reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

czesc laseczki!

chciałam dołaczyc do waszego grona bo ja sie szczesliwie okazało jestem w 7 tygodniu ciazy!:-)
ciaza wprawdzie jest zagrozona, ale biore leki i jestem dobrej mysli:tak:
mam na imie Olga, lat 29, zamezna od 4 lat, córeczka Iga własnie w walentynki skończyła 2 latka:-) łobuziak ze ho ho:-)
mam szczescie do fajnych dat bo termin porodu wyznaczono na 10.10.10;-)
całe zycie mieszkałam w Sosnowcu , ale od grudnia mieszkamy w nowym domu w okolicach Olkusza, jeszcze sie nie utozsamiam z tym terenem wiec dalej uznaje ze Sosnowiec to moje miasto;-):-)
podczytuje was od jakiegos czasu wiec juz wiem co tam mniej wiecej słychac, trzymam kciuki za nas wszystkie:-D

reklama
Hej :)

Mam na imię Agnieszka i też jestem w ciąży, termin na 19.10. Ciąża bardzo trudna dla mnie, bo w zeszłym roku dwukrotnie straciłam fasolkę. Jestem za to mamą Szymonka - super sześciolatka.

Byłam już u ginki, miałam robione USG, na razie wszystko w porządku, serduszko pieknie biło. Dostałam też mnóstwo leków, bo oczywiście nie obyło się bez plamienia. Mam nadzieje, że teraz donoszę ciążę i będę cieszyć sie w październkiu z maluszka.

Ale fajnie, że nas coraz więcej! Witajcie dziewczyny!

co do zabiegu na twarz, to nie sądzę, by były przeciwwskazania, zapytasz na miejscu. Pytanie też jak teraz reagujesz na zapachy i czy ewentualnie wytrzymasz pół godziny np. z intensywną limonką pod nosem:)

witam wszystkie. Dzis tragedia cały czas siedze i mnie okropnie ciasna spodnie, Wiec jade dzis kupic sobie jakies nowe. Dodatkowo staram sie nie puscic pawia przy wspólpracownikach

witam kochane:) ja dzis rano bylam w miesie na tergu i maz mi kupil przesliczne zaslonki:) troche odciagnelam sie od tych głupich mysli.jutro wkoncu wizyta...moze sie troche uspokoje..:(

Cześć Dziewczyny, właśnie wróciłam z uczelni. Jestem wykończona, rano u ortodonty później na zajęciach. Spodnie mnie cisną, musiałam sobie guziczek po cichu rozpiąć, żeby nie uciskało :) Teraz sobie leżę w dresach i odpoczywam. O dziwo nadal żadnych mdłości, tylko senność, senność i jeszcze raz senność :)

Buziaki kochane!

Witam Wszystkie dziewczynki te Nowe i i te stałe bywalczynie:)
Własnie jestem po rozmowie z szefem ,mam umowe na stale:) więc kamien spadł mi z serca, ale jeszczenic mu nie powiedziałam, zrobie to dopiero po3 miesiacach chyba ,że będe coraz wieksza hehehe

Ja narazie nie przytyłam, ale to dopiero poczatki,myslałam że, poszło do przudu kilka kilogramów ale to tylko wzdecia te nieszczęsne, jednka musze sie starac nie objadać:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej!
u mnie chorubska czesc dalsza - corcia caly czas chora:-(
ja ok! tylko chodze zmartwiona.
za jakies 2-3 tyg powinnam miec 1 wizyte w szpitalu! juz nie moge sie doczekac!
pozdrawiam wszystkie nowe mamuski!!!!
trzymajcie sie!!!

reklama
Ja dzis sobie za to wkręciłam jazde z ciążą pozamaciczną, co mnie opętało to nie mam pojęcia. Pobolewało mnie troche podbrzusze po prawej stronie i kuło w okolicy prawego jajnika więc sobie ubzdurałam że może ciąża nie rozwija sie tam gdzie powinna i dawaj nakręcałam się przez pół dnia, po czym wróciłam do domu, łyknęłam nospe położyłam sie i jak ręką odjął. Potem poczytałam, że takie bóle maja miejsce jak macica się rozciaga i mam nadzieje że to jest własnie to a nie jakieś inne problemy. Do lekarza prawdopodobnie w czwartek.
Poza tym byłam w aptece wykupiłam recepte na luteine - 4 opakowania od razu :)
Jutro jedziemy na weekend w góry mam nadzieję, że będzie ok i obejdzie się bez bóli. Poleże jeszcze z 2 godziniki w łózeczku korzystając z tego że jestem sama w domu a potem musze chociaż troche posprzatac...

Do góry