reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No to teraz ja
Pranie powieszone, poprsowane wczorajsze.Na kolacje zamowilismy chinszczyzne pychaaaaa:-p Laura poszla spac po 22 ale jutro niedziela to nich spi i do 12:-D:-D
Moj przy piwku a ja Malibu :)
Oswiadczam ze moje dziecko wieczorem ma niezly apetycik:szok: ale wcinala miesko i ryz:szok:

Agnes, Dowikla moja juz dawno ma piatki:eek:
Agnes fajny link:-D:-D
Dowikla co to sie dzis ksiezniczce stalo ze taka niedobra? A o co chodzi z Dominkiem?Teraz dzioewczyny szaleja moja nie umie pedalowac bo ma rower bez pedalow:-D:-D:-D
Dorota kacik dla dzieci to swietny pomysl.Podoba mi sie to ze w sklepach w DE sa takie kaciki mama robi zakupki a dziecko sie bawi albo oglda bajki :tak:U nas w perfumeri nawet zrobili taki kacik:szok:
Iwcik szalonej nocy zycze jak cie szwagier sponiewiera to te wlosy dosc szybko ci wyschna:-D:-D
Dobranoc

reklama
hejka.

wstaliśmy dzś o 6.30 :sorry::sorry::sorry: no ale to lepiej niż 5.30 a nocka o dużo lepsza bo tylko jedna pobudka na sikanie i od razu usnęła.więc ok.

dzis znowu M jedzie z Oliwka do teściów a ja od razu wskakuje do łożeczka tylko pojadą i odsypiam :tak::tak::tak::tak::tak:

widzicie te zmiany na bb??????

nie podoba mi sie ten nowy układ stron i w ogóle ,nie mogę się teraz w niczym połapać,po co oni to ruszali????:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

dobra lecę dać dziecku sniadanko.

Dzien dobry niedzielnie.

Powiedzcie mi czy u was bb tez sie zmienilo?Ja wchodze a tu calkiem inaczej wyglada forum i wogole wszystko naczej.Nie umiem teraz cytowac bo jak zaznacze odpowiedz z cytatem to mi tylko ta 1 wypowiedz cytuje:cool:.Kurcze musze sie przyzwyczaic do nowego bb:-D.
U nas Oliwka obudzila sie w nocy tylko raz po godzinie 1 ale za to nie spala przez ponad godzine.No ale zle nie bylo.Ja sie sama po 6 obudzilam i juz jak zwykle spac nie umiem:angry:.
ANKA fajnie tam z tymi sklepami w DE macie:tak:.
NATALINECZKA dziekuje dziekuje za omplementa o zdjeciu Oliwki:tak:.No wszystki poszly to mnie sie nudzilo:-D.

Dzis w planach tylko kosciol na 10,30 z Oliwka.Pozniej G jedzie kolo 17 na miting a ja sie bede nudzic przez ten czas:eek:.
MILEGO DNIA.

kurczę jak sie sprawdza swoją substrykcję???? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:po co oni to wszystko zmieniali,chyba im sie za bardzo nudziło,do bani jest to nowe bb :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

ide stąd bo sie wkurzyłam :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

AGNES fajnie wyglada teraz to nowe bb ale tez zabardzo nie umiem sie w nim polapac :-(.

Oliwka jeszcze spi ale to fajnie bo w kosciele nie bedzie spiaca i marudna :-).

mam wszsytko odwrotnie i nie wiem co gdzie..... do dupy.....ledwo znalazłam watek...kurcze trzeba teraz sporo tu przesiedzieć żeby połapać się od nowa.fuck!

widzę ze wszystkie nie mozemy sie połapać he he he

moje misiaki już pojechały do dziadków.a ja jestem sama i dobrze mi z tym,ale luz jeszce siedzę w szlafroku.

reklama
Do góry