Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja nic na forum nie pisalam o swoim usg. Co prawda mialam robione jakposzlam do gin, zeby potwierdzic ciaze. Po pierwsze ona wyliczyla mi 7 tydz, ale jest 6 liczac od OM. Po drugie, nic mi nie mowila, patrzac na obraz usg. Tzn zapewnila ze wszystko ok, ze widzi bijace serduszko
no ale ja tam nic nie widzialam
tylko czarna fasolke i dwie biale kropki w srodku, takie mikromalusie;-) A ze w szoku bylam niezmiernym, to nawet o nic nie pytalam, nawet nie wiedzialam o co pytac. Na kolejne usg wybiore sie za tydz lub dwa(do innego gin) i dopiero wtedy bede wiedziec, o co pytac. Przykro mi. ale nie potrafie rozwiac Twoich obaw. Ale pewnie wszystko bedzie ok, nie ma sie co zamartwiac na zapas!witam wszystkie pazdziernikowe mamusie :-d
ja tez spodziewam sie malenstwa w pazdzierniku tego roku. Obecnie koncze 5 tydzien ciazy. U lekarza jeszcze nie bylam. Wybieram sie we wtorek. Nie wiem czy nie za pozno jak na pierwsza wizyte
To moja druga ciaza. Synek, piotrus, we wrzesniu skonczy trzy latka.
Postaram sie tu do was zagladac i od czasu do czasu cos tam napisac. Nie jest to jednak latwe z powodu wiecznego braku czasu, zreszta kazda mama, ktora ma kilku letnie dziecko w domu wie o czym pisze ;-)