reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Super!! To z MILPOLU, Lenka ma taka samą tylko Twój miś na księżycu a nasz z serduszkiem;-)

Następna zamówię z serduszkiem:-) tylko poważnie muszę nad kolorem pomyśleć bo ten mi się szalenie podobał:tak:

no prezent konkretny :-) a jak Twój szał zakupowy13xx13 ? wystartowałaś? :-)

S zabronił mi zamawiać i przelewać pieniądze:confused2: mam sobie wybrać i zapisać w zakładkach -jako ze ostatnio zrobiłam przelew nie na 1400 a na 14000zł przestał ufać mojemu umysłowi który do tej pory był ścisły:confused2:

też właśnie wczoraj wybrałam tą pościel :-):-)

Ja ją wybrałam jak mała miała 5 tygodni:-D
a zaraz po niej wybrałam to
NAJPIĘKNIEJSZE PIERWSZE BUCIKI!!!RĘKODZIEŁO!!! (929611842) - Aukcje internetowe Allegro

13x13 Piękna pościel i bardzo ładna ta zieleń. Widzę, że nasze dzieci będą miały tak samo na imię. :-) U nas nie wchodziło żadne inne. Od początku byliśmy zdecydowani na ALICJĘ.

13x13 przecudne te czapeczki, buciki na szydełku robionę. Na pewno zakupię czapeczkę i buciki na chrzciny. Cudooooooooooooooooooooooooooooo
Buziaczki za tego linka

13x13 rzeczywiście boskie te buciki
Kittek ta pani, która je robi jest z Koszalina, wiec możesz sobie takie bez kosztów przesyłki załatwić :)

Ostatnia edycja:
reklama
13x13 zakochałam się tych bucikach, a do chrztu to już nie chcę nic innego:tak:
A po numerze z przelewem to się nie dziwię, że mężuś woli nad tym osobista pieczę sprawować:-D

Do góry