reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
iecie co? Babka na basenie powiedziala ,ze teraz maluchy beda spaly bo stracily duzo emergii w wodzie. Nie sadzilam jednak ,ze tyle. Max spi od godziny 10.30 odkad wrocilismy z basenu. Obudzil sie na mleczko i 15 minut zabawy i spi dalej . U mnie jest 16 a wiec spi juz prawie 6 godzin z pol godzinna przerwa. W dzien tyle snu????? Co on w nocy bedzie robi?
oooooo to superrr!!!podoba mi sie takie dluuugie spanie!
daj znac jak nocka:)
jesli o zmiany chodzi to ja jeszcze postulowalam za wprowadzeniem emotkow takich jak na gg ... zeby wykrzykniki byly i pytajniki ... i zeby wyskakiwal usmiech przy :) takim znaczku a nie tylko z - :-)
jestem za!!!!!
a mi sie podoba nowy wyglad tylko emotki zeby byly jak na gg!

to ja zagadam do paulus moze ona bedzie chetna na basen.....PAULUS jak myslisz??

Ale jestem wściekła dziś :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mam problemy z lokatorami, zrobili dług za wodę na 1500zł :szok: i nie zamierzają uregulować. I do tego brat mi dopiero teraz o tym mówi. No zaraz mnie coś strzeli :wściekła/y:
Czy któraś zna się na prawie? Bo muszę tą sytuację jakoś rozwiązać.
Jak nie pomożecie to wywalę to babsko za kudły z domu i mnie zamkną, a wtedy nie będę mogła z wami pisać :-D

Witam sie wieczorkiem :) No no, cuż to za zmiana na naszej stronce :) Weszłam na chwilkę mimo że padam na twarz bo dzień dzisiaj był cięzki- Filip patrzał się na mnie,uśmiechał a za chwilę robił taka smutną munie i w płacz, za chwilkę mu przechodziło, uśmiechał się i dalej w szloch.. pojęcia nie mam o co mu chodziło:eek: potem rozpłakał się już na dobre, i co zasypiał to budził się z płaczem i tk na okrągło.., wkońcu udało mi się go ululać- mam nadzieje że skutecznie:) mój mały sukces- Filipek wczorajsza noc przespał w swoim łóżeczku :) także cieszę się bardzo i MEA- dziękuję za motywację;) pewnie gdybym nie przeczytała że Agatkę tez przyzwyczajasz do spania w swoim łóżeczku to jeszcze bym z tą decyzją zwlekała, a tak to już mam z Mężulkiem łóżeczko dla siebie ;)

A ja dziś z nadzieją , że zobacz 6800 na wadze przeraziłam się bo zobaczyłam 6500 niecałe :-( Lolek schudł!!! Kurcze, a najada się normalnie, nic mu nie jest (nie zachowuje sie inaczej niż zwykle i nie wyje z głodu) , więc skąd ten spadek wagi? Na szczepienie idziemy dopiero za 2 tygodnie, liczyłam, ze spokojnie podwoimy wtedy wagę urodzeniową, a tu dupa :( Od dziś zaczynam go ważyć codziennie. Innego wyboru nie mam :(

No to tak a propo uczenia sie z bobaskiem- Mea ja też robię notatki więc teraz bobo śpi a ja stukam te *** przeciwciała, immunoglobuliny, szczepionki i inne cholerstwa:-) ale uwaga- Hura!!! dziś pierwsz kąpiel podczas której sąsiedzi nie posądzali nas o bicie dziecka-kaftanik co prawda nie pomógł bo i tak na początku był krzyk i koniec końców został zdjęty ale potem stało się "coś" i dziecko dało się normalnie umys a nawet popływało niczym Lolek tyle że w odmętach wanienki a nie wanny bo u nas w łazience ino taki cud techniki jak prysznic jest, ale nóżkami przebierała niesamowicie. Aż jestem ciekawa jak będzie przy następnym chlapaniu- trzymajcie kciuki;) Wracam się dziobaczyć bo jak nie zrobię notatek w nocy to w dzień nie będę się miała z czego uczyć

Ale jestem wściekła dziś :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mam problemy z lokatorami, zrobili dług za wodę na 1500zł :szok: i nie zamierzają uregulować. I do tego brat mi dopiero teraz o tym mówi. No zaraz mnie coś strzeli :wściekła/y:
Czy któraś zna się na prawie? Bo muszę tą sytuację jakoś rozwiązać.
Jak nie pomożecie to wywalę to babsko za kudły z domu i mnie zamkną, a wtedy nie będę mogła z wami pisać :-D
A umowę masz podpisaną??
Ja z abarzdo sie na tym nie znam ale czytałam gdzies historie jak kobieta lokatorka narobiła długów w spółdzielni i pomimo podpisanej umowy to własciciel mieszkania był odpowiedzialny za ten dług:-(

No wlasnie Daffi strzelila focha nawet nie wiadomo o co...Napisalam jej wiadomosc,przeprosilam a ona nawet nie odpisala...widac ze gniewa sie na mnie ale czemu nie potrafi napisac prosto w oczy czemu nie pisze...
KUZWA GDZIE SA EMOTIKONY!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kurcze i ja nie wiem o co chodzi:-( Może cos z Julcią??
iecie co? Babka na basenie powiedziala ,ze teraz maluchy beda spaly bo stracily duzo emergii w wodzie. Nie sadzilam jednak ,ze tyle. Max spi od godziny 10.30 odkad wrocilismy z basenu. Obudzil sie na mleczko i 15 minut zabawy i spi dalej . U mnie jest 16 a wiec spi juz prawie 6 godzin z pol godzinna przerwa. W dzien tyle snu????? Co on w nocy bedzie robi?

No super, że na basen poszliście, zazdroszcze, ja takich warunków nie mam bo poblizu nie mamy takiego basenu.... za to kąpiemy sie razem w wannie hehe
Emwu Ma spi jak po kąpieli, zakodowane w głowce ma że po kapieli jest nocka i długo spimy hehe.

A mój mąz znowu wyjechal a ja zanowu słomiana wdowa:-( Antos już w przedszkolu, zaraz jakiś obiadek zaczne robić.... Weekend w miare udany pomimo sprzeczek z mężem.

reklama
A masz wage dla niemowlaków??
Bo ja waże sie z Piotrusiem na elektronicznej no i powiem, ze raz tez źle pokazało, że Piotrus schudł.... później jeszcze raz stanęłam i było ok.

Do góry