reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Betusia - przejrzalam Twoj wykres i na razie masz piekna tempke, nie spadla wiec na @ sie nie zanosi;-)
no zobaczymy;-)
martuśka osiolku dlaczego tak mowisz... nie wolno nununu :no: piszesz ze jeszcze dwa staranka z clo i koniec staranek a ja ci mowie ze jeszcze jeden ostatni i koniec ze starankami bo piekna fasolka ci w brzuszku urosnie :tak: jesli wykluczysz ciaze to pijaj ziolka z nami i bedzie git :tak: pamietaj ze fasolka nie przyjdzie do mamy ktora sie stresuje martwi jest zla na siebei ze jej nie wychodzi i ma dola :tak: fasolki przychodza do radosnych amusi ktore z niecierpliwieniem czekaja na nie i sie nie denerwuja ze bocian troche wolniej leci niz u innych :tak: kochana uszka do gory ... ja tez czasem mam doly mega ale odkat zaczelam pic ziolka wierze z ebedzie git ze jak pojde na monitoring to zobacze ze pecherzyk urosl a wtedy powiem lekarzowi "ha ! pomoglo!" a jak zapyta co to mu nie powiem :-) wiec kochana nie martw sie i my zostaniemy mamusiami juz niedlugo :tak:obiecuje ci to ;-)

a wlasnie dalam te ziolka co betusia wpisala nowe takze na pierwsza strone bedzie widac od razu jakie mozna pic :)
pięknie to ujęłaś :-)

reklama
martuska zobaczysz ze ostatniego nie doczekasz ;-) a co do blizniakow to ja bardzo chetnie :-) tym bardziej z emoj tato mial 13 cioro rodzenstwa w tym 3x blizniaki i 1x trojaczki :szok::-) na trojaczki sie nie pisze ale blizniaki czmeu nie :-)

betusia pisalam z serducha... kiedys ktos napisal o bockach i podlapalam strasznie mis ie to podoba i wierze ze tak jest a jak szybko nie przyleca to wysle mojego chichuachue zeby im dal kopa na rozped :-D

Witajcie ;-)

byłam na forum kilka dni temu. Potem milczałam,bo miałam mały wypadek :-( pośluzgnelam sie, mam skrecony staw lokciowy prawej reki :-( jestem uziemiona, prawie nic nie moge robic. Do tego jeszcze czekam na ten okres, a czas zwalnia mam wrazenie. Strasznie sie pisze lewa reka :wściekła/y:

kasik witaj kochana u nas :tak: fajnie ze sie odezwalas ;-) szybkiego powrotu do zdrowia zycze a ile sie juz staracie ??

kurka mam ochote na kiszone ogorki :-)

id eubrac bańdziora i jedziemy po tatusia do pracy :p :)

o ten urlop to pewno będzie pomocny- przestaniesz mylsec i zajdziesz od razu:tak:wierzę w to i trzymam kciuki!!!!
...no zobaczymy co czas pokarze:)

Witajcie ;-)

byłam na forum kilka dni temu. Potem milczałam,bo miałam mały wypadek :-( pośluzgnelam sie, mam skrecony staw lokciowy prawej reki :-( jestem uziemiona, prawie nic nie moge robic. Do tego jeszcze czekam na ten okres, a czas zwalnia mam wrazenie. Strasznie sie pisze lewa reka :wściekła/y:

o to nie ciekawie,wracaj szybko do zdrowia:)

reklama
martuska zobaczysz ze ostatniego nie doczekasz ;-) a co do blizniakow to ja bardzo chetnie :-) tym bardziej z emoj tato mial 13 cioro rodzenstwa w tym 3x blizniaki i 1x trojaczki :szok::-) na trojaczki sie nie pisze ale blizniaki czmeu nie :-)

betusia pisalam z serducha... kiedys ktos napisal o bockach i podlapalam strasznie mis ie to podoba i wierze ze tak jest a jak szybko nie przyleca to wysle mojego chichuachue zeby im dal kopa na rozped :-D
no ja myślę, że nie doczekam....:-)
a ja blizniakow bym nie chciala bo juz mam corke wiec 3 dzieci to troche dla mnie za duzo;-) choc moja babcia urodzila blizniaki wiec.....

Do góry