reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nop i teraz is ewitam

m juz w pracy maluchy spia...
ale mloda sie cos rusza... :sorry:
ja troche juz zmeczona wiec nie posiedze dlugo
musze jeszcze m zrobic sniadanie na jutro....
ale wczorajsza nocka normlanie super mala jak poszla spac o 21 to obudzila sie o 4 a potem po 7:tak: rewelka...!!!
no pogoda dzisiaj piekna normlanie bomba!!!

a teraz ogladam moment prawdy:happy:

reklama
kurcze wiecie dziewczyny jakbym sie chciala z Wami spotkac...!!!
tak se mysle teraz ze tak cieplo sie robi i szlo by na jakis wypad sie wybrac :-)

Witam! Ja na chwilkę. Jutro poczytam więcej. Wysiadam normalnie. Jak jechalismy na hipoterapię to o mało co tir by nam w du... wjechał. Mąż zatrzymał się na pasach a ten za nami nie wyhamował i zjechał szybko na lewy pas i przytarł nam bok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Potem goście, teściowa chora, z A. sie pożarłam:wściekła/y::wściekła/y:
Jutro napisze Wam więcej. Od rana jade jeszcze raz łatwić tego rehabilitanta:zawstydzona/y:
w ogóle to wczoraj zmarł syn znajomych miał 18 lat:-:)-:)-(
dobrze ze Wam sie nic nie stalo...
[*] dla syna znajomych...
ale mialas dzisiaj dzien :szok::eek:

dziewczyny poczytalam tylko 2 sostatanie strony bo normlanie wiecej nie moge
nie mamsily,a czytam ormlanie wolniej niz slimak

Witam was dziewczyny:tak::tak:
Ja chora i do niczego gardlo mnie boli okropnie czuje sie jak bym jakas wielka kluche w gardle miala katar i kaszel mnie meczy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj poszlam po 20 spac:szok::szok::szok::szok: a dzis o 10 nie umialam z lozka wstac :szok::szok:
wszystko mnie boli i jednym slowem czuje sie do d....py:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zdrowka dla WAs

oj to niedobrze
zdrówka po raz kolejny.;-):-):-)

Bez mleka da się żyć.
Białka i to więcej jest np w dobrym gatunkowo mięsie i rybach i wielu innych produktach ;-).
Ustal z lekarzem dietę i będzie cacy

Dziewczyny ,no jestem szczęśliwa.
Kuba dziś z zachowania zielona zamalowana kropka czyli wzorowo z wyróżnieniem :szok::szok::szok::szok:
Ale nie o tym.
Dzwoniłam do fundacji,bo chccę małego na razie na pełnopłatne zajęcia wysłać z racji braku orzeczenia i co się dowiedziałam.:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Kolejna sensacyjna wiadomość.
Z chwilą kiedy Kuba dostanie orzeczenie ,to przysługuje mu osobisty asystent,który będzie z nim chodził do szkoły i go pilnował,dbał o wszystko.
Kurczę,wreszcie będę spokojna.
Asystent już na niego czeka.:szok::szok::szok::szok::eek::eek::eek::eek:
Brak tylko tego orzeczenia,bo czekamy na komisję. :-)
Oczywiście załatwiła to fundacja :szok::szok::szok::szok::eek::eek::eek::eek:
Dobrym duszkiem,który mnie polecił są aż 4 osoby.:szok::szok::szok::szok::szok::eek::eek::eek::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Ania ze stajni ,bo to jej wujka fundacja i wie,że ja sobie poradzę ,
Kubusia dyrektorka
terapeutka od artterapii ,z którą kiedyś rozmawiałam
i siostra Ula,która prowadzi tę fundację dla nastolatków.:szok::szok::szok:
No to mam już tam niezłą opinię wystawioną. :-D:-D:-D:-D
Zrobili spisek w mojej sprawie:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Dlatego brakowało im tylko mojej zgody.:tak::-):-):-)
Jestem w coraz większym szoku. :szok::szok::szok::szok::eek::eek::eek::eek::eek:
Ależ ja się ciesze :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
I od razu minął mi mega dół.
Aż chce się żyć na takie wieści.:-D:-D:-D:-D:-D:-D

jeszcze raz gratki

As hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Dowikla ale ja przeczytałam twojego posta:-D:-D:-D:-D:-D:-Dże masz rurki z kremem a to rury kretem:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dla wszystkich chorowitek dużo zdrówka moje bidulki:tak::tak::tak::tak:
u nas big big big słońce na termometrze w cieniu+6 w słonku +17 no bosko:tak::tak::tak:tylko ci debilni kierowcy są :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:znów nas ochlapali i to błotem antek miał błoto na buzi na śpiworku na czapce:wściekła/y:ja całe spodnie:wściekła/y:no widza kałuże jak jeziora zamiast zwolnić albo zjechac na bok bo jest gdzie to nie po co:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale tam WIOSNA NADCHODZI:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

na mnie we wtorek uwazali bo sie stalam i chamsko patrzylam jak cos jechalo zeby zwolnili:-p:-p:-p
ale jutro mnie znow czeka przeprawa,o ile przeplyne przez swoja ulice najpierw]

Witam :-):-)
My już po wizycie u laryngologa i niestety nie jest dobrze, Maja znowu dostała antybiotyk bo uszy nadal nie wyleczone no i jak już do końca będzie wyleczone to ma mieć prześwietlenie uszu i badanie słuchu :-:)-:)-(

biedactwo.zdrowka

Ale bez deszczu :-D:-D:-D:-D

Nie my jutro na kontrolę, osłuchać Niki.

Spadam usypiać panienki. PAPA

lepiej niech nie pada
a ktora ma trzydniowke?bo widze tylko opis na gg

Witam dziewczyny!

Małą w łóżeczku mam nadzieję zaraz zaśnie, mój na nockę pojechał do pracy, ja mam za soba mega ciężki dzionek, choć bez P to nie wiem czy bm jescze skończyła, nie, n pewnie już bym skończyła...
A więc z rana przyszli elektrycy, posprawdzali i stwierdzili, że jak najszybciej trzeba by było wymienić instalację bo jest mieszana i tylko kwestia czasu jak zacznie wszystko siadać, no za...iście!
Później stwierdziłam, że ciepło na dworze więc pomyłam okna ( Piciu mi pomógł ), poprałam firanki, jedna przeszywałam i z taśmą męczyłam się dobre półtorej godziny, jedną wyrzuciłam ( choć ją uwielbiałam, ale już dziurkowata się zrobiła w kilku miejscach, przysłaniałam to motylkami, na spisnkach, no ale...), później obiad, zajęłam się mała, żeby P pospał przed nocką, podłogi, zmywanie ( a znów mam pełno !). Szczescie, że P jadł obiad z mała, to wieszałam firany, zrobił zakupy, to isę zajęłam obiadem, no i jakoś tak dzień zleciał, niby nic a zwiędł jej cyc, hihi.
Nadrobiła dzionek i wieczorek, więc zw z cytatami.

hehe iwdze ze tez sie napracowalas:-)

Też smarowałam tą maścią u jeszcze jakąś, ale nie pamiętam co to byo, ale duuuuuuuuuuzo wietrzyłam i to najbardziej pomagało!

nistey zajęty, hehe
A Anabuba to pewnie pisze kolejny rozdział

Kobitki, kiedy pierwszy raz tak realnie byłyście z dzieciakami pierwszy raz? no ja wiem, że powinno się przy pierwszych zębolach, ale jakoś nigdy nie ma jak, a dobrego takiego stomatologa do dzieci to ciężko u nas znaleźć

D

<Myszunia -brodawki pekaja tez od zmian hormonalnych,tzn sa bardziej wrazliwe i podatne
ja smarowalam maslem i kremem bambino zaraz po karmieniu,troche tez swom pokarmem.ale pare dni potrwalo zanim sie zagoily.pamietj zeby mala dobrze lapala brodawke wraz z otoczka.jakos pare dni musisz sie pomeczyc.
a w ogoel witaj spowrotem;))))))))))))

Luna nic nie napisalam....a powinnam
a ja z zadna jeszcze nie bylam u dsntysty
z Paulina wiadomo,dobrze ze ortodoncie dala sie obejrzez,ale poki co nic na zebach nie widac
a Weronika ma od urodzenia uraz do fartuchow iwec tez sie nie rwe

Anabuba, cholera jasna, a ja myślałam, że się namęczyłam, ale w porównaniu z Toba to pikuś! TYlko psychicznie przy tych firanach wrrrrrrrrrrrrrrrrr
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wiosna cieplejszy wieje wiatr,wiosna....:-):-):-):-):-):-)

O i Anka dotarła:)

Dziewczyny, co jest dobre na odciski??????????
Zrobił mi isę latem na spodzie stopy od wysokich butów i kurza twarz eraz boli jak cho... roba. Próbowałam plastra, ale nico to.

No i po Ance, hehe

ja mialam kiedys takie cos
jak zdrlam naskorek to w srdoku bylo widac 5takich ciemnych punktow
wymoczylam baaaaaaaaaardzo dlugo nogi i scinalam skore dotad az mialam dojscie do tych punktow
wyciagnalema penseta takie dlugie,twarde ,czarne korzenie jakby.potem zdezynekowalalm i przeszlo

ale boalalo

Witam! Ja na chwilkę. Jutro poczytam więcej. Wysiadam normalnie. Jak jechalismy na hipoterapię to o mało co tir by nam w du... wjechał. Mąż zatrzymał się na pasach a ten za nami nie wyhamował i zjechał szybko na lewy pas i przytarł nam bok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jutro napisze Wam więcej. Od rana jade jeszcze raz łatwić tego rehabilitanta:zawstydzona/y:

wspolczuej;)(

mamita dobrze że wam się nic nie stało......to mieliście nerwy:no::no:

no i mi pożarło resztę cytatów:sorry:
AS super że jednak jakieś aniołki są na tym świecie i jak mogą to pomagają:tak: Czytałam Twoje posty i buzia mi się cieszyła:tak: Super, w kocu będzie z górki. Pomoc Ci się należy!!!! Odżyjesz:tak::tak:

Pati oooo szok! Za tyle snu w nocy to gratki się należa dla małej:tak:
No a reszta jakos mi umknęła..:confused2::confused2::confused2:
teściowa dała nam dzis bigosu do domu:tak: mały zasnął mi na spacerze w wózku:szok: no ale nic dziwnego jak oni w środku lasu mieszkają, to te śpiewy ptaszków.....szum strumyczka...ehhhhh:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
No a teraz idziemy spać:-)

kurcze wiecie dziewczyny jakbym sie chciala z Wami spotkac...!!!
tak se mysle teraz ze tak cieplo sie robi i szlo by na jakis wypad sie wybrac :-)
no ja to mam wszedzie do kazdej daleko:(

ja mialam kiedys takie cos
jak zdrlam naskorek to w srdoku bylo widac 5takich ciemnych punktow
wymoczylam baaaaaaaaaardzo dlugo nogi i scinalam skore dotad az mialam dojscie do tych punktow
wyciagnalema penseta takie dlugie,twarde ,czarne korzenie jakby.potem zdezynekowalalm i przeszlo

ale boalalo
a cos mniej bolesnego???

m
Pati oooo szok! Za tyle snu w nocy to gratki się należa dla małej:tak:
No a reszta jakos mi umknęła..:confused2::confused2::confused2:
teściowa dała nam dzis bigosu do domu:tak: mały zasnął mi na spacerze w wózku:szok: no ale nic dziwnego jak oni w środku lasu mieszkają, to te śpiewy ptaszków.....szum strumyczka...ehhhhh:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
No a teraz idziemy spać:-)

oj u nas tez juz sikorki pieknie sie swiergola:tak::tak::tak::tak:
a suczka mu coeczke i ktka ma rujke
zyc normlanie:-D:-D:-D:-D:-D

no ja to mam wszedzie do kazdej daleko:(

a cos mniej bolesnego???

chirurg?????????????:eek::eek::eek::eek::eek:

reklama
Do góry