R
RiSiA
Gość
no to fakt że z lekarzami nei jest łatwo ale Pajusia ja Ci moge polecić z Tojego regionu ( i mojego poniekad tez) lekarza prof Sodowski klinika : Centrum Medyczne
na prawde jest rewelacyjny i przyznam szczerze ze jeszcze nie slyszalam negatywnej opinii o nim
spróbuj ja jak bede w ciazy to bede do niego jezdzic mimo ze z Wawy do Katowic to 300km ale akurat pochodze z Sosnowca i mam tam moja kochana rodzinke - ale on i nikt inny- zreszta on zalatwil mi ostatnio w przyspieszonym tempie usg w Genomie w Rudzie Śląskiej- to chyba tez jego klinika- jak mialam biopsje pod znakiem zapytania.... www.genom.pl czy jakos tak
takze Kochana polecam i mam nadzieje ze bedziesz zadowolona jak sie zdecydujesz--- to jest dla mnie lekarz z powolania
:
a powiedz mi orientujesz sie ile on bierze za wizyte?
dziewczynki ja powoli zmykam bo ide na filmik a potem jeszcze ogarnąc musze troszke mieszkanko wiec mowie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tesknilyscie???? kurde ale ja niemoglam z mojego meza przed praca byly przytulasy no i po fakcie ja sie podcieram bo myslalam ze chlupnie a tak 2 krople a ja "hihihi zassala chlopakow do srodka hihihi" a maz wywalil galy
i do mnie "to co ty tam kurna masz ???!!!odkurzacz???!!!"
) przez cały dzień chodziło za mną coś ostrego nawet zjadłam chińską zupkę curry co chyba ze dwa lata nie jadłam a potem tuńczyka, ale to pewnie taki dzień bo nawet na zachcianki to za wcześnie, nawet gdyby, oczywiście byle do 5 marca
zapodajcie jakis temacik na rozruszanie 
piję ziółka od tego cyklu na owu i pierwszy raz Lutkę na skrócenie cykli
wiem, że Lutka mi owu zatrzyma (i to przez 3 cykle mam brać), ale chociaż cykl się skróci