A nie uważasz że jest za mała na jabłuszko??? Moim zdaniem to zdecydowaniew za szybko. Paulus dawała swojemu maluszkowi ale to pediatra zaleciła bo problemy brzuszkowe były.a ja dajwe mojej malej herbatke... oczywiscie nie jakies wielkie ilosci,,,, jesli chce jej sie tylko pic to nie mam mowy o cycu,.,,, cyc wg niej jest do jedzenia a nie do popijania,, w szpitalu polozna przepajala ja glukoza i chyba od tamtej pory jej tak zostalo.... ale nic sie jej nie dzieje wiec czemu mamm jej nie przepajac...........jabluszko tez probujemy tym bardziej ze moje dziecie nie ma zadnych problemow i toleryuje wszystko- nawet ja nie musze uwazac na to co zajadam...........
Ja tez nie dopajam.Maly caly czas na cycu.
CHARIE moj may dzisiaj tez wogole nie spal,no moze mial kilka takich 5 minutowek.Wieczorem,przed kapiela byl nie do zniesiania,potem tez ciezko bylo mu zasnac.
Co do spania to Patryk tez spi w spiworku,ma kolderke ale wole jednak spiworek bo jak wyciagam go do karmienia to nie jest mu zimno.
Oczywiście że cyckowych dzieci się nie dopaja....na dodatek cyckowym dzieciom póniej wprowadza się stałe pokarmy niz butelkowym.masz racje -cycowych dzieciaczkow sie nie dopaja...sa wyjatkowe sytuacje ...np choroba/silna goraczka zeby sie dziecko nie odwodnilo, przy kolkach mozna podac hebatke ...ja nie dawalam ani raz nic innego jak cyca...
Bardzo dobry pomysł, tymbardziej, że nasze grudniowe dzieciaczki są w różnym wieku heheDziewczyny założyłam nowy wątek o nowych smakołykach naszych dzieciaczków..coraz więcej o tym piszemy..Aśka już dawno wprowadza nowości..więc chyba się przyda co?
Tez to widzialamja jednak wolalabym cos innego.
Tez tak myslei nie karmie piersia dlatego ze jest taniej,wiadomo trzeba sie troszke poswiecic ale to potem procentuje
moja corka np to okaz zdrowia
Ja bym chciala chociaz jedna taka noc
Z tego co ja wiem to jesli sie karmi cycem to nie trzeba dopajacja nie daje zadnej herbatki
rozumiem w lecie ale nie w zimie.
My wrocilismy z usg,jest zdecydowana poprawa ale jeszcze nie jest supermusze nadla cwiczyc kóleczka
no ale pan doktor powiedzial ze aparat jest nie potrzebny:-)za 6 tygodni kontrola;-)
Dziwi mnie tylko to ze wczesniej mialam oznaczenie PIa LIIa a teraz jest PIa LIb co to oznacza?
Cieszę się, że jest lepiej!!!!
Daffi współczuję Ci Twojej sytuacji, naprawde bardzo mi przykro ale na pocieszenie powiem, że jek jest źle to może być teraz tylko lepiej, odbijecie się, bedzie oki:-)