reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

No to AniaSkrzat poszła jak burza :tak: ciekawe, która następna :confused: Ja wczoraj też biegałam do kibelka przez cały wieczór już myślałam, że sie oczyszczam przed porodem, a raczej mój M mi tak wkręcił ;-) na dodatek brzuch mnie bolał, a mały szalał jak opętany :crazy: jej mam nadzieje,ze juz niedlugo sie rozsypie :laugh2:

Miłego dnia dziewczynki!

reklama
Witam:-):-)

Ale niespodzianka:-) My tu licytacje cz pierwsza w marcu będzie Moniska czy Iza a może Patinka a tu Ania Skrzat. Super z nienacka, po cichutku i jaj szubciutko poszło:-) Gratulacje

Dronka dorze że nic się nie stało w brzuszek, kolanko szybko się zagoi. No ale na pewno się zdenerwowałaś:-(

Agus może zrobić te badania. Jeśli chodzi o cukrzycę ciążową to ma chyba jakieś znczenie przy porodzie- tak mi się wydaje.

Ciekawe co przyniesie dzisiejszy dzień:-)

Witam wszystkich:)

na początek Aniu gratuluje synka !! tez bym tak chciała szybciutko...

a ja... całą noc nie spałam prawie normlanie koszmar... skurcze non stop mialam co 8 8 7 6 minut a potem nagle co 15 ,25... i zasnela:| no cholera by to wziela.. i ciagle sie w nocy budzilam bo cos mnie bralo ale ustawało.. albo zasypialam chociaz nie wiem jak mozna z takim bólem spac... a on rana ciagle mam twardy brzuch ale skurcze juz lzejsze jak w nocy i dalej niśtregulariś... masakra...:(..

Jeśli chodzi o sens robienia tej glukozy to ja go nie widzę :rofl2:- ale lekarzem to ja nie jestem niestety :rofl2:. A miałaś ją robioną wcześniej ? Decyzję musisz podjąć sama i mimo że ja to badanie przeszłam bez większych "rewelacji" i nawet mi smakował syropek:-D - to już Ci współczuję:sorry2: - chociażby tego siedzenia i czekania na kłucie .

No Ania to mnie zaskoczyła - jeju jak jej zazdroszczę tak szybciutko się uwinęła :tak:

No wiem własnie, tylko ze moj gin stiwerdzil ze skoro po normalnym badaniu mialam wręcz za niski cukier, to nie ma potrzeby robic obciążenia...no ale chyba zrobie , bo bedzie mi to chodzic po głowie... mam jes\zcze jedno pytanie: kupowałyscie kocyk akrylowy ..??czy on sie przydaje?

Marela nie mialam wczesniej robionej ...

To rób - lepiej zrobić więcej badań niż mniej , przynajmniej sobie nic nie zarzucisz .

Ja mam tylko 2 zwykłe kocyki na razie - więc nie pomogę.

Witam :) Ania jak szybko sobie poradziła :) Super :)

a dzisiaj rodzi moniskabe :) Trzymam kciuki, Wiadomość od Moniki na odpowiednim wątku :)

Tak jak się wcześniej wzbraniałam, że jeszcze nie chcę rodzić, to właśnie mi się zmieniło, chcę już!!!!! :) Marcówki z końca przeganiają te początkowe, hehe.

Miłego dnia życzę!

reklama
czesc!!

no to sie ania nam uwinela:-):-):-)

pocieszajace dla mnie jest to ze w jej przypadku faktycznie nie bylo objawow, jeszcze rano byla u gina, wrocila i trach! moze mnie tez tak zlapie, jak nie to bede chyba koncowa marcowka:baffled:
i taki blyskawiczny porod, szczesciara:tak::tak::tak:

mysz1978 to rzeczywiscie twoja nadzieja na taki sam porod moze sie okazac zludna, chociaz moja gin tez cos takiego mowila ale ja sie nie dlosluchiwalam bo to i tak moje 1 dziecko:tak:

a moniska jednak rodzi!! tez fajnie:tak: trzymam kciuki

Do góry