reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:-):-) Witam się ze wszystkimi , miałam niedzielę z niespodziankami , i nadal jakoś się dziwnie czuję jakoś jak nie ja . nawet mam wrażenie że nic z tego , jakoś rezygnacja mnie dopadła, u mnie wieje jak cholera , świeci piękne słonko .. no dziwna pogoda . :confused: . pobolewa mnie wszystko jak na @ , jakoś za wcześnie i nie normalnie . może mam już paranoję :-D:-D , zajrzę potem . Posprzątam domek i zajrzę .

Witam wszystkie nowe kobitki na forum .

reklama
Witajcie kobitki, ale u mnie tragiczna pogoda :(:( wieje mony wiatr i deszcz pada, masakra :( myslałam że nie wstane i coś czuje że nawału klientów to dziś nie będzie, oby wogule ktoś przyszedł - masakra jednym słowem

WITAM SIE WIETRZNIE-masakra jakas-okropne wietrzycho:wściekła/y:zawiozlam Zuze do przedszkola,odstawilam auto do mechanika-10 marca mamy przeglad auta a ostatnio linka od recznego sie zerwala i trzeba wymienic.a teraz Domino bajka,ja ogarniam domek i pisze do Was-bylam rano w piekarni i od razu kupilam twarog-zrobie dzis makaron a twarogiem i ze skwarkami-tak mnie jakos naszlo-nie mam dzis weny.MAMA99-prosze mi tu bez takich mysli-nie wiesz,ze pozytywne nastawienie to polowa sukcesu:tak:pomyslmy dzis o naszej BIBINCE-ma wizyte u ginek .z tymi torbielami-niech Jej szybko ustala termin operacji i bedzie po sprawie-dojdzie do siebie i rozpocznie starania:-DBIBINKA-trzymam kciuki;-)MARYLKA-gdzie Ty jestes-wywialo Cie:confused::confused::-Dpozostale kobietki-zameldowac sie,ze u Was wszystko dobrze:tak:pozdrawia:rofl2:AGNIESZKA-Alan niezle wywija :))))))))

Ostatnia edycja:
czesc
melduje sie i ja
paskudnie dzis spalam... wkulam sie wczoraj po 21 bo znowu nam korki wysiadly...
przyszedl dzis elektryk o 9 pokrecil chwile no ale mowi ze porblem moze byc wszedzie... w kazdej scianie kazdego pokoju a niekoniecznie kuchni...
no i co? ja mam teraz rozkuwac podlogi sciany kafelki i elektryke cala robic od nowa za pare tysiakow....? abstrakcja jaks normalnie.... szok
gdybysmy wiedziali ze bedzie tyle problemow to bym 1,5 roku temu ledwie nie pakowala 25 tys. w remont... szlag czlowieka moze zjesc
i po takim remoncie takim wyadatku ejszcze teraz poprawki robic cholera wie przez ile i za ile...?
mam ochote najzwyczajniej w swiecie sprzedac to mieszkanie. I zaczac sie rozgladac za domem - o ! :)
a co u was jakie plany na dzis? niania przycodzi o 13 i jade daleko do biblioteki. wroce przed 18...

mama ale mi się dziś nic nie chce :( masakra najlepiej to bym się napiła ciepłego kakała ale pozostała mi herbata i kawusia :) ale u mnie masakra ta kzimno brrrrr a wczoraj słonko świeciło i już nawet na spacerek w nowych adidaskach podreptałam a dziś musiałam przepraszać kozaczki :):)

czesc
melduje sie i ja
paskudnie dzis spalam... wkulam sie wczoraj po 21 bo znowu nam korki wysiadly...
przyszedl dzis elektryk o 9 pokrecil chwile no ale mowi ze porblem moze byc wszedzie... w kazdej scianie kazdego pokoju a niekoniecznie kuchni...
no i co? ja mam teraz rozkuwac podlogi sciany kafelki i elektryke cala robic od nowa za pare tysiakow....? abstrakcja jaks normalnie.... szok
gdybysmy wiedziali ze bedzie tyle problemow to bym 1,5 roku temu ledwie nie pakowala 25 tys. w remont... szlag czlowieka moze zjesc
i po takim remoncie takim wyadatku ejszcze teraz poprawki robic cholera wie przez ile i za ile...?
mam ochote najzwyczajniej w swiecie sprzedac to mieszkanie. I zaczac sie rozgladac za domem - o ! :)
a co u was jakie plany na dzis? niania przycodzi o 13 i jade daleko do biblioteki. wroce przed 18...

Josephine może to jest jakieś wyjście z tą sprzedażą i kupnem domu - przeciez to nie musi być willa :-D tylko mniejszy domek ale zawsze to inaczej niż w bloku ja juz sobie nie wyobrażam mieszkać w bloku - zwłaszcza latem bo wtedy całe dnie spędzamy na ogrodzie :) (oczywiście jakbym nie miała wyjścia to cieszyła bym sie z jakiegokolwiek lokum ale puki mam wybór to wole domek w 100% :-D

Kurcze ale mi sie czekolady zachciało - chyba przez ta pogode, ale nie ide do sklepu bo zimno :) wstawiam w końcu kawe :):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czesc dziewczyny.
a u mnie sloneczko za oknem , wczoraj tez bylo ladnie i nawet mojego M na dlugi spacer wyciagnelam. a dzis moja kruszynka zrobila mamie niespodzianke i wstala o 4 potem kolo 6 zasnela na pol godzinki i teraz jest na nogach.... ale mi sie chce spac:-(

czesc
melduje sie i ja

trochę ci współczuję my jak kupowaliśmy nasze mieszkanie to zrobiliśmy remont taki kapitalny od razu, tak polecił mi mój wujek (jest elektrykiem) mówił że takie niespodzianki się mogą zdarzyć i lepiej od razu zrobić bałagan . więc mam teraz nową elektrykę , instalację wodną w łazience ,i gazową w kuchni ,kosztowało trochę ale to przecież dla nas na kilka lat ,:-) ,

a ja napisalam taaaaaakiego posta i mi wcielo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry:MARYLA- no nie wiem jak to dzis bedziesz miala z tymi klientami-mi szczerze nie chce sie nosa wystawic -brrrrr:crazy::baffled: a widzialas kilka stron wczesniej zdjecia moich dzieci-Agnieszka podopwiedziala jak sie wstawia zdjecia i dalam rade sama wstawic.JOSEPHINE-albo sprzedaz,albo naprawa,blbo przyciagnac za szmaty tamtego fachowca:dry::dry::dry:od 7 bolesci i niech naprawia-w koncu jest cos takiego jak rekojmia-chyba 2 lata-taka rwarancja na robote ktora wykonuja-wspolczuje Ci szczerze-znow syf,balagan,halas i kasa:angry::angry::no:AGNIESZKA-WOLNY DZIEN-hmmmm,milo,fajnie,ze chociaz u Was mila pogoda:tak::-D

reklama
czesc dziewczyny.
a u mnie sloneczko za oknem , wczoraj tez bylo ladnie i nawet mojego M na dlugi spacer wyciagnelam. a dzis moja kruszynka zrobila mamie niespodzianke i wstala o 4 potem kolo 6 zasnela na pol godzinki i teraz jest na nogach.... ale mi sie chce spac:-(

No to współczuje Ci kochana, dzieciaki wiedzą kiedy dać popalić :) to dla nich takie oczywiste że jak mama chce spać to trzeba jej poprzeszkadzać i jeszcze sie zastanawia pewno czemu sie bawić nie chcesz z nią :):):)

wiecie co mojemu K odbiło (wspominałam wcześniej że choduje chjacynta) no i w końcu pokazały sie kwiaty mąż przeniusł kwiat juz na stałe do naszego pokoju otwiera żaluzje i mówi tak musze dać troche światła mojemu dziecku żeby było zdrowe i ładnie rosło :):):):):-D:-D:-D:-D:-D ale trenuje co :-D:-D dobrze że pampersów nie zakłada swojemu chjacuśowi - tak do niego mówi :):-D:-D:-D mój prywatny i osobisty czóbek :-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry