reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzięki Madziu
Ja mrożoną robię często latem, ale taką po swojemu.
łyżeczkę lub diwe kawki rozpuszczalnej zalewam odrobinką wrzątką, tak żeby sie tylko rozpuściła, zalewam lodowatym mlekiem, do tego wrzucam gałke lub dwie lodów śmietankowych, waniliowych, ewentualnie kostki lodu, czasem bitą śmietankę na wierzch, jest pycha

reklama
Dzięki Madziu
Ja mrożoną robię często latem, ale taką po swojemu.
łyżeczkę lub diwe kawki rozpuszczalnej zalewam odrobinką wrzątką, tak żeby sie tylko rozpuściła, zalewam lodowatym mlekiem, do tego wrzucam gałke lub dwie lodów śmietankowych, waniliowych, ewentualnie kostki lodu, czasem bitą śmietankę na wierzch, jest pycha

Nie ma sprawy:tak:
On jakos podobnie pokazuje w tym programie...widziałąm w reklamie, w niedzielę na pewno obejrze

No ja na wesele nie dostałam od chrzestnych tyle co teraz na komunie się daje.

no ja też, z tego co się dowiadywałam to ludzie dają 400-800zł, a z drugiej strony powiem Ci szczerze że mam gdzieś co daje chrzestny, nawet się nie pytałam. Daj tyle ile możesz.

No czyli taka konsola to tez wydatek około 1000 zł. Ehhhh .... nie będzie łatwo.
A podejrzewam, ze chrzesniak chciałby jednak kase. Tylko z drugiej strony jak dostanie pieniądze to rodzice mu zaraz kupią meble do pokoiku :-D no i raczej radosci z tego nie będzie miał :-D

oo, niekoniecznie 1000zł, zobacz na tą NOWE PSP 3004 ETUI HORI + 30 GIER DEMO __RACH GWA (933534541) - Aukcje internetowe Allegro

albo ta jeszcze tańsza http://www.allegro.pl/item935584894_psp_5_50gen_d3_pl_gwarancja_2_gb_czarne.html

Ostatnia edycja:
Agaciu spokojnie mozna kupic za mniej to zalezy jaką czy ta najnowsza czy troszkę starszy model np http://http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=936807289aukcja.onet.pl/show_item.php?item=924339055 ta ostatnia psp go to nowszy model, tylko musiałabys poszperac bo to tak na szybko te linki znalazłam , ja kupiłam Media Markcie mieli jakas promocje i było jeszcze taniej albo robia takie fajne zestawy z gra i etui, a teraz na kazda uroczystosc jest problem z głowy bo jaks nowa gierke mu kupujemy albo jakies akcesoria i jest cool:-p
Dziekuję :tak:
Agaciu ale skoro dostanie kasę od chrzestnego to od Ciebie przynajmniej będzie miał pamiątkę a kasę i tak będzie miał.
Oj zamotałam troszkę chyba:rofl2:
Może masz racje !
no ja też, z tego co się dowiadywałam to ludzie dają 400-800zł, a z drugiej strony powiem Ci szczerze że mam gdzieś co daje chrzestny, nawet się nie pytałam. Daj tyle ile możesz.

oo, niekoniecznie 1000zł, zobacz na tą NOWE PSP 3004 ETUI HORI + 30 GIER DEMO __RACH GWA (933534541) - Aukcje internetowe Allegro

albo ta jeszcze tańsza PSP 5.50GEN-D3 PL_GWARANCJA,2 GB-CZARNE (935584894) - Aukcje internetowe Allegro
Dziękuję :tak:

Przeraża mnie ta Komunia, ale mnie troche pocieszyłyście, bo myslałam, że 1000 zł to już norma na komunie .

Witam:-) och powiem tylko tyle CZUJE SIĘ SUPER! :-D nie wiem jak bedzie pozniej ale dzisieszy dzien podziałał na moją psychike jak balsam:-D wreszcie moglam zrobic cos bardziej tworczego niz obiadek:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Pyciolku trzyamam mocno kciuki!!!!!! takkkkkkkkkkkkkkkkk mocnoooooooooooo:tak:

Witam:-) och powiem tylko tyle CZUJE SIĘ SUPER! :-D nie wiem jak bedzie pozniej ale dzisieszy dzien podziałał na moją psychike jak balsam:-D wreszcie moglam zrobic cos bardziej tworczego niz obiadek:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Pyciolku trzyamam mocno kciuki!!!!!! takkkkkkkkkkkkkkkkk mocnoooooooooooo:tak:
a tęskniłas za Fifim?

dziekuję za kciuki......:tak:

reklama
Tygrysku podziwiam, bo ja bym chyba oszalała ze strachu...
e tam dzis byl z nim tatus wiec co moze mu sie stac ???? pozniej bedzie babcia wiec to tez osoba ktora raczje krzywdy dziecku nie zrobi. Moze inaczej bym to przezywala gdybym musiala zostawic Fiflipka z obca osobą. A w tej sytuacji nie mam co się zamartwiać:zawstydzona/y::sorry: jeny dziewczyny ja juz naprawde czulam sie zamknieta w domu fatalnie , brakowalo mi czegoś i łapałam dół za dołem.Kurcze jeden mały dzień a ja odżyłam i czuję się zupełnie inaczej:zawstydzona/y:

Do góry