reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ej laski a mnie wzięło na placek ze śliwkami!!!!!!!! musze sobie upiec ale przepisau nie mam sprawdzonego ..tylko te z neta...:sorry:
Ja nigdy w zyciu nie pieklam placka:szok::szok::szok::no::no::no:

JOASIU
Fajne te firanki:tak::tak::tak:

PATRYSIU
Ogladalam Twoje zdjecia na nk i na nich widac jak malutka Tobie urosla przez ten miesiac:tak::tak::tak::tak:

reklama
mala sie obudzila wiec tak na szybko :sorry:

Pati oooo szok! Za tyle snu w nocy to gratki się należa dla małej:tak:
No a reszta jakos mi umknęła..:confused2::confused2::confused2:
teściowa dała nam dzis bigosu do domu:tak: mały zasnął mi na spacerze w wózku:szok: no ale nic dziwnego jak oni w środku lasu mieszkają, to te śpiewy ptaszków.....szum strumyczka...ehhhhh:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
No a teraz idziemy spać:-)
jee tak to i ja bym zasnela jakby mnie tak wozili...:laugh2:
A my właśnie wróciliśmy do domku.
Mąż w stanie lekkiego upojenia grzecznie za rączkę wrócił i po drodze z przystanku się z psem jeszcze ganiał :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Normalnie jak dzieci.
Biegali po ulicy w kółko jeden i drugi udawał ,że się dogonić nie mogą.
Ubaw miałam z nich niezły.:szok::szok::szok::szok:
Wiecie jaki szok :szok::szok::szok:Darek mówił,że w autobusie o tej godzinie 2 kanarów było i 2 pracowników ochrony.:szok::szok::szok::szok:
Złapali 15 osób nie wysiadając z autobusu :szok::szok::szok::szok:
A ludzie podobno na maxa zdziwieni byli.:eek::eek::eek::eek::-D:-D:-D:-D:-D,ż e przecież to noc to skąd kontrol :wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:
Dobrze ,że Darka coś podkusiło i bilet jak nigdy skasował.:-D:-D:-D
heh probuje sobie to wyobrazic ... do smiechu mi jest :-p:laugh2:
Witam z ranka u nas słoneczko pieknie swieci NO MOZE TO WIOSNA:eek::eek::-D:-DZaraz dzieci ubieram tatus nam mleczko ugotował tak ze na dół nie musze isc:tak:i zrobie sobie kawusie i poczytam jak mi Kamilek oczywiscie da bo juz tu chodzi z gołą dupką:-p
u nas tez sloneczko teraz cos zaszlo ale z rana piknie bylo
Witam,

Moje dzieci spią :tak:
Ja miałam ciężką noc :eek: obudził mnie masakryczny ból kości policzkowej, po dedukcji stwierdziłam,że to od zatok i miałam rację :no: oczyszczają się, za przeproszeniem smarkam na czerwono :wściekła/y:
wspolczuje :sorry:
Dzien dobry
ja z Maksem na rekach i mi wyje:confused2:

zaraz ide go uspac...

anabuba to zaszalałaś z porządkami:rofl2:
moje okna dalej czekają....:eek:
w sumie wczoraj chciałam umyc, ae na balkonie pełno gówien i czekam a łaskawy król je sprzatnie, bo nie mam jak wyjść po drabine na balkon:sorry:
a ja uwielbiam myc okna :-D:-D:-D:-D:-D
pomylam tylko w naszym pokoju bo musze kupic nowe firanki :tak:
Czesc mamuski.Dzis z wami troche posiedze :-).
Bo planuje tylko za jakas godzine wyjsc do sklepu .Cos trzeba kupic do jedzenia .A pozniej to juz raczej bedziemy siedzialy w domu.

Nocka u nas to jedna wielka masakra.Ryczala non stop a o 4 juz sie wyspala ale po jakims czasie zasnela.
Na szczescie wstala bez placzu.Narazie hest grzeczna.

Jak bedzie miala dzis taki humor jak wczoraj to poswiece sie jej a kompa bede wlanczala mniej bo moze jak ona taka marudna to moze chce abym jej wiecej uwagi poswiecila :-).

MEDEUSKA ja ponad tydzien emu okna umylam wiec mam narazie spokoj :-).
MILEGO DNIA.
a to czemu tak plakala??
wlaczylam malej bajke:-p:-p:-p:-p
"pieska w kratke"."opowiesci wiklinowej zatoki""pyza" i inne:tak::tak:
taka ze mnie matka
kurcze spacja mi niezle szwaknuje wiecsorki za bledy

wczoraj jak dziewczyny alzialy po kaluzach to przyszly do domu,a mala miala spodnie cale mokre
ja jej sciagam kalszoe a z nich sie normlanie wylalo:szok::szok::szok::szok:
ja planuje zakup kaloszy ale nie wiem czy mi sie oplaca :confused2::confused2::confused2:
hahaha the best :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
faaaaaaajne :tak::tak::tak::tak:

Joanna, gdzie ty te firanki wypatrzyłaś??Te mi sie podobają :tak:

Dok³adniejsza prezentacja wyrobu widoczna jest w polu szczegó³y.
tez fajna :tak::tak:
Ja nigdy w zyciu nie pieklam placka:szok::szok::szok::no::no::no:

JOASIU
Fajne te firanki:tak::tak::tak:

PATRYSIU
Ogladalam Twoje zdjecia na nk i na nich widac jak malutka Tobie urosla przez ten miesiac:tak::tak::tak::tak:
no jest juz duza - efekty karmienia cycem...
ale dla innych to dalej taka malusia...:szok::laugh2:

No to nie ide dzisiaj do lekarza bo nie ma jakiejs lekarki i moja ma zastepstwo i ma dwa regiony:tak:Dlatego pojde we wtorek:tak::tak::tak:
Ale mi spieprzyla plany

reklama
Do góry