reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
CZESC :-)

Rówieśniczki?:-)

Jaaaaaaa ale czad:-D

hehehe rowiesniczki ;-):-)
My jesteśmy ten sam rocznik:tak: Ja jestem z czerwca;-) No i Wika też z nami :-D

mam nadzieję:-)
tez z wami :-D

Jak ja to robie?
A w dupie mam problemy , hi hi hi:-);-)
Najlepsze ,ze moj syn ma lat 14 wiec teoretycznie za 4 lata na luzie moge zostac babcia:eek:

HEHE TEZ TAK bede miala za 14 lat :-D moj 14 a ja 34 ;p

flaszka powiadasz ?? ja chetnie :D
i ja sie dolacze :-D

moj tez tak robi ;-)

Trzeba się tylko cieszyć...

.

i do konca dnia tak bylo ciesze sie bardzo :-)

Ja jestem z 88':)

Ale poszalałam z Perłą hehe. Wszystkie zwierzaki jej prezentowałam, wymawiałam ich dźwięki a Mała tak piszczała z radości, że tylko żałowałam, że aparatu nie miałam by filmik nagrać:) Ale pewnie nadarzy się okazja niebawem:)

Kapuśniak dziś robię na obiad, żeberka już się gotują w rosole:)

Ale poszalałam z Perłą hehe. Wszystkie zwierzaki jej prezentowałam, wymawiałam ich dźwięki a Mała tak piszczała z radości, że tylko żałowałam, że aparatu nie miałam by filmik nagrać:) Ale pewnie nadarzy się okazja niebawem:)

A my dzis poscimy i nic nie jemy hehe :-D

Heh to młodych mam też tu dużo. My z Kasiuch i Wiką na młodych mamach też zaczęłyśmy się udzielać może też wpadniesz?:tak:

Ja do tej pory nie jadłam śniadania :-) No nie mam czasu na tak przyziemne sprawy :-)
A ja bym chciała jeszcze jednego bobaska na pewno. M też chciał, ale troszkę się waha teraz. Myślę, że to dlatego, że dopiero urodziłam. Przekonam go, tylko jeszcze muszę wyprosić, żeby tym razem zrobił mi dziewuszkę :-D On woli chłopców, ja też i jak byłby trzeci to bym nie płakała, ale jakoś tak przydałoby się urozmaicenie. Za 15 lat muszę mieć z kim gadać, bo na samochodach czy motorach się nie znam :-D Jeśli nie zmienię pracy kolejne zajście planuję na 2012 :-D
A M na dziewuszkę się pewnie zmobilizuje, postraszę go, że jak wyjdzie chłopiec to będę go dalej namawiać :-) Zrobi mi lady by mieć spokój :-)

reklama
Hej laseczki ja nakarmilam malego i zaraz zbieramy sie na spacerek (pozniej wrzuce przepis Ulenko, Mamo Stacha:)
Wlasnie przeczytalam sobie ze porodowka na ktorej rodzilam jest zamknieta z powodu jakiejs bakterii ktora powoduje zap pluc i sepse i jeden noworodek zmarl az mnie zmrozilo :(

Do góry