowej to zacznę myśleć o tym ale obecnie jeszcze uważam że nie jest źle. Mąż mój przechodzil zabieg na oczach , miał astygmatyzm i jakąś pomniejsza wadę, zabieg super się udał ale jakoś tak ja uważam że puki wada nie stanowi większego problemu można sobie radzić bez interwencji laserowej:sorry:

Czesc kobiety
Pyciołku, nie martw się na zapas, będzie dobrze i może wcale nie bedzie potrzebna ta narkoza.:sorry:

Asiulka, ja mam -2, a na drugie -2,5, nosze tylko soczewki, bo w okularach głupio się czuję.
Myślałam kiedyś o laserowej korekcji, ale jakoś boję sie i kasy mi szkoda.

Agatkas, gratulacje dla Zuzi, mówiłam, ze się doczekasz.

Ja nie mogłam sie doczekac, kiedy zacznie sama wstawac z podłogi, bo jak chodziła i sie przewróciła, to nie umiała sama wstac, tylko raczkowała do jakiegos mebla albo ściany i tam stawała na nogi i szła dalej. Od wczoraj opanowała wstawanie po upadku. A najbardziej uwielbia rządzic u chlopaków, czatuje tylko na moment kiedy zapomną zamknąc drzwi i już tam rozrabia.
A wogóle to ciągle mam jakiegoś doła, czego się nie dotkniemy to nam nie wychodzi, jesteśmy w plecy kupę pieniędzy i jak o tym pomyśle to trafia mnie szlag i ryczec mi sie chce

Achaaaa:) Zapomniałam się pochwalic ze Zuzka między mną i moim G. wczoraj SAMA chodziła przez całą długość pokoju! Ale mieliśmy radochę, my i Zuzka:)

gratulacje :tak:

Blizniaczku, głowa do góry, w końcu musi być lepiej.

Zasiadłam z kawką, już po diecie więc kapnęłam sobie mleczka, bo taka bez cukru i mleka która piłam przez ostatnie 10 dni niezbyt mi smakowała :sorry:

Tygrys, Ty przemyśl jeszcze tą pracę, bo możesz żałować :-p no i co, nie będziesz tęsknić za Fifim i za bb? :-(

Gratulacje dla Zuzi!!! Dzielna dziewczynka
Czesc kobiety
Pyciołku, nie martw się na zapas, będzie dobrze i może wcale nie bedzie potrzebna ta narkoza.:sorry:

Asiulka, ja mam -2, a na drugie -2,5, nosze tylko soczewki, bo w okularach głupio się czuję.
Myślałam kiedyś o laserowej korekcji, ale jakoś boję sie i kasy mi szkoda.

Agatkas, gratulacje dla Zuzi, mówiłam, ze się doczekasz.

Ja nie mogłam sie doczekac, kiedy zacznie sama wstawac z podłogi, bo jak chodziła i sie przewróciła, to nie umiała sama wstac, tylko raczkowała do jakiegos mebla albo ściany i tam stawała na nogi i szła dalej. Od wczoraj opanowała wstawanie po upadku. A najbardziej uwielbia rządzic u chlopaków, czatuje tylko na moment kiedy zapomną zamknąc drzwi i już tam rozrabia.
A wogóle to ciągle mam jakiegoś doła, czego się nie dotkniemy to nam nie wychodzi, jesteśmy w plecy kupę pieniędzy i jak o tym pomyśle to trafia mnie szlag i ryczec mi sie chce
Kochana nie dołuj się tak na pewno jeszcze kiedyś zaświeci dla was słoneczko, wszystko się jakoś poukłada i pospłacacie wszystkie zadłużenia, musisz byś dobrej myśli. Ja cię dobrze rozumiem my jesteśmy w podobnej sytuacji a na domiar złego co chwile wynikają jakieś dodatkowe wydatki teraz ktoś nam wybił przednią szybę w samochodzie. Będzie dobrze kochana nic się nie martw.
Przytulski i buziaki dla ciebie

reklama
A jak po tej dietce, ja sie powtarza co jakiś czas? Bo tak zrozumiałam, że to są jakieś serie?

to jest tak, że można tą dietę powtarzać jeśli się chce ale nie trzeba. Ja narazie odpuszczam, nie chcę żeby mi organizm zwariował, bo jak się człowiek ciągle dietuje to później przy powrocie do normalnego jedzenia od razu waga idzie w górę.
Tak w połowie kwietnia mam zamiar przejść zmodyfikowaną przez siebie kopenhaską ( bo kolejny raz nie zniosłabym szpinaku i befsztyku :-p:sorry: ). A teraz ogólne zasady zdrowego odżywiania - mało a często, nie jeść po 18, dużo warzyw :tak:

Do góry