reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
MARTYNKO
2007.gif
2007.gif
2007.gif

Uśmiechu w każdej sekundzie,
radości w każdej minucie,
przyjaźni w każdej godzinie,
szczęścia każdego dnia,
miłości przez całe życie!!!
- życzy e-ciotka Justyna z maluchami:-).

2005.gif

No wlasnie wiedzialam ze mam napisac ale zaczelam odp na cytaty i mi wylecialo z glowy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

MATYNKO
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 4 URODZINEK:tak::tak::tak:ZDROWKA,USMIECHU,FAJNYCH ZABAWECZEK

Ostatnia edycja:
no to teraz witam...
przebralam mala zaraz bedzie wolac o cyca ale grzecznie poki co lezy w lozeczku a Sewek oglada bajke....

no ale wywinal mi numer dzisiaj...
w nocy przyszedl do mnie bo m w robocie jeszcze byl i o 6 sie iobudzil bo sie zesikal - nam do lozka :szok::szok::szok: a u sibie ma cerate pod przescieradlem w razie czego a u nas bylo samo przescieradlo...
masakra...
i od tego momentu on juz nie spi... :szok::szok::szok::szok:
ja sie zdrzemlam bo Niki tez juz sie nie chcialo soac

o wyyyyyujeeeeeeee
trza isc...

rzeczywiscie malinka było cos takiego:rofl2::rofl2::rofl2: zapomnialam:-D a z jakiego powodu on był wtedy zalozony?? pamieta ktoras?
nie bylo to po tej akcji ze starymi domówkami???
:tak::tak::tak::tak:
Witam! Ja na chwilkę. Jutro poczytam więcej. Wysiadam normalnie. Jak jechalismy na hipoterapię to o mało co tir by nam w du... wjechał. Mąż zatrzymał się na pasach a ten za nami nie wyhamował i zjechał szybko na lewy pas i przytarł nam bok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Potem goście, teściowa chora, z A. sie pożarłam:wściekła/y::wściekła/y:
Jutro napisze Wam więcej. Od rana jade jeszcze raz łatwić tego rehabilitanta:zawstydzona/y:
w ogóle to wczoraj zmarł syn znajomych miał 18 lat:-:)-:)-(

[*]młody chłopak a dlaczego zmarł????
kurcze jak pech to pech dobrze że wam się nic nie stało:tak:
no ja to mam wszedzie do kazdej daleko:(

a cos mniej bolesnego???
kochana polecam to co ci As napisała ja miałam odcis zakorzeniony i mi pomogło wylazł bezboleśnie a był big tzn nawet nie wiedziałam że to ma takie wielkie korzeniska:szok:
już nie pisze ze zasłonki tez by sie przydały bo dzieci nie chca juz takich typowych z motywami dziececymi szczególnie Wojtek a ostatnio to mówił ze woałby rolety Ja nie lubie zasłon bo kurz zbieraja ale mieszkamy na parterze wiec musza byc tym bardziej ze z jednej strony blok i z drugiej :sorry:
polecam wyprawę do czastoramy:tak::tak::tak::tak::tak:mają duży wybór rolet i w dobrej cenie:tak:moje dzieciaki mają ciemno śliwkową i super zaciemnia im pokój a my mamy pomarańczowe ale jak słońce daje po oknach latem to nic nie dają:no:
Mamo Helenki i Aniki ;-) to jest ta stronka FIRANKI ODPASOW. - sklep WWW.WISAN.PL - Fabryka WISAN S.A. a firanka nazywa sie GRACJANA
Matylda tez jest niczego sobie i GRETA no i wiele innych ceny tez w miare przystępne ;-)
fajne te firaneczki ja lubię takie delikatne jak mgiełka:tak::tak:

MARTYNKO

2007.gif
2007.gif
2007.gif

Uśmiechu w każdej sekundzie,
radości w każdej minucie,
przyjaźni w każdej godzinie,
szczęścia każdego dnia,
miłości przez całe życie!!!
- życzy e-ciotka Justyna z maluchami:-).

2005.gif
DOŁĄCZAMY SIĘ DO ŻYCZEŃ WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ W DNIU 4 URODZIN:tak::tak:
Anabubka a ty żeś się z Lunką zmówiła co do tych porządków????:-D:-D:-Dale aż tyle:szok::szok::szok::szok::szok::szok:nosz podziwiam może i ja się zarżę od was bo narazie to mam lenia:-p:-p:-p
Witam się piątkowo:happy:i to słonecznie:tak::tak::tak::tak::tak:
mam chłopa w domu:sorry::sorry::sorry::sorry:poszedł do pracy ale wziął wolne bo miał dziś lenia i stwierdził że jak mu Marek (kiero) da to bierze:sorry::sorry::sorry:nie tam żeby mnie to cieszyło:sorry::sorry:bo chłop w domu to:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
a pytałaś Lunka kiedy ja byłam z dziećmi u dentysty Adam jak miał 1.5 roku był na pierwszej wizycie ale jak mieszkałam u mamy to moja sąsiadka to stomatolog i miała swój prywatny gabinet a że mamuśka chodziła tam na kawkę to dzieciaki leciały do cioci Reni na fotel:-D:-D:-Da Julina to jeszcze wcześniej bo coś ponad roczek:rofl2:pierwszy raz coś robione mieli przy zębach Adam jak miał 4 lata miał leczoną 4 mleczną a potem zęby miał lakowane a Julia jak miała 4.5 roku miała leczone wszystkie 4 mleczne:eek:wszystkie miała zepsute :eek::eek:a słodycze jedzą tylko w sobotę ale już mi 3 stomatologów powiedziałao że Julia ma słabe zęby:-(więc dbamy o nie żeby kiedys nie miała pretensji że nosi protezę przeze mnie:sorry::sorry:Antoni był juz na przeglądzie a nie ma jeszcze wszystkich zębów:szok::szok:ale jak byłam z Julką u pni stomatolog i z Antonim to pani chciała jego zęby zobaczyć a że on chciał pokazać i usiąść na fotelu to ma przegląd zaliczony:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry