reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny dzieki wielkie normalnie z wami jakos lzej czlowiekowi:-):-):-):-)

Ja wstawiłam na zupkę pomidorową , sąsiadka odbierze dzieci wiec moge spokojnie sobie siedzieć :tak::tak::tak: może coś by zjeść:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:;-)

Aga to nie dobrze coś z Emili może faktycznie jest na coś uczulona , moja kumpela tez tak z dwa miesiace leczyła małego a okazalo se ze to alergia i 3 miesieczna kuracja tabl alerg. pomogły dziecko przestalo kaszlec itp.

trzymam kochana trzymam, ja dzis mam usg i ide z jak najwieksza nadzieje ze wszystko jest dobrze;-);-);-)

To super daj znać jak tam u ciebie , tez bym chciała miec takie nastawienie ale w moim przypadku to ciężko:-:)-:)-( gdyz akurat mam tygodnie gdzie dwe ciąże juz mi przestały sie rozwijać :-:)-(wiec chyba rozumiesz dlaczego jestem w goracej wodzie kąpana.............

iWCIK I SUper że jutro idziesz na usg z płaczem :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:no wyjdziesz z płaczem kochana łzy szczęścia jest kobietka i rozwija się wzorowo:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Kernuś ty to się w ciąży na biegasz:-D:-D:-D:-D:-D:-Dspacery no jak nic aktywna mama równa się aktywne dziecko:tak:cos w tym jest bo ja z Antkiem w ciąży to jak nakręcona i non top w ruchu i on też i ja cała ciąża bezsenność i on też:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
Lunka to się mówi masz big lenia tak??????:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-pno zdarza się najlepszym:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Antek ma nowy wyraz:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmama tam ze zrozumieniem i mama gdzie jak czegoś szuka no dumna jestem z niego następna gadułka rośnie:baffled::-):-):-):-):-):-)
pogadałam z madziulą miałam natchnienie co by łazienke wyszorować ale jakoś uleciało:dry::dry::dry::dry:może jutro nadejdzie:dry::dry::dry::dry::dry::dry:a jak nie to Pietruszka będzie miał co w weekend robić:-p:-p:-p:-pja okrutna jestem:-p:-p:-postatnio cały tydzień nie prasowałam tylko jemu na weekend zostawiłam:-p:-p:-p3 godziny przy żelazku tańczył:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i pokój dzieci mu zostawiłam do generalnego sprzątania i korytarz:sorry2:teraz pewnie tez coś mu zaplanuję:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:ech no skoro ja kura domowa od poniedziałku do piątku to on weekendowa kura domowa a raczej kogut:ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2:

Malinka ty to potrafisz poprawic humor;-);-);-)chciałabym tak jak piszesz:-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Iwcik w związku z powyższym rozumiem twój strach i obawy:-(czy twoja ciążaj est traktowana jako ciąża podwyższonego ryzyka??????bo wiem że ja z Adamem miałam gestozę ciążową i leżałam ostatnie 2 tygodnie ciąży w szpitalu a i tak urodził się 2 tygodnie wcześniej:dry:no ale dzięki temu nie leżałam mieciąc:-p a z JUlią już od początku ciąża była traktowana jako ciąża podwyższonego ryzyka właśnie ze względu na wcześniejszy przebieg ciąży ..i dużo leżałam w ciąży w szpitalu w 20 tygodniu zakładany miałam krążek który miał być ściągany w 36 tygodniu no ale wyszło jak wyszło i rodziłam z krążkiem:sorry2: tzn rodziłam wcześniej i jak trfiłam do szpitala z 4 cm rozwarciem po odejściu wód zbadali mnie położyli na porodówkę i tak dopireo jak wszedł mój doktor który miał akurat dyżur pyta co pani tu robi???a ja z ironią nudziło mi się to wpadłam urodzić:dry::dry::dry::dry:a on krążek wypadł????a położna i doktor który miał prowadzić poród i badał mnie na ip pyta krążek:szok::szok::szok::szok::szok:to pani ma krążek:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:i go zdjeli no a wtedy to 40 minut i rozwarci się zrobiło na 10 cm i siup i Julka była:tak: z Antkiem ciąża była z gruntu ciążą podwyższonego ryzyka bo w pierwszej gestoza w drugiej gestoza krążek i wcześniak i ...ciąża była książkowa ciśnienie dla odmiany jak w pierwszych miałam 180/100 200/110:dry:to było 60/90 70/90:crazy: wyniki miałam super szyjka była zamknięta tzn w 20 tygodniu niby było lekkie rozwarcie i podejrzenie hipotrofi płodu ale w końcu mały nie był mały i przyszedł po czasie:tak:więc rozumiem twoje obawy i rozumiem twój strach:-:)-:)-:)-:)-(ale jakoś mam czuja że wszystko będzie w najlepszym porządku :tak::tak::tak::tak::tak::tak:i książkowo:tak::tak::tak::tak::tak:ale musisz dbać o siebie i uważać:tak::tak::tak::tak::tak:
Dorota takie szkolenia to fajna srawa zawsze można podnieść sobie kwalifikacje albo w ogóle zmienić wykształcenie :tak::tak::tak::tak::tak:
a napisz potem czy fajne te farbki :tak::tak::tak::tak::tak::tak: mój Antek narazie zainteresowanie frbkami przejawia jedno JEŚĆ JE :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:więc dostaje kredki świecowe raz ugryzł stwierdził że chyba nie dobre i rysuje tylko nimi:baffled:ale nie tylko po kartkach niestety :baffled::baffled::baffled::baffled:
Adam odrabiał matme mówi mama jakie proste super itp nauczona doświadczeniem sprawdzam...miał narysować 7-kąt no i narysował 12-kąt:crazy: pytam Adam ile 7-kąt ma mieć kątów???? on no 7:tak:ja bingo a ile tu jest???? on liczy liczy liczy no 12 :tak:ja to chyba za dużo co ???? a moje genialne dziecko mama więcej znaczy lepiej nie:szok::szok::szok::szok::szok: no niech tak zostanie pani sobie wybierze te 7 fajniejszych kątów a reszte zignoruje :szok::szok::szok::szok:no ręce opadają:sorry2: rysował od nowa :dry: ale powiedział że to tylko na moje wyraźne życzenie bo dla niego mogłoby tak zostać :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

zapomniałam.......

wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla męża AGUNI IN zdrówka szczęścia wygranej w totka co najmniej 6 a wtedy rodzeństwa dla Misi:-)
malinka z rodzinką

Ostatnia edycja:
NATALINECZKA to czekamy na wiesci z Usg :-).

U nas tutaj same usg Dzis i jutro sie szykuja :-).Cos czuje ze same dobre wiesci beda :-).

Iwcik rowniez doskonale rozumiem Twoje obawy le wierze ze jest i bedzie ok :-).Moje kciuki bardzo mocno zacisniete :-).

A&E kurcze cos serio jest nie tak ze mala tak dlugo chora :-(.

MALINKA napisze jak tylko wyprobuje farbki :-).A z kursem to tez chetna jestm no ale sie zobaczy jakie to beda kursy :-).

G juz jedzie do domu .Chyba wezmiemy Oliwke i sie przejdziemy wozkiem do klubu aby Oliwka sie zdrzemnela.

wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla męża AGUNI IN zdrówka szczęścia wygranej w totka co najmniej 6 a wtedy rodzeństwa dla Misi:-)
malinka z rodzinką

Wiec i ja sie dołaczam ,a co:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pogoniłam chłopaków na bajki ,bo sie szykuje do ogladania rozmów w toku:tak:wiec przejmę telewizor,co za dzieci w ogóle ,ze wiecej czasu wola spędzić na bajkach i kompie ,co i tak robią jak sa sami niż sie bawić we dwóch:szok:

Agunia, wszystkiego naj dla chłopa :tak::tak::tak:3

U mnie dzisiaj helenka okupuje kompa, ogląda bajki :sorry2: Wiatrzycho straszliwe, siedzimy w domu :baffled:

Upiekłam bułeczki drożdżowe, pychaaaaa :-p

Cos miałam napisać, ale nie zaznaczyłam cytatu i dupa...

Już wiem :) A&E trzymaj się dzielnie i duuuuzo zdrówka dla Maleńkiej :)

Luna zapomniałam o Twojej nadżerce:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: potraktujesz???
A o krążkach nie wiem nicz...:no:
hehe,m a " potraktujesz" to znaczy zapomne? No jasne, hehe\

Lunka to się mówi masz big lenia tak??????:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-pno zdarza się najlepszym:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Big i dobrze, ze nie śmierdzacy, bo komu by sie chciało chate wietrzyc, hehehe
A poważnie, to chyba nie len, chyba mam cos z cisnieniem,ledwo czuję, wieć chyba poszukam cisnieniomierza i sparwdze
No ale pomyłam podłogi,pozmywałam, ugotowałam makaron, nakarmiłam dziecię, pranie zrobiłam, łazienke oprzatnęłam i małej pokoik, zasłałam łóżko, no to chyba starczy:rofl2:

kochana to Mlena pisala o szkole i problemach a nie ja:))))

kurcze ta jej choroba ciagnie sie juz od poczatku stycznia i dziecko mi nie umi wyzdrowiec:((((((

Oj, sorki, zz pamięci pisałam, ale widzisz? O Tobie myśłłąm, hehe

A moze to nie dziecko nie potrafi wyzdrowieć, tylko lekarz jest o kant dupy?
Kurcze, przykro mi strasznie, mała się meczy strasznie. Chucham zdrowiem w monitor, łap!

Wkoncu dotarlam:tak::tak::tak:Byla siora z mlodym i mialam niezly sajgon w chacie:szok:Jak wyszli to szybko ogarnelam i zrobilam na obiadek:-)Teraz juz jestesmy obzarci;-)Moja Klaudia nie spala wcale w dzien wiec nie wiem jak dotrwa do wieczora tym bardzije ze wstala juz po 7:no::no::no:No i teraz o wszystko mi wyje:no::no::no:
Nic nie czytalam-przyznaje od razu:zawstydzona/y:
rzucil mi sie tylko post LUNKI o tym cisnieniu i pulsie
A wiec puls masz na niski bo z tego co pamietam to norma jest 70-80 a cisnienie masz za wysokie

reklama
witam:-) wczoraj zwolnili dwie kasjerki w trybie natychmiastowym:szok::szok::szok::szok: nie wykryły błedow tzn nie sprawdziły co nabjiaja i nie otworzyły pudełka z alkoholem i nie sprawdziły czy taki jest jaki powinien :-(troche atmosfera sie zagęscila ale to ponoc dlatego ze bardzo zle wyszedł remament i szukaj przyczyny :baffled:

Do góry