Arlets
w oczekiwaniu na...?
witać... buro,ponuro ale muszę się jakoś "nastroić" na dzisiejszą imprezę
dzieczyny mam pytanie czy orientujecie się jai rozmiar ubrań noszi dziecko w wieku 4 lat, 5 lat? byłabym wdzięczna za podopwiedzi
a i mam pytanie! czy macie co robić z ubrankami po swoich dzieciach?
zbieran ubranka dla bardzo biednych dzieci, rodzin gdzie bardzo często brakuje nawet na jedzenie - wiec gdybyście miały coś na zbyciu to ja bardzo chętnie przyjmę
dzieczyny mam pytanie czy orientujecie się jai rozmiar ubrań noszi dziecko w wieku 4 lat, 5 lat? byłabym wdzięczna za podopwiedzi
a i mam pytanie! czy macie co robić z ubrankami po swoich dzieciach?
zbieran ubranka dla bardzo biednych dzieci, rodzin gdzie bardzo często brakuje nawet na jedzenie - wiec gdybyście miały coś na zbyciu to ja bardzo chętnie przyjmę
Musisz być dobrej myśli!!!!

, a te kółeczka blokujące które są do kuchenek u nas nie pasują, bo pokrętła są zbyt blisko siebie. W łazience hitem jest szczotka do kibelka 
To samo z prysznicem - boje się że kiedyś po prostu rozpieprzy te szyby w drobny mak. Ja na diecie cały czas się waże - więc i Jaś przy każdej możliwej sposobności wślizguje się do łazienki wyciąga wagę i po niej skacze. Już ją poobijał na rogach, bo też szklana. Drzwiczki od szafki z koszem - też już zablokowane - bo było wyciąganie z kosza plus mam tam reklamówki i było wyciąganie i rozwlekanie po całym domu. Do drzwi z jedzonkiem jeszcze nie sięga - są na szczęście troche wyższe. Ale mikser to najlepszy kumpel do biegania po domu