reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Słońce może to fasolkinka sobie wije gniazdko :)

a może owu się zbliża pełną parą :tak: a jak po owu to może fasolinka miejsce se robi;-):-)[/QUOTE]

dziewczynki właśnie nie wiem, kiedy ta owu bo mi się dziwnie cykl zaczął ale może to być owu.czyli trzeba dziś pracować intensywnie:D a jak nie owu to na pewno fasolinka się układa:p tak trzeba myśleć.chociaż jak w tym miesiącu się nie uda to idę zrobić jakieś podst badania.tak dla spokojnego sumienia

reklama
lena byłam dzisiaj u lekarza z moim gardełkiem i powiedział mi że na czas brania antybiotyków zaprzestać staranka i co jak dzisiaj przypada mój 14dc, chociaż i tak nie wierzę żeby się udało bez tych ziółek bo jak tyle czasu czekam?

kurde kobietki ale mam dzis stresa przed wizyta u gina ciagle mysle czy wszystko juz mam przygotowane a pindruje sie iu stresuje jakbym szla na rozmowe kwalifikacyjna :-p

tylko daj szybciutko znać...jak było...

;-)
a ja jutro na 15:40 jak nie przylezie , choc pewnie przylezie bo tak czuje :-(

a moze nie :)

Cze dziewczyny!
U mnie niestety nie ma dobrych wiesci - bylam na usg. I lekarz stwierdzil, ze owulka moze i byla, ale nie taka jaka powinna. :-( I od nastepnego cyklu zaczynamy stymulacje. Wieczorem mam zadzwonic, zeby dowiedziec sie szczegolow...
A takie dobre przeczucie mialam...:no:
Wiec niestety nie dolacze do szczesliwie zafasolkowanych w tym cyklu...
to bardzo przykro...ale jak bedzie stymulacja to bedzie pewniej...wytrzymaj jeszcze jeden cykl...

Tulam Tulam co się stało że ta owulka nie była taka super ???
Słonce nie martw sie ja w tym cyklu też nie zajdę wiec jesteśmy dwie sierotki

mój chlop w tym cyklu sobie małego na supeł zawiązał chyba ;/ ma tyle stresów że nie mysli o przytulasach ;/ moze uda mi się go zgwałcić dzisiaj - postaram się ale wielkich szans nie ma na strzał :(
Tośka gwałć męża i nie zakłądaj nic...nastawiaj się pozytywnie...

@ przylazła z rańca...... i pogrzebała nadzieje....

a bete własnie sprawdziłam i poniżej 0,1 ( przynajmneij przetarłam sobie szlaki- pierwszy raz robilam to badanie ;) )

nic to ziółka pije.... zobaczymy jaki dadza efekt w tym cyklu.. jak ktoras odświeza liste to prosze mnie dopisac zaczynam cykl 7 albo 8 kurna juz mi sie wszystko chrzani
no pomysł nieziemski ale sex jest dorby na odreagowanie stresów równiez to moze spróbuj... :)

już rozumiem, dzięki:tak: czyli tak, jeżeli w tym miesiącu się nie udało- chociaż jeszcze nic nie wiadomo- to w następnym cyklu Maćku zachodzi w ciążę na pewno bo sytuacja suzi mówi sama za siebie:tak::-) tego Ci Maćku życzę naprawdę z całego serca.już zdecydowanie za długo czekasz na fasolkę.

ja też się dołączam do życzeń dla Maćku :)

a to świeta prawda i z reguły tak własnie bywa że wtedy sie zachodzi!!!!

będę późnym popołudniem.... buzka
Betusia przykro mi... :(
no ale w nastepnym z ziółkami zachodzisz...:)

olkale jesteś jeszcze?
dopiero jestem...wpadłąm nadrobic zaległosci w czytaniu i o 16 przełaczam się na tele/videi konferencje, na jakieś 30 min...

ach u mnie nie wyświetla się od razu wiadomoścxi i wysłałam ci na priv banialuka z tym nowymBB
ty się znasz napisz mi o amoksiklav

lena byłam dzisiaj u lekarza z moim gardełkiem i powiedział mi że na czas brania antybiotyków zaprzestać staranka i co jak dzisiaj przypada mój 14dc, chociaż i tak nie wierzę żeby się udało bez tych ziółek bo jak tyle czasu czekam?

moja lekarka zapisała mi augmentin mówiłą, ze dla ciaży bezspieczne...

Witam Was kochane dziewczynki :tak:

niedawno wróciłam od ginekologa. Byłam tam pierwszy raz. Z polecenia. Powiem Wam, że jestem bardzo zadowolona. Kobitka bardzo miła, delikatna (jeszcze nikt mnie tak nie badał jak ona) a do tego chyba zna się na rzeczy. Potwierdziła teze mojego pierwszego lekarza, że mam policystyczne jajniki :-( Niestety. No ale jest się na czym oprzeć. Mówiła, że była owulka w tym miesiącu więc jest szansa :-) Tyle, że nie mogę już brać clo, bo można je maksymalnie 6 miesięcy brać, a ja juz 9 miesiąc biorę :-( No i że jeśli nie uda sie jeszcze przez dwa miesiące to mnie wysyła do Kliniki Niepłodności. Czy któraś z Was była może w takiej klinice i może jakąs polecić?

Pozdrówka

Witam Was kochane dziewczynki :tak:

niedawno wróciłam od ginekologa. Byłam tam pierwszy raz. Z polecenia. Powiem Wam, że jestem bardzo zadowolona. Kobitka bardzo miła, delikatna (jeszcze nikt mnie tak nie badał jak ona) a do tego chyba zna się na rzeczy. Potwierdziła teze mojego pierwszego lekarza, że mam policystyczne jajniki :-( Niestety. No ale jest się na czym oprzeć. Mówiła, że była owulka w tym miesiącu więc jest szansa :-) Tyle, że nie mogę już brać clo, bo można je maksymalnie 6 miesięcy brać, a ja juz 9 miesiąc biorę :-( No i że jeśli nie uda sie jeszcze przez dwa miesiące to mnie wysyła do Kliniki Niepłodności. Czy któraś z Was była może w takiej klinice i może jakąs polecić?

Pozdrówka
u kogo byłaś...mozesz mi podać nazwisko...

ale ona mówiła że to i tak mimo że zapisuje bezpieczny to trzeba się wstrzymać od staranek bo to może i tak zaszkodzić i znowu cykl do dupy
ja bym próbowała na Twoim miejscu...Pajka zaszła z antybiotykiem

Olkale no pewnie :tak: Pani Teresa Pierzchało-Zakrzewska, przyjmuje na Chodkiewicza 56. Numer telefonu znajdziesz na stronie jak wpiszesz w google. Tylko ze od 12 marca idzie na urlop, wraca 29 marca :-(

reklama
moja jedna koleżanka brała taki antybiotyk pooperacyjny na ząb i już była w ciąży to znaczy uważali a i tak zaszła i właśni coś na dniach ma rodzić z usg wszystko ok wychodziło

Do góry