reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

No biedny a ja nie zdążyłam go złapać mimo że stałam dosłownie pół kroku od niego :-(

On taki kaskader jest że rozryczał się, poprosił o łyżkę (do przyłożenia bo zimna) i chwilę potem twierdził, że go nie boli itd... ale śliwa jest ogromna!
będę mu chyba arcalenem smarowac żeby mu się lepiej wchłaniało
to tak jak Mateusz:-D

reklama
Witam wieczorowo :tak:

Asiu witaj :tak::-D jeszcze nie spakowałaś torby to chyba najwyższa pora :tak::laugh2: co do guzów na głowie to Kuba ma je na nogach :sorry: ciągle i ciągle teraz to obleci ale co latem będzie :eek:

Asieńko dlatego do mamy jezdze tak często bo nie mam ochoty tu w domu przebywać :confused2::eek: a że mama mieszka 10 minut autobusem, 40 minut na nogach (na jednej ulicy, ale bardzo długiej) to wolę tam siedzieć i tam gotować. Poza tym mama się cieszy bo po odejściu babci :-( jest sama jak palec.

Moniu cieszę się, że noc przeszła bez niespodzianek :tak:

Sprzedałam tą soczyście pomarańczową kurteczke na wiosne :rofl2::laugh2: i jest już amator na adidaski :cool::rofl2: poza tym ksiązki już nabiły sobie 31 zł no to będzie kolejna pozycja Browna. Anetka czy Ty wiesz, że jeszcze mi ksiązka nie przyszła :eek::szok: a kupiłam ją 16 lutego!!!!!!!!

Nawet się nie pożegnałam z pracy więc przyszłam sie zrehbilitować:zawstydzona/y: a tak późno bo toczyłam poważne rozmowy z M o mojej pracy i chyba czeka mnie nas tzn mnie i age poważna rozmowa z kierowniczką:sorry: ale nie będę Wam przynudzać:no:

żeby moja Jula chciał słuchać jak ja czytam:sorry::eek:

Tuśka też bardzo długo nie lubiała:angry: jakieś 2 miesiące temu dopiero załapała że mozna tego wysłuchać i tak powoli krok po kroczku teraz na dobranoc czytamy baśnie Andersena:-) także próbuj próbuj w końcu i Julcia się przekona:tak:

A Łukasz dziś mi się poślizgnął wychodząc z wanny i poleciał na głowę na kafelki - śliwę ma jak pół węgierki na czole. :-(
to tak jak Mateusz:-D
ja się już pogodziłam z tym że on wiecznie ma guza na czole - jak nie z lewej to z prawej :baffled:

no to moja choć dziewczynka:eek: też do Waszych chłopaków się przyłancza;-) wiecznie jakieś siniaki, guzy gdzie popadnie ale co się dziwić skoro sama mówi o sobie że jest łobuz i chuligan:szok::-D

Sprzedałam tą soczyście pomarańczową kurteczke na wiosne :rofl2::laugh2: i jest już amator na adidaski :cool::rofl2: poza tym ksiązki już nabiły sobie 31 zł no to będzie kolejna pozycja Browna. Anetka czy Ty wiesz, że jeszcze mi ksiązka nie przyszła :eek::szok: a kupiłam ją 16 lutego!!!!!!!!

Coś długo:eek: przypomnij się może sprzedającemu:tak:

no to ja jestem jakas dziwna, bo mi się nie podoba jak jest widoczny dlatego chcę "wtopiony":-p
no to ja jestem dziwna razem z Tobą;-) bo też do beżowych blatów dobrałam beżowy zlew żeby się wtopił:tak:

:tak::tak::tak:

Pisz co się stało???? Źle zamówienie dowiezione????
Aneta widzę, że nocny Marek razem ze mną dzis jesteś:-)

Kasia nie żle zamówienie tylko babka dała dupy , zwlekała z naszym zamówieniem mozaiki robionej na zamówienie . miłąa na to 2 m-ce a tydzień temu firma padła i nam tego nie zrobią.............no bo niby jak........... a facet zaraz wchodzi kłasc płytki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: oczywiście jakis zamiennik nam znalazła, ale tysiaka wiecej:szok::szok::szok::szok::szok:

Siedze więc i szukam gdzies w pobilzu kogos kto robi mozaiki z płytek klienta............. ale............... jak narzie z marnym skutkiem:wściekła/y:

witam jako pierwsza:-)
muszę zrobic małe sprostowanie:zawstydzona/y:bo gadałam z D o tych zlewach i wyszło ze to ja napisałam głupoty bo on stwierdził że nie widział u nikogo żeby zlew się wyróżniał że zawsze się dobiera kolorom do blatu:tak:więc wyszło że ja jestem jakas dziwna:eek::confused2:
Agulka to nieciekawie was babka załatwiła:wściekła/y:a mieliście już podpisaną jakąś umowę z nią?

reklama
Agulka no to fakt można wyjść z siebie ....:wściekła/y: tysiak więcej jej się tak to to łatwo mówi??? Spoko. Nic tylko iść i dać tej babie po gębie!!!!!!

A cena książek staneła na 31zł :tak::-D razem z przesyłką 41zł tak więc zamawiam na ten koszt zaginiony symbol!!!!:-D

Anetko pisałam to twierdzi, że wpłata została niedawno zaksięgowana (niby że tak długo szła)a onmatydzień na nadanie ksiązki :crazy::confused2: nic nie pozostaje mi tylko czekać.

Miałam dziś myć okna bo już jest +8, ale MAM LENIA!!! Zadzwoniłam do kuzynki i umówiłam się, że przypędze :rofl2: Kuba pobawi się z o miesiąc młodszym kuzynkiem.

Do góry