W
wika_20
Gość
a mi pykło oczko 1 lutego 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a mi pykło oczko 1 lutego![]()
A od jakiego wieku pozwalalas Stasiowi ogladac tv?
Kogo jak kogo ale Ciebie nawet w najczarniejszych snach nie podejrzewalabym nawet o sadzanie dziecka na przed tv na 12hMasz racje - w dzisiejszych czasach jakby tak czlowiek zaczal sie przejmowac wszystkimi opiniami na temat tego co nie zdrowe i nie wskazane osiwialby ze stresu. I tak jak mowisz we wszystkim najwazniejszy jest umiar. Poza tym z tymi opiniami to jest tak - dzis cos jest zdrowe i zalecane a jutro "amerykanscy naukowcy udowodnia" ze bardzo szkodzi ;-)
Jesli chodzi o tv to ja napewno na ktoryms etapie wprowadze bajeczki do naszego rozkladu dnia ale jeszcze nie teraz - ale tak jak powiedzialas kazdy wychowuje wg swoich zasad
Ja ma dwa "problemy" - ostatnio wszystko co ugotuje jest nieudane. Zepsulam siea drugi to moj brzuch - nie waze chyba duzo (60kg przy 170cm wzrostu) a brzuch pochlania chyba z 10kg tej wagi
wkurza mnie to coraz bardziej
![]()
Haha:-):-)heheh jak ja mowilam to potem wszyscy mnie chwalili ze tak glosno ladnie spokojnie a jak moj M mowil (a ja sie balam o niego ze sie pomyli) to jak trzymal mnie za reke to mi sie wyslizgiwal taka mial spocona
ze stresu heheh
Nie ma co, stara dupa jesteśa mi pykło oczko 1 lutego![]()
Haha no nie straszcie mnie:-):-)Rówieśniczki?:-)
Jaaaaaaa ale czad
Co do ślubów, to moja szwagierka jak miała swój, to nie mogła nałożyć obrączkę swojemu mężowiI jak wypowiadała słowa przysięgi, to tak się wysilała, że było to słychać
![]()
Haha no nie straszcie mnie:-):-)
A ja się cholera boję, że plastry zawiodą.. No ale ufam gince a przede wszystkim stosuje się do tego jak się to stosuje.
A od jakiego wieku pozwalalas Stasiowi ogladac tv?
Pas nosisz? Mi baaardzo pomaga:-)
Nie nosze. Ale pomaga na tej zasadzie ze jak nosisz to brzuch jest mniejszy czy efekty sie utrzymuja rowniez po zdjeciu pasa? Chyba Cie wycaluje jak by mi pomoglo![]()