Dziewczyny dzieki wielkie normalnie z wami jakos lzej czlowiekowi:-):-):-):-)
Ja wstawiłam na zupkę pomidorową , sąsiadka odbierze dzieci wiec moge spokojnie sobie siedzieć

może coś by zjeść

;-)
Aga to nie dobrze coś z Emili może faktycznie jest na coś uczulona , moja kumpela tez tak z dwa miesiace leczyła małego a okazalo se ze to alergia i 3 miesieczna kuracja tabl alerg. pomogły dziecko przestalo kaszlec itp.
To super daj znać jak tam u ciebie , tez bym chciała miec takie nastawienie ale w moim przypadku to ciężko:-
-
-( gdyz akurat mam tygodnie gdzie dwe ciąże juz mi przestały sie rozwijać :-
-(wiec chyba rozumiesz dlaczego jestem w goracej wodzie kąpana.............
Malinka ty to potrafisz poprawic humor;-);-);-)chciałabym tak jak piszesz:-):-):-)
Ja wstawiłam na zupkę pomidorową , sąsiadka odbierze dzieci wiec moge spokojnie sobie siedzieć

Aga to nie dobrze coś z Emili może faktycznie jest na coś uczulona , moja kumpela tez tak z dwa miesiace leczyła małego a okazalo se ze to alergia i 3 miesieczna kuracja tabl alerg. pomogły dziecko przestalo kaszlec itp.
trzymam kochana trzymam, ja dzis mam usg i ide z jak najwieksza nadzieje ze wszystko jest dobrze;-);-);-)
To super daj znać jak tam u ciebie , tez bym chciała miec takie nastawienie ale w moim przypadku to ciężko:-
iWCIK I SUper że jutro idziesz na usg z płaczemno wyjdziesz z płaczem kochana łzy szczęścia jest kobietka i rozwija się wzorowo
Kernuś ty to się w ciąży na biegaszspacery no jak nic aktywna mama równa się aktywne dziecko
cos w tym jest bo ja z Antkiem w ciąży to jak nakręcona i non top w ruchu i on też i ja cała ciąża bezsenność i on też
Lunka to się mówi masz big lenia tak??????no zdarza się najlepszym
Antek ma nowy wyrazmama tam ze zrozumieniem i mama gdzie jak czegoś szuka no dumna jestem z niego następna gadułka rośnie
:-):-):-):-):-):-)
pogadałam z madziulą miałam natchnienie co by łazienke wyszorować ale jakoś uleciałomoże jutro nadejdzie
a jak nie to Pietruszka będzie miał co w weekend robić
ja okrutna jestem
ostatnio cały tydzień nie prasowałam tylko jemu na weekend zostawiłam
3 godziny przy żelazku tańczył
i pokój dzieci mu zostawiłam do generalnego sprzątania i korytarz
teraz pewnie tez coś mu zaplanuję
ech no skoro ja kura domowa od poniedziałku do piątku to on weekendowa kura domowa a raczej kogut
![]()
Malinka ty to potrafisz poprawic humor;-);-);-)chciałabym tak jak piszesz:-):-):-)
Ostatnia edycja: