reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
czesc dziewczyny:)
my juz po chrzcinach:) musze przyznac ze wszystko wyszlo jak nalezy:) maly z godnoscia przyjal gosci i byl tak grzeczniutki ze cho cho:) w kosciele caly czas spal i nawet oczek nie otworzyl jak ksiadz polewal glowke woda.w knajpie tez caly czas spal z jedna pobudka pol godz na karmienienie. jestesmy bardzo zadowoleni:) mam nadzieje ze malemu tak juz zostanie i bedzie grzeczny bo w ostatnich dniach dal mi nie zle popalic:(

Uleńka super :-) Ja też miło wspominam chrzciny

Laski od wczoraj mam mega ból kręgosłupa (w części lędźwiowej) Nie mogę się schylić, tylko albo leżeć, albo siedzieć prosto :eek:
Niee wiem od czego to :no: od nosze nia małego?

Witam sie i ja...
Kopciuszku Ty sie nie zamartwiaj ja musialam od wszystkiego odpoczac.. zeby napisac co sie u mnie dzialo chyba musialabym pisac caly dzien i zapackac tym nasze forum a tego bysmy nie chcialy!
nie bylo mnie nie dlatego ze sie obrazilam.... zdenerwowalam sie ze na moje pytanie dostalam odpowiedzi ktore nie powiem ale byly naskakujace na mnie gdyz ja nic zlego nie zrobilam... z pozatym pytalam to inna osobe a dostalam odpowiedzi od kogos innego ale to jest zupelnie nie wazne nie o to chodzi....
przez ostatni czas mialam problem bo julka nie chciala jesc... yhym a teraz je po 260ml i jeszcze jej malo.. oszukuje ja herbatka ale to nie dziala.... 16 lutego wazyla 5740g a na dzien piatkowy czyli 26 luty osignela wage 6550g!! czy to mozliwe w 10dni przytyc 810g????:szok:juz niewiem co robic z nią....
co do zebow.. niby szla tylko jedna 1 a tu zonk bo idzie kilka zebow na raz... i mamy niezly sajgon!
nie pwoiem znow z mezem mam spiecie! Kuzwa wszystko na siebie nachodzi! wczoraj np byla niedziela jego jedyny dfzien wolny od pracy.. rano pojechal do rodzicow ok rozumiem chcial ich zobaczyc nie mam nic przeciwko.. pozniej poszlismy do moich rodzicow na obniad bo nas zaprosili... tak mu sie juz pieklilo do domu ze ubralam Julke i poszlimy... a wyszlo tak ze ja zostalam z dzieckiem wrzeszczacym sama a on znow sobie pojechal do rodzicow! jestem juz taka bezsilna! nie daje rady jestem wykonczona.. wez tu babo pracuj zajmuj sie domem i dzieckiem a i tak zle! nie mam sily nie chce mi sie rano wstawac z mysla ze zaraz musze sprzatac cala chate poznie obiad robic specjalnie mu na 17 jak wraca z pracy by mial cieply!
musze sie martwic co zrobimy bo jak sie okazuje oplat mamy wiecej niz dochodow... caly czas zyjemy skromnie rodzice moi troszke nam pomagaja zebysmy czasem mogli sobie poszalec.... a w tym miesiacu jakas katastrofa! 1400zl oplat a dochodu 1600zl??? jak mam kupic za to dziecku pampersy na caly miesiac i mleko??? a gdzie jedzenie dla nas? po malu siwieje i jakis wrzodow chyba dostane! a jeszcze chrzciny musze dziecku kupic ubranko, siebie musze ubrac bo wygladam jak wiesniak! caly czas w dresach sprzed ciazy albo z czasu ciazy! do tego w 17 kwietnia moj brat ma slub koscielny i musze sie w cos ubrac a nie mam w co!!!!!!!!! wykanczam sie psychicznie i juz nie mam sily siedziec na forum!

Kopciuszku a Twoja wiadomosc dostalam teraz ale nie wiem jak ja wlaczyc bo nie wiem o co tu na forum chodzi musze sie z czasem połapac!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale jestem wściekła dziś :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mam problemy z lokatorami, zrobili dług za wodę na 1500zł :szok: i nie zamierzają uregulować. I do tego brat mi dopiero teraz o tym mówi. No zaraz mnie coś strzeli :wściekła/y:
Czy któraś zna się na prawie? Bo muszę tą sytuację jakoś rozwiązać.
Jak nie pomożecie to wywalę to babsko za kudły z domu i mnie zamkną, a wtedy nie będę mogła z wami pisać :-D

:-D:-D:-D
He he ostatnie zdanie jest najlepsze:tak:
Ja się niestety na takich rzeczach nie znam:no:
ja tez o boguszowicach mysle - najblizej !! w porywach radlin ...
Radlin to już dla mnie za daleko:no:
Zresztą ja się mogę napalać...Arek nie jest zbyt przekonany...bo wiadomo fajnie by było też Hanię zapisać...a już wydać prawie 500 zł jednorazowo to trochę dużo...ale spróbuję go jeszcze przekonać:-D

My dziś mielismy fajną nockę..tylko szybko się skończyła:-DJuż od 5.30 mały się spinał..nie wiem czy go brzuszek bolał czy cuś:happy: W końcu wzięłam go na klatę i zasnał..no ale o 7.30 już wstała Hania i pospane:-D
Na szczęście akurat Arek wrócił z nocki i zjedliśmy sobie razem śniadanko:-D
A teraz jedzie załatwić zwrot 425 zł za kartę pojazdu:-D Ale się znów udało:-D

Dodam jeszcze ze jestem zmuszona pracowac!!!! dzis bede dzwonic moze uda mi sie opiekowac dzieckiem 6miesiecznym! nie mam wyjscia a jak to nie wypali to julke do babci albo nie wiem gdzie i heja do pracy bo zamaist chleba sciany bedziemy jesc!:wściekła/y:

Daffi wróciłaś!
Ehhh ciężko...wie każdy, kto nie ma za dużo kasy. Chociaż ja narazie nie mogę narzekać, ale kiedyś oszczędności z Anglii się skończą i będę musiała iść do pracy...

reklama
blagam nie piszcie z polskimi znakami bo nie moge sie doczytac a mam wade wzroku z tym ze okulisty na oczy nie widzialam bo mamy takiego slabego co okulary na oslep trzaska..a ja okularow nie bede nosic tylko szkla jak juz...

Do góry