reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No to teraz ja
Pranie powieszone, poprsowane wczorajsze.Na kolacje zamowilismy chinszczyzne pychaaaaa:-p Laura poszla spac po 22 ale jutro niedziela to nich spi i do 12:-D:-D
Moj przy piwku a ja Malibu :)
Oswiadczam ze moje dziecko wieczorem ma niezly apetycik:szok: ale wcinala miesko i ryz:szok:

Agnes, Dowikla moja juz dawno ma piatki:eek:
Agnes fajny link:-D:-D
Dowikla co to sie dzis ksiezniczce stalo ze taka niedobra? A o co chodzi z Dominkiem?Teraz dzioewczyny szaleja moja nie umie pedalowac bo ma rower bez pedalow:-D:-D:-D
Dorota kacik dla dzieci to swietny pomysl.Podoba mi sie to ze w sklepach w DE sa takie kaciki mama robi zakupki a dziecko sie bawi albo oglda bajki :tak:U nas w perfumeri nawet zrobili taki kacik:szok:
Iwcik szalonej nocy zycze jak cie szwagier sponiewiera to te wlosy dosc szybko ci wyschna:-D:-D
Dobranoc
No tak spanie do 12 hehe-tez bym tak chciala
Chinszczyzne tez bym sobie zjadla,ale to moze w jakis dzien sobie zrobie
ANIU
Jaki to hest rower bez pedalow???
hejka.

wstaliśmy dzś o 6.30 :sorry::sorry::sorry: no ale to lepiej niż 5.30 a nocka o dużo lepsza bo tylko jedna pobudka na sikanie i od razu usnęła.więc ok.

dzis znowu M jedzie z Oliwka do teściów a ja od razu wskakuje do łożeczka tylko pojadą i odsypiam :tak::tak::tak::tak::tak:

widzicie te zmiany na bb??????

nie podoba mi sie ten nowy układ stron i w ogóle ,nie mogę się teraz w niczym połapać,po co oni to ruszali????:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

dobra lecę dać dziecku sniadanko.
O kurde pobudka o 6;30-masakra.
Ja sie przebudzilam po 6 bo Klaudia cos pojekiwala i mnie wolala ze ma krzywo poduszke i musialam Jej poprawic.
A to BB nowe juz widzialam wczoraj na moderatorni i mi sie podobalo wizualnie,ale tearz tez nie moglam sie polapac bo wchodzac w dany temat wyswietlaja sie ostatnie posty ale mam nadzieje ze to zmienia
Dzien dobry niedzielnie.

Powiedzcie mi czy u was bb tez sie zmienilo?Ja wchodze a tu calkiem inaczej wyglada forum i wogole wszystko naczej.Nie umiem teraz cytowac bo jak zaznacze odpowiedz z cytatem to mi tylko ta 1 wypowiedz cytuje:cool:.Kurcze musze sie przyzwyczaic do nowego bb:-D.
U nas Oliwka obudzila sie w nocy tylko raz po godzinie 1 ale za to nie spala przez ponad godzine.No ale zle nie bylo.Ja sie sama po 6 obudzilam i juz jak zwykle spac nie umiem:angry:.
ANKA fajnie tam z tymi sklepami w DE macie:tak:.
NATALINECZKA dziekuje dziekuje za omplementa o zdjeciu Oliwki:tak:.No wszystki poszly to mnie sie nudzilo:-D.

Dzis w planach tylko kosciol na 10,30 z Oliwka.Pozniej G jedzie kolo 17 na miting a ja sie bede nudzic przez ten czas:eek:.
MILEGO DNIA.
Muszisz kliknac w ten "+" jak chcesz zacytowac kilka cytatow tak jak przed zmiana a pozniej do gory na lewo w odpowiedz na ten temat czy cos takiego
kurczę jak sie sprawdza swoją substrykcję???? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:po co oni to wszystko zmieniali,chyba im sie za bardzo nudziło,do bani jest to nowe bb :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

ide stąd bo sie wkurzyłam :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
A subskrybcje to sprawdzasz w ustawieniach-to jest do gory na prawo

My wstalismy kolo 9 tzn ja bo dzieciaki juz wczesniej.Ale jakos sie wyspalam.Slonce pieknie swieci,wiec po sniadanku zniose mlodym rowerki i beda smigac po podworku.Mam nadzieje ze jest cieplo

Witam!!! Wreszcie dotarłam. Wczoraj bylismy na urodzinach chrześniaka męża, potem pogrzeb, potem pożarłam się z mężem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Troszke poczytałam. Ale więcej nadrobie wieczorkiem:-)

No widzisz jaki mialas pomysl dobry:tak::tak::tak::-);-)Super ze sie spodobal ,chociaz to bylo akurat do przewidzenia;-):-)

A czemu tak malo?Dziwne:confused2::szok:

AGNES
OLiwce wychodza piatki?
mojej Klaudi zaczyna sie przebijac ostatnia piatka a jedna juz jest cala:tak::tak::tak:
A Wiktorii to na razie nie zanosi sie na te piateczki:confused2:
Zuzi tez ostatnie dwie piątki do góry ida. Klaudia tez taka marudna na zęby?? U nas najgorsze te piatki. Zuza budzi się w nocy, nie je od paru dni.:eek:
Mam nadzieje że to zęby a nie jakiś choróbsko:sorry:

hejka.

wstaliśmy dzś o 6.30 :sorry::sorry::sorry: no ale to lepiej niż 5.30 a nocka o dużo lepsza bo tylko jedna pobudka na sikanie i od razu usnęła.więc ok.

dzis znowu M jedzie z Oliwka do teściów a ja od razu wskakuje do łożeczka tylko pojadą i odsypiam :tak::tak::tak::tak::tak:

nie podoba mi sie ten nowy układ stron i w ogóle ,nie mogę się teraz w niczym połapać,po co oni to ruszali????:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

Ja nie moge sie połapać w ogóle-nie podobaja mi się te zmiany:no:

Dzien dobry niedzielnie.

Powiedzcie mi czy u was bb tez sie zmienilo?Ja wchodze a tu calkiem inaczej wyglada forum i wogole wszystko naczej.Nie umiem teraz cytowac bo jak zaznacze odpowiedz z cytatem to mi tylko ta 1 wypowiedz cytuje:cool:.Kurcze musze sie przyzwyczaic do nowego bb:-D.
U nas Oliwka obudzila sie w nocy tylko raz po godzinie 1 ale za to nie spala przez ponad godzine.No ale zle nie bylo.Ja sie sama po 6 obudzilam i juz jak zwykle spac nie umiem:angry:.
NATALINECZKA dziekuje dziekuje za omplementa o zdjeciu Oliwki:tak:.No wszystki poszly to mnie sie nudzilo:-D.

Dzis w planach tylko kosciol na 10,30 z Oliwka.Pozniej G jedzie kolo 17 na miting a ja sie bede nudzic przez ten czas:eek:.
MILEGO DNIA.
Śliczne zdjęcie:tak::tak:

hejka.

wizualnie mi sie podoba ale niestety nie moge znaleźć niektórych wątków
a buziek takze nie widze,
o znalazłam :tak::tak::tak::tak: ale takie jakies one malutke:no::no::no::no:
taki nie jakis szoczek ruszył jak pierwsze co sie zalogowałam;-);-);-);-)

Jestem:sorry: ale te nowe BB do dupy:sorry: nie podoba mi sie za bardzo.....
no i na nowo trzeba sie przyzwyczajać:sorry:

a ja Wam powiem, że mieliśmy wczoraj miły wieczór:-) wypiłam 4 piwa:szok: ale reszty opowidac nie bede:zawstydzona/y::rofl2:

Witam w sobotę. Kubek dopiero zasnął, ale za to w ciągu minuty :-D pogoda się trochę zepsuła, wieje i lekko pochmurnie ale za to prawie 10 stopni :tak: zdecydowaliśmy się na mieszkanie :-) dzisiaj jedziemy o 15 kaucje im dać, bo mieszkanie jest urządzone, tylko pralki nie ma i takie tam pierdoły :tak: może dzisiaj zrobię zdjęcia i Wam pokażę, żadna rewelacja ale coś, cztery ściany są :-D ale i tak zanim się tam wprowadzimy to minie trochę czasu bo M ma dwa tygodnie poligonu i może będzie na weekend tylko :sorry: no to ja tam sama siedzieć nie będę z dzieckiem :tak: muszę się tylko dowiedzieć w sprawie remontu bo bym chciała przedpokój i łazienkę odświeżyć że tak powiem bo mi się nie podoba :no: no to tyle idę pranie powiesić :tak:
nto super- zawsze będziecie na swoim- nieważne jak na początku- wszystko sobie robicie po swojemu:tak: oby Wam za remont spuścili:tak:

hejka,ja już w domku po pracy wresxcie :-):-):-):-)

Oliwka śpi ale zaraz będę ją budzić,niech zje obiad i chce z nia wyjść na dw~ór bo jest mega cieplutko +10C i świeci s~łońce :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

dziś ze spaniem Oliwka znowu dała nam popalić,rano wstała o 7.00 ale za to w nocy świrowała,budziła sie dos~łownie co 15-20 min i tak przez 3h,normalnie mam dość takich nocek.

ijak się budziła to marudziła i wołała ze boli w buzi,i już wiem o co chodzi przebija się jeej druga górna piątka :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: już jej jedna część się przebiła.
trudno musimy to przetrwać bo to ostatni ząb do przebicia.

ale uwierzcie jestem padnięta pzrez cały tydzień zarwane noce,masakra jakaś :no::no::no::no::no::no:

...

ja jakoś nie mam przekonania do tych farbek do malowania rękami,ca~łe dziecko brudne i w og~óle ja wiem ze to schodzi ale jak na początku dziecko się nauczy ze można palcami rysować to potem będzie chcia~ło tak robić normalnymi farbami.

ja od razu uczy~łam Oliwkę malować normalnymi farbkami i jest bez problemu.~ładnie rysuje pędzelkiem i nie ma żadnego ba~łaganu :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

...

moim zdaniem podnn~óżek powinien być regulowany,zastan~ów się bardzo porządnie żebyś p~ó~źniej nie ża~łowa~ła :tak::tak::tak::tak::tak:
wspólczuje....

co do farbek, to ja sie z nim bede bawic w lato jak nie bedzie mial roku nimi:-D a potem bedde go juz uczyła normalnie alowac jak bedzie starszy;-)

a co do wózka, to jednak kupilam ten bez regulacji- z regulacją zaden mis ie nie podoba, a jak jest to drooogi i mni ena niego nie stać:no: ja nie chodze duzoz wózkiem, większosc wszedzie autem,a wóek to tylko na spacer, więc nic sie maksowi nie stanie;-) poza tym doszłam do wniosku ze gdyby to bylo tak wane, to nie dopusciliby ylu wózków bez regulacji do sprzedaży:tak:
a ja na chwilke Była u mnie koleżanka z córką dziewczynki sie pobawiły a my poltkowałysmy przy kawce ;-)wstawiłam udka zeby sie piekły ugotuje ryz i obiadek jak sie patrzy Po 17 przyjdzie moja siostra z swoim chłopakiem takze caly dzien goscie i jutro rano podjade do leklerka za prezentem Gabi dziekuje za podpowiedzi :tak: na razie
to super - miłego popołudnia;-)
cześć:happy:
Poczytałam i co z tego jak wszystko mi wyleciało z głowy a cytató nie pozaznaczałam:confused2: lenia mam bo objadłam siękoszmarnie i teraz mi źleeeee

Ale temat obracania malucha na brzuszek wyciagnę
....
Medea znalazłam filmik [video=youtube;mDGTrXr5j5s]http://www.youtube.com/watch?v=mDGTrXr5j5s[/video] ona tu obraza właśnie przez bioderko, trzymajac stópkę po przeciwnej stronie...ale jeszcze MH zatwierdzi;-)
dzięęęęęęęę-kuuuuu-jeeeeee:rofl2::rofl2:
jedyne co fajne w nowym forum ze mozna podziękować za posta:rofl2:

Ja, ja, ja :tak::tak::tak::rofl2::rofl2::rofl2:

Kerna, tak jak na filmiku :tak::tak::tak:

A ja nie sprzedałam wózka :eek: ale straszne marudy przyszły :no: gościowi w wózku nie pasowało, ze sie koła kręcą :szok::rofl2: Przyszedł z własną miarką i mierzył :szok::-D
:szok::szok: co za gość:confused2:

MOj pojechal zobaczyc do pieca chloipakom bo cos nie grzeje:eek:A ja mam na wieczor Malibu i chyba poprasuje troche
mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam:-(

Malibu... hmmm szkoda, że ja abstynentka :eek::sorry:

A jeszcze wam si pochwale, e moje dzieci maja się dobrze :tak: Stany podgoraczkowy tylko Helenie został :sorry:
to super ze juz lepiej:tak:

Witam wieczorkiem
U mnie mega sajgon bo co chwile ktos wyje i marudzi:no::no::no:Wiktoria stala chwile w kacie bo odstawila taki koncert ze szok i jak Ja zaprowadzalam do kata to sie darla,tupala nogami,wyrywala sie,podnosila na mnie reke i krzyczala ASIO:szok::szok::szok::szok:No pierwszy raz widzialam moje dziecko jak sie tak zachowuje:no::no::no:Ale po chwili Jej przeszlo i mnie sama od siebie przeprosila:tak::tak::tak::tak:
Cholera a Dominik ze swoim zachowaniem to juz przechodzi samego siebie:szok::szok::szok::szok:

Po obiadku posprzatalam sobie lazienke i ubikacje a pozniej poprasowalam to co wyschlo:tak::tak::tak:
Jutro albo w poniedzialek sprzatania ciag dalszy i planuje zaczac myc okna:tak::tak::tak:

No i zapomnialam sie pochwalic ze wyciagnelam dziewczynek rowerki z balkonu,pomylam je,odkrecilam te podstawki pod nozki,przyblizylam siedzenia do przodu tak ze juz jakos dosiegaja do pedalow i od razu zakumały jak sie jezdzi i juz ladnie pedaluja
no to zaszlałaś:-D ja tez sie jutro biore za okna:tak::tak:

cirkawe cóż ja tak wzieło na wkurzanie Cie:sorry::-D:rofl2:
jeszcze nie,ale własnie przeglądam allegro i 14 jest jak na lekarstwo,pare sztuk pełno 12 i 16 :sorry:

co to jest ten konciuk?????????? :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
ale sie jej czepiasz:rofl2::rofl2::rofl2:

pewnie jej chodziło o kącik, chcala napisać koncik, bo mogła zrobić bląd ort, a jeszcze jej sie wdało u przez przypadek:rofl2::rofl2::rofl2:

patrzcie na to co znalazłam :-D:-D:-D:-D:-D:-D

ROWEREK Mini Bike (930984238) - Aukcje internetowe Allegro

to ma być rowerek dla dziecka????:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

uffff Oliwka właśnie usnęła tak tak tak
:rofl2::rofl2::rofl2::-D

Dzien dobry niedzielnie.

Dzis w planach tylko kosciol na 10,30 z Oliwka.Pozniej G jedzie kolo 17 na miting a ja sie bede nudzic przez ten czas:eek:
MILEGO DNIA.
masakra, ja nie umiałam posta napisać:confused2:

mi sie niebardzo podoba bo takie surowe teraz białe:confused2: i jeszcze trzeba sie na nowo przyzwycajać:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

kurczę jak sie sprawdza swoją substrykcję???? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:po co oni to wszystko zmieniali,chyba im sie za bardzo nudziło,do bani jest to nowe bb :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

ide stąd bo sie wkurzyłam :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
wrrrrrr tez sie wkurzyłam jak weszłam:crazy::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
a ja siedzę sobie na allegro i wystawiam troche rzeczy na sprzedaż

kurcze jak pisze to nie mam teraz tych buziek zaraz się wkurzę wrrrrr

No tak spanie do 12 hehe-tez bym tak chciala
Chinszczyzne tez bym sobie zjadla,ale to moze w jakis dzien sobie zrobie
ANIU
Jaki to hest rower bez pedalow???

O kurde pobudka o 6;30-masakra.
Ja sie przebudzilam po 6 bo Klaudia cos pojekiwala i mnie wolala ze ma krzywo poduszke i musialam Jej poprawic.
A to BB nowe juz widzialam wczoraj na moderatorni i mi sie podobalo wizualnie,ale tearz tez nie moglam sie polapac bo wchodzac w dany temat wyswietlaja sie ostatnie posty ale mam nadzieje ze to zmienia

Muszisz kliknac w ten "+" jak chcesz zacytowac kilka cytatow tak jak przed zmiana a pozniej do gory na lewo w odpowiedz na ten temat czy cos takiego

A subskrybcje to sprawdzasz w ustawieniach-to jest do gory na prawo

My wstalismy kolo 9 tzn ja bo dzieciaki juz wczesniej.Ale jakos sie wyspalam.Slonce pieknie swieci,wiec po sniadanku zniose mlodym rowerki i beda smigac po podworku.Mam nadzieje ze jest cieplo
Dzieki w koncu jakas podstawe opanowalam .Ale gdzie sa te buzki????????
a ja siedzę sobie na allegro i wystawiam troche rzeczy na sprzedaż

kurcze jak pisze to nie mam teraz tych buziek zaraz się wkurzę wrrrrr

Nie wkurzaj sie bo zlosc peiknosci szkodzi :-).

Bylismy w kociele ale nie dlugo bo z Oliwka nie dalo sie dzis wytrzymac.Caly czas chciala wychodzic z kosciola.Na dworze tez marudzila .Zaliczylismy krotki spacer A jak wrocilismy do domu to Oliwka dopiero usnela :-).

Witajcie
wczoraj mnie nie bylo a tu takie zmiany :szok::szok::szok:
jakos kiepsko bedzie sie przyzwyczaic do nowego forum :sorry::sorry:

No ale wczoraj nie mialam czasu... zakupy obaid sprztanie a potem obowiazkowy spacer bo mala byla tak marudna ze nie szlo z nia wytrzymac w domu - obiad musialam z nia robic kolyszac jedna noga fotelik... :confused2::wściekła/y: potem goscie pozno wyszli wiec juz nie mialam sil...
a teraz w trakcie obiadu mniaaaam ale glodna juz jestem....
dzieci mi spia wiec luzik a m gdzies pojechal... :sorry::eek:

A ja powoli załapuję i nową szatę graf. będą nadal zmieniać i emoticony i kolory itp. Mam nadzieję że będzie lepiej.
Oj a ja mam dziś dzieńdo dupyyyyyyyyyy:wściekła/y: Zjadłam naleśniki i tak mnie mzuliło, że ledwo siedze..czuję się okropnie..do tego dziś mamy isc na obiadek rodzinny do rodziców..nie wiem jak ja to nerwowo wytrzymam:no::no:
A bejbes strajkuje mi i nie chce sapć:szok: ani w nocy a ni w dzień! Płacze, jęczy i pół godziny wrzasku zanim zaśnie..a i tak zaraz się budzi. Ja nie wiem o co jemu chodzi:no::no:

reklama
Do góry