reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie...ale pośmiałam się z tych waszych opowieści:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:...do tych psotników brakuje jeszcze Marysi Kajki:-):-):-)u nas podobnie ale wtedy to juz takie śmieszne nie jest...ale Zuzi czy Mariczki na razie Jula nie pobije...

U nas dzisiaj deszcz pada i jest paskudnie ale może dzieki tym opadom śnieg szybciej zginie...

My chyba poznaliśmy powód naszych niespokojnych nocek...idę nam dwie dwójeczki na górze, udało mi sie to wypatrzec na zdjęciu jak Jula miała otwartą buźkę:tak::tak::tak:

reklama
Oczywiście ja też podpisuje się pod tymi wszystkimi psotai waszych maluchów :-D Moja Emilka właśnie przed chwilką wylała na świeżo umytą podłoge piwko od mojego mężowego :-D Ale u niej to norma wystarczy na sekunde spuścić ją z oka i odrazu leci do pokoju zobaczyć czy czasem mamusia albo tatuś nie zostawili czegoś na stole co można by wylać ..... Uroki naszych szkrabów .

Witaj Kana wiem wiem :zawstydzona/y:Ale obiecałam że się poprawie:tak:

Dziewczyny czytam i boki zrywam. Dzięki wam, że ja nie zwariowałam, a moje dziecko nie jest szalone.
Iggy dzisiaj tańczył do dźwięku jadącej ciuchci:szok:, a jaki był zdenerwowany, jak się wyłączyła...

Ale soku w butach na szczęście jeszcze nie miałam;-)

Pyciołku trzymamy kciuki za egzamin....

Tygrysku a dlaczego ty tak dziwnie poszłas do pracy od piatku??nie wiem dlaczego ale cały czas myślałam że idziesz dopiero w poniedziałek:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:i zdziwiona dzisiaj byłam że nie ma Ciebie:-p:-p:-p

Pyciołku
jak egzamin????

Tygrysku
ale mnie olałaś:sorry::sorry::sorry::sorry: a mi nawet śniło się dlaczego poszłaś w piątek:-D:-D:-D:-D:szok::szok::szok::szok:

Ale pustki......:nerd::nerd::nerd::nerd::nerd:

Dziś tylko dobranoc Mamusie zdążyłam napisac, bo prawie cały dzien zapierdzielania ze scierą i zelazkiem za mną, czyli wiosenne porzadki :-D, co do psot dzieciaczków, to ja tez zachodziłam w głowe czy to nie adhd i czy to normalne ale teraz widze, ze tak, bo ja mam tak samo jak Wy :laugh2:miałam nawet jakis czas dwie szczotki do kibelka jedna w oficjalnym użytku i jedna, dziewicza, tylko dla Pati do zabawy :-D wsio z szafek namietnie wywala tylko po to, zeby czasem na miejscu nie było, a i łazi po mieszkaniu w butach M rozmiar 45:tak::-D
Dobrejnocki ;-)

Matko widzicie nowe BB!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok: jakoś odnaleźć sie nie mogę:szok:

Madziu kochana najmocniej przewpraszam za zlekceważenie Twojej osoby:zawstydzona/y: Jakoś tak kochana wyszło że w ten ostatni dzien miesiąca poszlam :sorry:
A ja wczoraj wybrałam się z kolezanką-mamunią 2 miesięcznego szkrabulka do knajpki na piwko i wrocilam o 23:30:szok::szok::szok: aleeeeeeeeeeeeeee byłooooooooooooo fajnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:-D:-D:-D:-Doczywiście mąż na mnie czekał aby sprawdzic hihihi w jakim stanie wrócę:-D:-D:-D:-D

Witajcie

Nie podoba mi się to forum :zawstydzona/y:

Mały trochę wariuje w nocy, obudził mi sie chyba ze 4 razy. Zapiał z takim płaczem, potem do godz 23:00 budził się chyba z 10 razy :-(.
Do tego doszły zielone kupki. Wczoraj wieczorem i dzisiaj rano.

reklama
Do góry