Agacia82
Mami :)
No ja na wesele nie dostałam od chrzestnych tyle co teraz na komunie się daje.Moja mama była ostatnio na komunii chrześniaka i dawała aparat cyfrowy - taki z prostszych i 200zł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja na wesele nie dostałam od chrzestnych tyle co teraz na komunie się daje.Moja mama była ostatnio na komunii chrześniaka i dawała aparat cyfrowy - taki z prostszych i 200zł
No właśnie Agaciu, sama widzisz ze nie wszyscy az takimi kwotami sypią, moze skoro chrzestny da kasę to ty kup dla dziecka cos fajnego własnie aparat albo np konsole przenosna (np psp ) moj tak strasznie gnębil o nią, ze w koncu ja dostał ( jako prezent imieninowo - urodzinowy i wogole na zapas na najblizsze 10 latNo ja na wesele nie dostałam od chrzestnych tyle co teraz na komunie się daje.
No ja na wesele nie dostałam od chrzestnych tyle co teraz na komunie się daje.
No czyli taka konsola to tez wydatek około 1000 zł. Ehhhh .... nie będzie łatwo.No właśnie Agaciu, sama widzisz ze nie wszyscy az takimi kwotami sypią, moze skoro chrzestny da kasę to ty kup dla dziecka cos fajnego własnie aparat albo np konsole przenosna (np psp ) moj tak strasznie gnębil o nią, ze w koncu ja dostał ( jako prezent imieninowo - urodzinowy i wogole na zapas na najblizsze 10 lat) jest zachwycony ma ja od ponad pol roku i dalej sie cieszy, a to wydatek rzedu 600-900 zł zaleznie od modelu i dziecko bedzie zadowolone, a ty nie bedziesz sie musiała zadreczac, ze dałas mniej a chrzestny wiecej ( no chyba ze juz ma to wtedy jakis aparacik ) popytaj tez rodzicow bo moze zbiera na cos konkretnego i jednak woli kase, to wtedy inna sprawa
Biedny Alexik. Trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze i żeby potem się za bardzo nie wyrywał do chodzeniachirurg jak tylko zobaczył jajeczko od razu stwierdził,że operacja i tyle:-(
jutro albo w sobote po 20.00 jak już Alex pójdzie spać zadzwoni w sprawie operacji....tak żebysmy mogli na spokojnie porozmawiać....operacja w środę pod narkozą:-(jeszcze nie wiadomo o której...małego po operacji będę mogła w tym samym dniu zabrać do domku...potem dieta i 4 dni nie chodzenia i nie wstawania:-(i do tego wszystkiego sama....:-(
najbardziej się boję narkozy i reakcji po....te 4 dni jakoś zniosę,ważne by odbyło się bez komplikacji:-(
SAWKA wszystkiego najlepszego!!!!!
Brawo dla zieńciuniaa ja musze pochwalic Kacpra postanowilam wkoncu ze maly bedzie spal cala noc w łozeczku i przedwczoraj budzil sie dwa razy z czego raz trwalo 1,5 godziny nim zasnaldrugi juz szybciej i wstal o 7 ;-) dzis obudzil sie tylko raz nie wyjmowalam go z lozeczka dostal buziaka i zanal a i wieczorem jak zasypial to tez zasnall sam
a jemu to sie raczej nie zdazalo i wstal o 8 a nastawialam sie na 6
![]()
Słuchajcie, to nie o to chodzi, że ja cche się wykazać albo coś w tym stylu. Po prostu tutaj jak się dowiadywałam do chrzestni dawaja od 1000 do 2000, ja wiem , że to jest dużo i nie bardzo mnie teraz stac na taki wydatek. Pytałam się ojca chrzestnego co chce dac zebyśmy nie padli na ten sam pomysł i powiedział mi , że pieniądze - 1500 zł
. I dlatego pytałam sie Wam , jak to u Was wygląda.
Kochana nie jesteś sama. Mój dzisiaj z rana wyjechał do Gdyni i jeszcze nawet nie wie na jak długo:-( A wczoraj jak wócił to Natalka zdąrzyła się z nim tylko przelotem zaobaczyc bo już praktycznie spała. I narazie tak do kwietnia będzie wyglądac nasze życieMój mąż wczoraj wrócił o 2:00 ( zreszta jak co dzien) , w sobote najprawdopodobnej wyjeżdza i wróci dopiero w niedziele wieczorem. Czasami usiąść i ryczeć. ehhhh .... czasami się zastanawiam czy takie zycie ma sens.
Agaciu spokojnie mozna kupic za mniej to zalezy jaką czy ta najnowsza czy troszkę starszy model np http://http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=936807289aukcja.onet.pl/show_item.php?item=924339055 ta ostatnia psp go to nowszy model, tylko musiałabys poszperac bo to tak na szybko te linki znalazłam , ja kupiłam Media Markcie mieli jakas promocje i było jeszcze taniej albo robia takie fajne zestawy z gra i etui, a teraz na kazda uroczystosc jest problem z głowy bo jaks nowa gierke mu kupujemy albo jakies akcesoria i jest coolNo czyli taka konsola to tez wydatek około 1000 zł. Ehhhh .... nie będzie łatwo.
A podejrzewam, ze chrzesniak chciałby jednak kase. Tylko z drugiej strony jak dostanie pieniądze to rodzice mu zaraz kupią meble do pokoikuno i raczej radosci z tego nie będzie miał
![]()
Agaciu ale skoro dostanie kasę od chrzestnego to od Ciebie przynajmniej będzie miał pamiątkę a kasę i tak będzie miał.No czyli taka konsola to tez wydatek około 1000 zł. Ehhhh .... nie będzie łatwo.
A podejrzewam, ze chrzesniak chciałby jednak kase. Tylko z drugiej strony jak dostanie pieniądze to rodzice mu zaraz kupią meble do pokoikuno i raczej radosci z tego nie będzie miał
![]()
ja rowniez1500złnie, no ja tyle na pewno nie dam, myślałam o 800zł, bez przegięć, jak teraz bym dała 1500zł, to co na ślub
![]()
i ja;-);-);-)Nie przejmuj sie mądralińskimi
Ja tez nie wiedziałam ze nie ma mlecznych szóstek
![]()
biedny alexic, zdrowka dla niegochirurg jak tylko zobaczył jajeczko od razu stwierdził,że operacja i tyle:-(
jutro albo w sobote po 20.00 jak już Alex pójdzie spać zadzwoni w sprawie operacji....tak żebysmy mogli na spokojnie porozmawiać....operacja w środę pod narkozą:-(jeszcze nie wiadomo o której...małego po operacji będę mogła w tym samym dniu zabrać do domku...potem dieta i 4 dni nie chodzenia i nie wstawania:-(i do tego wszystkiego sama....:-(
najbardziej się boję narkozy i reakcji po....te 4 dni jakoś zniosę,ważne by odbyło się bez komplikacji:-(
SAWKA wszystkiego najlepszego!!!!!
mogla przed praca napisac nam chociaz dzien dobryCiekawe jak tam nasz Tygrysio?