reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

oto co zakupiliśmy dla Natalki jutro jedziemy po odbiór :-) wózek espiro vector 4 air i fotelik maxi cosi citi :tak:
furak fajniutki!!! a fotelik mam identyczny. Wczoraj moj Ł dzwonil do mnie wieczorkim przed spaniem i mowi: Kooootek, urodzilabys juz.... juz sie nie moge doczekac jak bede dzidzie w tym foteliku autkiem wozil :sorry2::sorry2: :-D:-D
zdecydowalam się jednak na dwa komplety 3-czesciowe z mamo-tatoZobacz załącznik 209176
tez takie serdusia mam, ale ecru....
Kwiatuszku for you:
spaghetti
calkiem ladnie to wyglada :tak::tak::tak:

reklama
a mam pytanie -do kiedy się te ochraniacze uzywa na szczebelki???:sorry:

ja używałam ochraniaczy do końca, dopóki Hania spała w łóżeczku, czyli rok i dziesięć miesięcy
wbrew pozrom takie dziecie prosto ze szpitala nie wierci się w ogóle, tylko leży tak jak je położysz, a takie większe to budzi się czasami z głową w miejscu nóg i w razie jakiegoś uderzenia to zawsze bezpieczniej z ochraniaczem, Hania ma 2 latka śpi na dorosły, łóżeczku i tez wnocy zaglądam gdzie ma głowę a gdzie nogi :-)
Kwiatuszku, jeśli chodzi o tą promocję pampersów za 84zł w tesco to w moim były, ale promocja obejmowała tylko pieluszki od rozmiaru 3.
Ja mam jedną paczkę 2-5kg Huggies Newborn, dokupię jeszcze rozmiar 2 z pampers i będę testować.
W moim szpitalu mam pieluszki zapewnione i tylko wyprawkowe ciuszki dla malucha na wyjście trzeba mieć - wcześniej nie pozwalają ani ciuszków ani pampersów własnych, wszystko szpitalne.
A po porodzie sklepów nie zamykają, więc zawsze co trzeba dokupię:tak:
o to mi się trafiły dwójki w promocji, a Ty szczęściaro za to załapałas sie na 6-oak chusteczek :-)
Na allegro polecam Ci użytkownika r_p77 ma wyjątkowo dobre ceny, sama u niego zakupy robiłam i jestem bardzo zadowolona:tak:
ja również go polecam i do tego
justinex
MAAN6
a ubranka u dorotybatko

Na allegro polecam Ci użytkownika r_p77 ma wyjątkowo dobre ceny, sama u niego zakupy robiłam i jestem bardzo zadowolona:tak:

Dodałam go w zakładki -dziękuję:-)
Jutro będę rozkminiać temat zamawiac rzeczy wydawać pieniądze i tak to dzień zleci

Kwiatuszku dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ostatnia edycja:
13x13 a co Ty na zakupowym robisz... :-) Kuba zaczął ściągać ochraniacz i dłubać w troczkach jak miał jakieś 9 miesięcy. Małe paluszki były bardzo sprawne, więc ściągnęliśmy ochraniacz i spał bez. Jak będzie tym razem to nie mam pojęcia.

A ja od wczoraj mam pracowite dni, piorę i prasuję ciuszki dzidzi na okrągło. Miałam wytrzymac do połowy marca z tym praniem, ale nie dałam rady psychicznie ;-) układam też wszystko ładnie w komodzie :-)
Wyprałam też maskotki, tylko zastanawiam się nad jednym pluszakiem, on ma mechanizm w środku i nie da się tego wyjąć. Jak to wyprać?

Co do sprzedawców to ja mogę polecić:
również r_p77,
rodzyneczki,
dzajko,
mloda_mama1
Wszyscy są w porządku.

A ja od wczoraj mam pracowite dni, piorę i prasuję ciuszki dzidzi na okrągło. Miałam wytrzymac do połowy marca z tym praniem, ale nie dałam rady psychicznie ;-) układam też wszystko ładnie w komodzie :-)
Wyprałam też maskotki, tylko zastanawiam się nad jednym pluszakiem, on ma mechanizm w środku i nie da się tego wyjąć. Jak to wyprać?

Co do sprzedawców to ja mogę polecić:
również r_p77,
rodzyneczki,
dzajko,
mloda_mama1
Wszyscy są w porządku.

Ja pluszaki z mechanizmem szorowałam gąbką.

Pluszaki z mechanizmem trzeba na wilgotno, za bardzo nie moczyć by niczego nie zalać. Najlepiej jakąś gąbkę moczyć i trzeć miśka, gąbkę płukać i tarcie powtarzać.

reklama
a mam pytanie -do kiedy się te ochraniacze uzywa na szczebelki???:sorry:

Ja używałam do roku bo wtedy Szymka przeniosłam do dużego wyrka i dla mnie rewelka taki na całe wyrko ale mało można u nas takich dostać .

dziś będę w Biedzie po południu to sprawdzę dokłądnie bo nie chcę wprowadzić Cię w błąd ....ale napewno taniej niż Pampki;-)

Wcale nie wiele taniej już tu kiedyś liczyłam dada wychodziły 38 groszy a pampki które miałam z promocji w granicach 40 groszy . kupując pampki za 40 lub 42 zeta za paczkę bo ja tak kupiłam np.

hehe cały czas o tym myślę i nie wiem które pamperchy i które chusteczki wybrać -na pewno hurtem nie kupię bo sama będę musiała te pampersy nosić:-)

A i jutro zamawiam wszystko jak leci z allegro i tak naprawdę mam -nie wiem czy wszystko... hmmm

Kup paczkę hugginsów np małą i paczkę pampków małą wytestuj i potem wyślij chłopa po wiecej . Bo dzieciaki potrafią mieć uczulenie na pampki . i zobaczysz co tobie pasi . Chusteczki to samo . ze dwie paczki kazda inna .

Do góry