Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dzis sobie za to wkręciłam jazde z ciążą pozamaciczną, co mnie opętało to nie mam pojęcia. Pobolewało mnie troche podbrzusze po prawej stronie i kuło w okolicy prawego jajnika więc sobie ubzdurałam że może ciąża nie rozwija sie tam gdzie powinna i dawaj nakręcałam się przez pół dnia, po czym wróciłam do domu, łyknęłam nospe położyłam sie i jak ręką odjął. Potem poczytałam, że takie bóle maja miejsce jak macica się rozciaga i mam nadzieje że to jest własnie to a nie jakieś inne problemy. Do lekarza prawdopodobnie w czwartek.
Poza tym byłam w aptece wykupiłam recepte na luteine - 4 opakowania od razu
Jutro jedziemy na weekend w góry mam nadzieję, że będzie ok i obejdzie się bez bóli. Poleże jeszcze z 2 godziniki w łózeczku korzystając z tego że jestem sama w domu a potem musze chociaż troche posprzatac...
chociaż później znajdzie sie pewnie z 1000 powodów do następnych zmartwień 
Witamy Cie w naszym gronieCześć wszystkim mamuśkom
mam na imie Ewa i mam termin na 7 października, jeszcze nie nadgoniłam wszystkich waszych wątków ale chętnie się przyłącze do wspólnych rozmów, zawsze w grupie raźniej :-)
Pozdrawiam
witam wszystkie. Dzis tragedia cały czas siedze i mnie okropnie ciasna spodnie, Wiec jade dzis kupic sobie jakies nowe. Dodatkowo staram sie nie puscic pawia przy wspólpracownikach

wiec niewiem jak to bedzie, mam nadzieje ze gin sie pomylil z tym ze jestem juz w 7 tyg ciazy i ze z fasolką wszystko w porzadku :-)Kasiu nie martw się za wczasu, musisz myśleć pozytywnie za wszelka cenę, bo to bardzo ważne:-)Hej dziewczyny
Dzis byłam na usg i gin powiedzial ze musze powtórzyc badanie za tydzien bo jeszcze jest za maly zarodek, a mianowicie powiedzial ze jestem w 7 tyg i 3 dniu ciazy a zarodek ma 4,5mm...powiedzial ze dużo za mało i mam powtórzyc jeszcze raz usg... jutro ide do gin z wynikami krwi i moczem. Czy któraś z Was miala może podobny problem? a no i robiłam wczoraj trzeci test wieczorkiem i oczywiscie wyszly bardzo wyraźne 2 kreskiwiec niewiem jak to bedzie, mam nadzieje ze gin sie pomylil z tym ze jestem juz w 7 tyg ciazy i ze z fasolką wszystko w porzadku :-)
pozdrawiam Was serdecznie i czekam na odpowiedzi![]()
. Piersi coraz mniej obolale, za to coraz mocniej dokucza mi podbrzusze-moze to macica sie rozciaga