luuuzna
Mama Alanka
Faktycznie płodnaAle może chciała?
![]()
piszę z nią teraz na PW - baaardzo chciała:-) Chce mieć dzieci rokk po roku...ehh jak ja i moja siostra, tylko że siostra to wpadka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
![]()
Bylismy prywatnie ,bo nie chcialo nam sie czekac w jakis kosmicznych kolejkach...babka pracuje,albo pracowała też w Centrum Zdrowia Dziecka i jest rewelacyjnym neurologiem dziecięcym ,poleconym w środowisku medycznym (tesciowa jest lekarzem)...Wizyta trwala prawie godzine ! Pani doktor bardzo dokładnie przyglada się dziecku, bada i ma super podejście ! Nazywa się Wanda Potakiewicz i przyjmuje na ul. Słonecznej 50 w Warszawie, tel. 602-76-43-70Eliza, a gdzie byłaś u neurologa? Szukam dobrego, mam skierowanie ze szpitala właśnie do neurologa, miałam Franka skontrolować ok 3 m-ca. On też ma ciągle zaciśnięte piąstki, ale ogólnie spięty nie jest.
Ja bym się chyba załamała;P
Podziwiam:-) Ale mój J ma 6cioro rodzeństwa i też wszyscy rok po roku. Tzn za wyjątkiem jednej 2 letniej przerwy.piszę z nią teraz na PW - baaardzo chciała:-) Chce mieć dzieci rokk po roku...ehh jak ja i moja siostra, tylko że siostra to wpadka![]()
Podziwiam:-) Ale mój J ma 6cioro rodzeństwa i też wszyscy rok po roku. Tzn za wyjątkiem jednej 2 letniej przerwy.
:-d:-d:-d:-domgAle masz teściową!!! Ja cię kręcę:-d