reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

DOROTA
Super foteczki,wydac ze malej bardzo sie podobalo:tak::tak::tak:

ja wlasnie skonczylam zmywac naczynia i jakos nic mi sie nei chce.Wczesniej pomylam podlogi i stol,a zostalo mi jeszcze prasowanie:cool::rofl2:

reklama
U nas dzis taka pogoda do niczego ze szok
Za oknem taki wiatr ze drzwi i okna trzeszcza.Straz co chwile na sygnale jezdzi
Juz popracowalam nad BB i mam porzadek
Da sie przyzwyczaic i odnalezc :))

U nas tez wieje jak cholercia,ale przynajmniej swiecilo slonce;-):-)

Ja tez juz powoli sie lapie,ale jeszcze beda robili tak zeby bylo lepiej.:tak::tak::tak:
No i brakuje mi tych emotikonek-za duzo trzeba teraz kombinowac zeby były:rofl2:

Ale podoba mi sie to ze takie duze zdjecia wychodza hehe

o matko !!!!!!!!!!!!!
wpadłam na chwilę a tu co?????
nawet nas znaleź nie mogłam;-(
nie wiem nawet jak tu pisać gdzie emotikonki....
a do dupszy z tym jak dzieci pójdą spać to się będe uczyła

Ale tu pustki:szok::szok::szok:
Ja mam chwile bo mlodzi ukladaja sobie spadajace malpki i beda grali:tak::tak::tak: Pobawilismy sie razem troche,pojedlismy cos,wiec teraz mam luz a tu nikogo nie ma:szok::-)
No i skonczyli grac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok:

Jestem. Mieliśmy gości był mój brat z dzieciakami potem ja z Zuza u szwagierki. Zuza strasznie marudna, jeśc nie chce-no na klację pól suchego tosta zjadła:zawstydzona/y:Chyba przez te zęby bo chwilami wkłada palce do buzi i az nią rzuca, popłakuje. Dałam jej paracetamol. I właśnie zasnęła:szok: Jutro do pediatry jade po skierowanie na posiew moczu kontrolny to niech ja obejrzy;-)
Kurcze nie moge sie przestwaic :no:

W tezmusicie wybrać zaawansowana edycję, żeby sie emotikony pojawiały :confused2:
Więcej roboty z ta edycja:cool:

dowikla proszę bardzo oto link
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

mam jeszzce mnóstwo rzeczy do wystawienia ale dzis na bank nie dam rady wszystkiego wystawić :no::no::no::no::no:
na razie to tylko mała część :tak::tak::tak::tak::tak:
Ja tez trochę wystawiłam ale baterie mi znowu siadły w aparacie:crazy:

Dorotka widac że Oliwka zadowolona:tak:
MH nowy avatar?

kurcze kochane moje normalnie si,e połapać nie mogę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
próbuję czy dam radę dodać emotikonki jakieś:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
a dla was to jest czytelne:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
a jak ja mogę was zacytować bo tego plusika to ja nie widzę:no::no::no::no:

reklama
Do góry