reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
rzeczywiscie malinka było cos takiego:rofl2::rofl2::rofl2: zapomnialam:-D a z jakiego powodu on był wtedy zalozony?? pamieta ktoras?
nie bylo to po tej akcji ze starymi domówkami???

Witam :-):-)
My już po wizycie u laryngologa i niestety nie jest dobrze, Maja znowu dostała antybiotyk bo uszy nadal nie wyleczone no i jak już do końca będzie wyleczone to ma mieć prześwietlenie uszu i badanie słuchu :-:)-:)-(

meda po tej, po tej.:tak:;-)Jak na naszym forum zrobił się ruch, wtedy stare mamuśki przypomniały sobie o dawnym wątku.:tak:
W końcu mod połączył oba wątki :rofl2:

Dowikluś jak to mówią głodnemu chleb na myśli:-p:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2:
Niby tak ,ale pamietaj ze glodny glodnemu wypomni:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D
Meduska nie ma to jak być dobrym czyimiś rękoma:sorry:cię chłop załatwił:sorry::sorry::sorry::sorry:u nas Pietruszka kiedyś miał zwyczaj zapraszania znajomych bez uprzedzenia mnie lub zapytania czy nie mam nic przeciwko:sorry:mało fajne to było ale jakoś tolerowałam i kiedyś latem końcówka sierpnia ja źle się czułam jak diabli w ciąży dzieciaki u dziadków moje kochanie wrac z pracy uśmiechnięte że weekend się zaczyna gada mi coś gada i nagle a wiesz kochanie za godzinkę wpadnie lechu z żoną do na sposiedzimy npiejmy się winka ty soku pogadamy.....zrobimy jakąś sałatkę co?????ja nerw że mógłby wcześniej mnie zapytać bo czuję się masaktycznie i jedyne o czym marzę to o chłodnym prysznicu i o położeniu się z nogami wyżej i o tym by mi pomasował stopy bo spuchnięte jak banie:wściekła/y:a on no wiesz oni pójdą to odpoczniesz.......taaaaaaaaa jak się zasiedzą do 2-3 w nocy to napewno odpocznę...ale mówię ok jak ty mnie tak to ja cię tak..........przyszli goście no w końcu do niego on ich zaprosił...a ja myk w dresiku na łóżku leżę nogi wysoko na zagłówkach słuchawki na uszach książka i zero reakcji poza cześć gościom:sorry::sorry:Pietrucha sie trochę zmieszał nic nie powiedział goście pojeli że chyba nie czas na gościnę i posiedzieli do 22 i poszli:sorry:a Pietrucha mnie przeprosił a teraz zanim kogoś zaprosi albo uszczęśliwi mnie czymś innym pyta jakie mamy plany i czy nie koliduje to z tym czy dzieciaką nie przeszkadza itp:tak::tak::tak:
gówna psie to zmora chyba nas wszystkich:eek::eek::eek::eek:ja idę i co chwilę mijam ijeszcze dzieciaki co chwile upominam uważajcie mina :eek::eek:
No to niezle Go urzadzilas,ale wkoncu mialas do tego prawo:tak::tak::tak:
Moj to zawsze zapraszal sobie znajomych a pozniej albo siedzial w kuchni albo przed tv i sie wogole nie odzywal:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja jestem z Mamą siedzącą cz 2
Ja raczej nie:no::no::no:Bez sensu tworzyc drugi identyczny watek:confused2::rofl2:
Myślę , że zmiana tytułu wątku na np." Pogduszki o wszystkim i o niczym mam siedzących w domach z dziećmi" pomogłaby:tak:. Szczerze powiedziawszy jak pierwszy raz tu trafiłam i przeczytałam tytuł to pierwsze co mi przyszło na myśl, to właśnie mamy siedzące w domu, ciężko pracujące niedoceniane przez mężów.:sorry::tak:
Rozdzielanie wątków jest bez sensu.:sorry:
Uuuu ale nam dowalilas dlugi tytul watku:szok::szok::szok::szok:
Jak dla mnie tak jak jest jest ok:tak::tak::tak:
A jak jakas nowa bedzie chciala dolaczyc to tez postara sie wdrozyc;-):-)
a mi tam nasze mamy siedzące w domu w niczym nie przeszkadzają:eek:a z tego co pamiętam to już kiedyś mamy siedzące w domu 2 chyba tworzyłyśmy:sorry::sorry::sorry::sorry:i nie wiedziałyśmy w końcu gdzie pisać i wróciłyśmy na stare smieci:sorry::sorry:a może mi się to śniło:eek::eek::eek:
Nie snilo sie Tobie hehe bylo kiedys cosik takiego ale z tego co pamietam to jakos nie wypalilo chyba
Witam :-):-)
My już po wizycie u laryngologa i niestety nie jest dobrze, Maja znowu dostała antybiotyk bo uszy nadal nie wyleczone no i jak już do końca będzie wyleczone to ma mieć prześwietlenie uszu i badanie słuchu :-:)-:)-(
Oj bidulka
Duuuzo zdrowka i oby antybiotyk pomogl:tak::tak::tak:

Witam sie wieczorkiem
Mlodzi o dziwo sie bawia,wiec ja zdazylam sie wykapac i umyc glowe:tak::tak::tak:Wypralam pranie i wywiesilam na balkonie no i jeszcze zdazylam posprzatac chalupe:szok::-D:-D:-D:-D
Teraz czekam az mlodzi pojda wkoncu spac i bede mogla sobie polezec przed tv

Mojej Niki powoli spada temperturka :tak: Juz ma tylko 37,2 :sorry:

A ja właśnie przypomniałam sobie, że we wtorek moje dziecko ma imieniny i mi się babki do domu zlecą :sorry: Muszę pomyśleć co naszykować :eek:

Ja mialam jutro jechac z mlodymi do lekarza na wazenie i odebrac Wiktorii wyniki,ale wlasnie ogladalam pogode i jutro ma padac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kurde i popierniczyla mi ta pogoda plany bo pozniej mialam miec dlugi spacerek i zakupy:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

MH
Fajnie ze goraczka Niki spada:tak::tak::tak:

MH
Wy tez macie wazenie jutro???

Z tej pogody co mi podalas linka to jest jeszcze gorzej u mnie:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-DBo o wiele zimniej

Nie wiem czy u Ciebie tez bedzie padalo

reklama
Do góry