Pauluś89
Grudzień 2009
Oj zaniedbujesz nasa mnie znowu nie bedzie caly dzien ... teraz jade do kosciola zalatwic reszte formalnosci a potem do mamy![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj zaniedbujesz nasa mnie znowu nie bedzie caly dzien ... teraz jade do kosciola zalatwic reszte formalnosci a potem do mamy![]()
Rówieśniczki?:-)
Jaaaaaaa ale czad![]()
tez z wamiMy jesteśmy ten sam rocznikJa jestem z czerwca;-) No i Wika też z nami
mam nadzieję:-)
Jak ja to robie?
A w dupie mam problemy , hi hi hi:-);-)
Najlepsze ,ze moj syn ma lat 14 wiec teoretycznie za 4 lata na luzie moge zostac babcia
HEHE TEZ TAK bede miala za 14 latmoj 14 a ja 34 ;p
i ja sie dolaczeflaszka powiadasz ?? ja chetnie![]()
moj tez tak robi ;-)Mój też![]()
Trzeba się tylko cieszyć...
.
i do konca dnia tak bylo ciesze sie bardzo :-)
Ja czuję podobnie zawsze marzyłam o córce ale teraz nie wyobrażam sobie żeby było inaczej i jak zdecyduję się na drugie dziecko to nie będę wcale rozpaczać jak nie będę miała parki.[/QUOTE
A ja zawsze marzyłam o Synku no i mam Synka :-)
Nie z rocznika 89 ale w lutym mialam ur. dlatego juz skonczoneWika ty jesteś z rocznika 88?![]()
Ja jestem z 88'
Ale poszalałam z Perłą hehe. Wszystkie zwierzaki jej prezentowałam, wymawiałam ich dźwięki a Mała tak piszczała z radości, że tylko żałowałam, że aparatu nie miałam by filmik nagraćAle pewnie nadarzy się okazja niebawem
Kapuśniak dziś robię na obiad, żeberka już się gotują w rosole![]()
Heh to młodych mam też tu dużo. My z Kasiuch i Wiką na młodych mamach też zaczęłyśmy się udzielać może też wpadniesz?Ja jestem z 88'
Ale poszalałam z Perłą hehe. Wszystkie zwierzaki jej prezentowałam, wymawiałam ich dźwięki a Mała tak piszczała z radości, że tylko żałowałam, że aparatu nie miałam by filmik nagraćAle pewnie nadarzy się okazja niebawem
Kapuśniak dziś robię na obiad, żeberka już się gotują w rosole![]()